Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs: "Esmu noguris gaidīt Čagajevu"

Jānis Pārums

Valujevs: "Esmu noguris gaidīt Čagajevu"
Nikolajs Valujevs (centrā)
Foto: Itar Tass

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBA versijā krievs Nikolajs Valujevs attiecies no titula labprātīgās titula aizstāvēšanas un pieprasījis uzsākt sarunas ar WBA atvaļināto čempionu uzbeku Ruslanu Čagajevu.

Valujevu pārstāvošās kompānijas "Sauerland Event" menedžeris Kriss Maijers atklājis: "Tā vietā, lai aizvadītu labprātīgo titula aizstāvēšanu, Nikolajs vēlas boksēties ar Čagajevu un pēc iespējas ātrāk. Mēs jau aizsūtījām vēstuli WBA ar lūgumu nekavējoties sākt pārrunas. Mēs piedāvājam cīņu aizvadīt jūnija beigās."

Maijers uzsvēris, ka dēļ cīņas ar Čagajevu krievu bokseris esot gatavs atteikties no lielas naudas, ko varētu nopelnīt par šo cīņu: "Nikolajam jau ir apnikusi šī situācija un viņš grib pierādīt, ka ir īstais un vienīgais WBA čempions. Mēs darbojamies visu boksa cienītāju interesēs. Ceram, ka cīņa notiks."

Pats Valujevs situāciju raksturoja kodolīgi: "Esmu noguris gaidīt Čagajevu. Gribu revanšēties par vienīgo zaudējumu savā karjerā."

Iepriekš WBA lēma, ka Čagajeva (25-0-1, 17KO) un Valujeva (50-1, 34KO) cīņai jānotiek līdz šī gada 26. jūnijam. Pēc tam termiņu pagarināja līdz rudenim, kas stāsies spēkā, ja kāds no bokseriem gūs savainojumu.

Abi jau tikās pirms diviem gadiem un toreiz pēc punktiem (114:114, 117:111, 115:113) pārāks bija Čagajevs, atņemot krievam WBA titulu un sagādājot pirmo zaudējumu karjerā. Bokseru revanša cīņa bija plānota jau pērn, taču Čagajeva veselības likstu dēļ tika divreiz atcelta.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

  +9 [+] [-]

, 2009-03-09 22:02, pirms 15 gadiem
Visas šitās runāšanas smagsvariem ir pārvērtušās par pilnīgu farsu un tīru šovu. Ja jau tik daudz visādas spekulācijas un vienošanās notiek, lai vispār notiktu kāda cīņa, tad kāda garantija, ka tās cīņas vispār notiek pēc godīgiem un sportiskiem principiem. vismaz mani māc šaubas ar katru gadu vairāk.

P.S. tad nu tiešām ja gribās paskatīties cīņu un šovu tad labāk K1. vismaz ātra efektīva cīņa un viss skaidrs. a smagsvari te pajiet kādi pārs mēneši kamēr vispār sarunā kādu cīņu. tad tur visādi bokseru komantāri un preses konferences. tad tu gaidi kā muļķis tās cīņas un kad pienāk, tad tur ir vienkārši nebaudāmi 12 raundi, kas ar neko prātīgu nebeidzas un atkal sākās vecā dziesma no jauna ar nākamo cīņu sarunāšanu un sportistu savstarpējiem apvainojumiem

  -1 [+] [-]

, 2009-03-10 11:08, pirms 15 gadiem
lai aiziet vakarā uz mājām un iedo pa štangu, lai noskaidro kā īsti čomi stiprāko. A ta sanāk, ka viss tikai lai izrādītos. Viņiem tur kādam naudiņas nepietiek, vai?
Ja es būtu neatzīts varonis, aizietu pie čempiņa, iedotu pa muti, būtu pirmais un man būtu pie ... ko citi par mani runā. A runātu kā ir, ka īstais čempions ir skaidrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja