Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Betss pagarinājumā nodrošina "Red Sox" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Betss pagarinājumā nodrošina "Red Sox" uzvaru
Mūkijs Betss
Foto: EPA/Scanpix

Pateicoties Mūkija Betsa 10. ininga gūtajam punktam, Augstāko beisbola līgu (MLB) līdervienība Bostonas "Red Sox" izcīnīja savu 72. uzvaru šajā sezonā.

Lai arī Bostonas komanda ir šī brīža MLB spēcīgākā vienība, kamēr Minesotas beisbolisti šosezon jau cīnās vien par kādiem lokāliem mērķiem, šī cīņa izvērtās patiešām aizraujoša. Devīto iningu minesotieši sāka esot iedzinējos ar 1:2, taču Edijs Rosario ar lielisku dubultsitienu ļāva gūt punktus Horhem Polanko un Robijam Grosmanam, kas nozīmēja, ka jau Bostonas vienība atrodas iedzinējos.

Protams, ka līgas līdervienībai šāds pavērsiens nebija pa prātam un viņi devās atspēlēties, kas izdevās Rafaelam Dīversam, kad devītā ininga otrajā daļā viņš raidīja bumbiņu ārpus laukuma. Jāsaka, ka pagarinājumā arī nebija jāspēlē pārāk ilgi, jo Mūkijs Betss, desmitā ininga otrajā daļā atkārtoja to pašu ko iepriekš bija izdarījis viņa komandas biedrs, proti, guva "Home run", nodrošinot "Red Sox" panākumu ar 4:3.

Jāpiebilst, ka uz šo brīdi Bostonas "Red Sox" no saviem tuvākajiem sekotājiem ir atrāvusies par piecu uzvaru tiesu. Ņujorkas "Yankees" iepriekšējā spēļu kārtā nespēlēja, jo viņu mačs pret Kanzassitijas "Royals" tika atcelts, bet Hjūstonas "Astros" ar 2:11 piekāpās Teksasas "Rangers", kas viņiem bija otrais zaudējums pēc kārtas.

Neveiksmi piedzīvoja arī Nacionālās līgas spēcīgākā komanda, Čikāgas "Cubs", kas ar 2:5 atzina Sentluisas "Cardinals" pārākumu.

MLB regulārā sezona, 27.07.

Indians, Tigers, 8:3
Rays, Orioles, 5:15
Mets, Pirates, 4:5
Twins, Reds Sox, 3:4
Phillies, Reds, 4:6
Nationals, Marlins, 9:1
Dodgers, Braves, 4:1
Blue Jays, White Sox, 10:5
Rangers, Astros, 11:2
Cubs, Cardinals, 2:5
Athletics, Rockies, 1:3
Mariners, Angels, 3:4
Diamondbacks, Padres, 6:2
Brewers, Giants, 3:1
Royals, Yankees, Pārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/