Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

4,5 miljoni par beisbola bumbiņu – laimīgais izsola MLB vēsturiskā rekorda lidotāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

4,5 miljoni par beisbola bumbiņu – laimīgais izsola MLB vēsturiskā rekorda lidotāju
Šohei Ohtani. Foto: AP/Scanpix

Pirms nedēļas beisbola kluba Losandželosas "Dodgers" superzvaigzne Šohei Ohtani kļuva par pirmo spēlētāju MLB vēsturē, kurš vienā sezonā ticis pie 50 home run un 50 nozagtām bāzēm. Veiksminieks, kurš noķēra vēsturisko bumbiņu, centīsies nopelnīt miljonus.

Pagājušajā ceturtdienā Šohei Ohtani trīs reizes izsita bumbiņu ārpus laukuma un nozaga divas bāzes, izcilniekam ar zelta burtiem ierakstot savu vārdu beisbola vēsturē. Ohtani rekords kādam līdzjutējam atnesīs bagātību.

Vēsturiskā bumbiņa ielidoja skatītājos. Losandželosas "Dodgers" piedāvāja to atpirkt par 300 tūkstošiem dolāru, taču skatītājs, kurš izvēlējies palikt anonīms, ar bumbiņu devās mājās un pats sazinājās ar izsoļu namu.

Izsoles sākuma cena ir 500 tūkstoši dolāru, un izsole ilgs līdz 9. oktobrim. Taču kolekcionāriem ir dota iespēja nesacensties savā starpā un bumbiņu iegādāties bez izsoles – tad nāksies šķirties no 4,5 miljoniem dolāru.

Ja kāds samaksās minēto summu, tā kļūs par beisbola vēsturē visdārgāk pārdoto bumbiņu. Par Marka Makgvaira 1998. gadā uzsisto 70. home run tika samaksāti 3,05 miljoni.

Ja japānis vēlas relikviju paturēt savā īpašumā, viņam tas būtu nieks – Ohtani decembrī parakstīja līgumu uz desmit gadiem par 700 miljoniem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mlb/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-09-26 22:15, vakar
Nav slikti pičeram dabūt 50/50