Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" ar 4:3 pieviec "Twins" un gūst sesto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" ar 4:3 pieviec "Twins" un gūst sesto uzvaru pēc kārtas
Foto: USA Today/Scanpix

Garijs Sančezs devītajā iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma tādējādi izraujot Ņujorkas "Yankees" sesto Augstāko beisbola līgu (MLB) uzvaru pēc kārtas, ar 4:3 pārspējot Minesotas "Twins".

Garijs Sančezs šonakt aizvadīja patiešām lielisku spēli, bet Ņujorkas "Yankees" izcīnīja ne tikai svarīgu, bet arī gana skaistu uzvaru.

Minesotas komanda bija tā, kura pirmā izvirzījās vadībā, kad Eduardo Eskobars un Robijs Grosmans, raidot bumbiņas tribīnēs, panāca 3:0, taču ņujorkiešiem gan viss tikai sākās, jo vispirms Ārons Hikss guva vienu punktu, bet devītajā iningā Sančezs, kā minēts iepriekš, ar vienu sitienu guva trīs punktus, izraujot savai komandai uzvaru.

Jāpiebilst, ka šis bija Ņujorkas komandas sestais panākums pēc kārtas un ceturtais – pret Minesotas "Twins", kas nozīmē, ka ņujorkieši savstarpējo maču sēriju ir noslēguši bez zaudējumiem.

Tiesa, nevar teikt, ka Minesotas komandai viss šajā sērijā bija slikti, jo Kails Gibsons šo maču aizvadīja patiesi labi, sešu iningu laikā ļaujot "Yankees" atsist tikai vienu metienu. Diemžēl, bet pēc sestā ininga metējs tika nomainīts un tieši šajā laikā komanda arī izlaida no rokām uzvaru.

Aivens Nova gan astoņu iningu laikā pieļāva sešus atsitienus, taču vienalga nezaudēja nevienu punktu, palīdzot Pitsburgas "Pirates" ar 1:0 pārspēt Detroitas "Tigers". Šī ir pitsburgiešu otrā uzvara pēc iepriekš pieredzētās piecu zaudējumu sērijas.

MLB regulārā sezona 26.04.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesReds7:4
TigersPirates0:1
TwinsYankees3:4
DiamondbacksPhillies8:2
MetsCardinals3:4
MarinersIndians5:4
RaysOrioles9:5
Red SoxBlue Jays5:4
BrewersCubs0:1
White SoxRoyals6:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/