Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Toronto sagādā Bostonai trešo zaudējumu pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Toronto sagādā Bostonai trešo zaudējumu pēc kārtas
Kērtiss Grandersons
Foto: USA Today/Scanpix

Toronto "Blue Jays" vakardien ar 4:3 pārspēja Bostonas "Red Sox" tādējādi sagādājot augstāko beisbola līgu (MLB) vadošajai komandai jau trešo zaudējumu pēc kārtas.

Bostonas "Red Sox" vēl nesen bija neapstrīdami labākā MLB komanda, kura 17 mačos bija tikusi pie 15 panākumiem, bet nu komanda ir piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas. Pēdējo no tiem – pagarinājumā piekāpjoties Toronto "Blue Jays".

Spēle kopumā bija gana spraiga, jo vispirms, mača otrajā iningā, kanādieši guva trīs punktu pārsvaru, taču devītajā iningā Bostonas komanda fantastiski atspēlējās, no 1:3, panākot 3:3. Viņiem bija arī iespēja izraut uzvaru, taču Kērtiss Grandersons labi nospēlēja aizsardzībā un ar laicīgu metienu apturēja bostoniešu uzbrukumu.

Savukārt jau desmitajā iningā Grandersons atsita tribīnēs Kreiga Kimbrela metienu, garantējot uzvaru savai komandai. Kopumā Grandersons šajā spēlē guva trīs punktus. Tailers Klipārds šajā spēlē tika pie savas trešās uzvaras šosezon.

Interesanti, ka līdz ar šo uzvaru "Blue Jays" ir pārtraukuši arī savu zaudējumu sēriju, jo līdz šim, septiņos iepriekšējos mājas mačos pret "Red Sox", viņiem nebija izdevies pārspēt bostoniešus.

Jāpiebilst, ka vakardien tika atceltas Detroitas "Tigers" un Pitsburgas "Pirates", kā arī Tampabejas "Rays" un Baltimoras "Orioles" spēles, kas nozīmē, ka kopumā šajā sezonā ir atcelti jau 28 mači, kas ir lielākais rādītājs kopš 1987. gada, kad šādu statistiku MLB sāka krāt.

MLB regulārā sezona, 24.04.

ViesiMājniekiRezultāts
MarinersWhite Sox1:0
CubsIndians10:3
TwinsYankees3:8
BravesReds7:9
DiamondbacksPhillies8:4
Red SoxBlue Jays3:4
AthleticsRangers3:2
AngelsAstros8:7
MetsCardinals6:5
BrewersRoyals5:2
PadresRockies0:8
MarlinsDodgers3:2
NationalsGiants3:4
RaysOriolesPārc.
TigersPiratesPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/