Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Bērlijs lielisks, taču Dejongs nodrošina "Cardinals" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Bērlijs lielisks, taču Dejongs nodrošina "Cardinals" uzvaru
Pols Dejongs
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionāta regulārajai sezonai tuvojoties uz beigām, Sentluisas "Cardinals" ir ieslēguši turbo režīmu un mēģina kvalificēties izslēgšanas mačiem, šoreiz ar 3:1 pārspējot Losandželosas "Dodgers", kas ir viņu trešais panākums pēc kārtas.

Sentluisas "Cardinals", kā šai komandai pēdējo 10 sezonu laikā ir gadījies ne vienu reizi vien, sezonas izskaņā ir sasparojusies, lai cīnītos par vietu izslēgšanas mačos un nu komanda triju maču sērijā ir "aizslaucījusi" savus pretiniekus, Losandželosas "Dodgers".

Pēdējā no šīs sērijas mačiem lieliski darbojās Losandželosas komandas metējs Vokers Bērlijs, kurš septiņu iningu laikā tika pie deviņiem straikautiem un, lai arī pieļāva trīs atsitienus un divus brīvgājienus, punktus nezaudēja. Tiesa, viņu nomainīt gājušie metēji gan tik veiksmīgi vis nebija, jo Skots Aleksandrs ļāva rezultātu izlīdzināt, bet Kenlijs Džensesn bija tas pēc kura metiena tika gūti uzvaru nesošie punkti.

Pievēršoties mača gaitai jāsaka, ka Bērlijs spēlēja patiešām pārliecinoši, taču arī Sentluisas komandas metējs Džeks Flahertijs (6.0 IP, 1 ER, 2 BB, 10K) bija labs un tādējādi līdzjutējiem bija iespēja vērot divu debitantu cīņu, taču nedz viens, nedz otrs pie uzvaras beigu beigās netika. Tiesa, Flahertijs mača sestajā iningā, kas viņam bija arī pēdējais, zaudēja vienu punktu, pēc Džoka Pedersena "Home run".

Tas gan nebija viss, jo Džeks O’Nīls, kurš laukumā devās kā pinčhiteris, ar tādu pašu "Home run" sitienu rezultātu izlīdzināja, bet pēdējā spēles cēlienā Pols Dejongs tribīnēs raidīja "All-Stars" klouzera Džensena metienu, izraujot "Cardinals" uzvaru.

Jāpiebilst, ka tā ir trešā Sentluisas komandas uzvara pēc kārtas, bet pēdējās desmit spēlēs viņi astoņas reizes ir uzvarējuši un šis ir pats labākais rādītājs līgā. Savukārt, ja par atskaites punktu paņem garāku spēļu sēriju, tad pēdējās 17 uzvaras viņi ir izcīnījuši 21 mača laikā, tostarp vienā brīdī arī nezaudējot astoņas cīņas pēc kārtas.

MLB regulārā sezona, 22.08.

ViesiMājniekiRezultāts
OriolesBlue Jays0:6
TwinsWhite Sox3:7
RedsBrewers0:4
RangersAthletics4:2
AstrosMariners10:7
PhilliesNationals7:8
BravesPirates2:1
IndiansRed Sox4:10
CuvsTigers8:2
GiantsMets3:5
TankeesMarlins3:9
RoyalsRays3:6
PadresRockies2:6
AngelsDiamondbacks1:5
CardinalsDodgers3:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-08-23 16:44, pirms 6 gadiem
redz kā WAS uzvarot savstarpējās spēles, strauji kož PHI, šodirn arī gaidāma uzvara. un arī turpmāk labs kalendārs. protams, ja srī konkurenti turpinās uzvaarēt, tad Wild-card netuvosies..