Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Nova pārspēj Korbinu, taču pie uzvaras tiek "Diamondbacks"

Juris Miņins
Juris Miņins

Nova pārspēj Korbinu, taču pie uzvaras tiek "Diamondbacks"
Foto: USA Today/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstākajās beisbola līgās (MLB) Pitsburgas "Pirtates", neskatoties uz viņu metēja Aiena Novas lielisko spēli, ar 1:2 atzina Arizonas "Diamondbacks" pārākumu.

Ar lielisku metēju dueli iezīmējās aizvadītās nakts spēle starp Arizonas un Pitsburgas beisbola komandām, jo pitsburgiešu sākumsastāva metējs Aiens Nova astoņu iningu laikā tika pie astoņiem straikautiem un pieļāva vien trīs atsitienus, bet arizonietis Patriks Korbins septiņu iningu laikā arī pieļāva trīs atsitienus, taču 12 reizes izrādījās labāks par atsitējiem.

Tiesa, nedz viens, nedz otrs netika pie uzvaras, jo spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, tāpēc komandas turpināja maču līdz viena komanda iningu noslēgs esot vadībā. 11. iningā abas komandas apmainījās ar punktu guvumiem, bet Kītels Marte 13. iningā guva uzvaras punktu – 2:1. Interesanti, ka visi trīs punkti tika gūti pateicoties kļūdām aizsardzībā.

Nelsons Kruzs arī nespēja glābt savu Sietlas "Mariners" komandu no zaudējuma pret Bostonas "Red Sox" ar 10:14. Kruza kontā bija četri atsitieni piecos mēģinājumos, divi "Home run" sitieni un kopumā gūti septiņi punkti.

Šajā pašā mačā Džeidī Martinezs arī izcēlās ar "Home run" (4/5, 5 RBI), kas amerikāņu ārējās līnijas aizsargam bija 23. šāds raidījums sezonā un tādējādi viņš šajā rādītājā ir panācis Amerikas līgas un visas MLB līderi Maiku Trautu.

Visbeidzot, par īstu drāmu parūpējās Baltimoras "Orioles" un Atlantas "Braves". Līdz spēles septītajam iningam baltimorieši bija vadībā ar 1:0, bet astotā ininga laikā Atlanta pamāca 3:1, kas bija labs pieteikums uzvarai, tiesa, tā nedomāja "Orioles" spēlētāji un devītā ininga laikā guva sešus punktus, panākot 7:3, tiesa, arī tas nebija viss, jo "Braves" pēdējā brīdī prata panākt izlīdzinājumu. Papildlaikā bija jāizspēlē seši iningi, jo tikai 15. mača cēlienā Menijs Mačado guva divu punktu "Home run", bet kopumā mačs noslēdzās ar rezultātu 10:7.

Menijam Mačado izdevās izsist savu 55. punktu sezonā, kas viņam dod otro vietu rezultatīvāko Amerikas līgas atsitēju reitingā.

MLB regulārā sezona, 22.06.

ViesiMājniekiRezultāts
AthleticsWhite Sox11:2
PhilliesNationals12:2
DiamondbacksPirates2:1
MarinersRed Sox10:14
TigersIndians0:10
CubsReds3:6
DodgersMets5:2
YankeesRays1:2
OriolesBraves10:7
CardinalsBrewers1:2
RangersTwins8:1
RoyalsAstros1:0
AthleticsWhite Sox4:6
MarlinsRockies3:11
Blue JaysAngels1:2
PadresGiants6:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/