Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB "All-Stars" spēlētājam Loizam draud mūža ieslodzījums

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB "All-Stars" spēlētājam Loizam draud mūža ieslodzījums
Estebans Loiza
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušajam Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlētājam Estebanam Loizam draud mūža ieslodzījums par narkotisko vielu uzglabāšanu un transportēšanu.

45 gadus vecais bijušais profesionālais beisbolists Estebans Loiza ir atzinis savu vainu narkotiku uzglabāšanā un transportēšanā, kas nozīmē, ka, atbilstoši ASV un Kalifornijas štata likumiem viņam draud vismaz 10 gadu cietumsods, taču, ja vien apsūdzētāju puse būs gana pārliecinoša un uzstājīga, meksikānim var piespriest arī mūža ieslodzījumu.

Jāpiebilst, ka Loiza "iekrita" šī gada februārī, kad pēc ilgas operācijas Kalifornijas štata tiesībsargi bija viņu aizturējuši brīdī, kad bijušais beisbolists pameta savu māju. Kā izrādījās rūpīgi pārmeklējot gan sportista auto, gan māju un garāžu, viņš kopumā uzglabāja aptuveni 20 kilogramus kokaīna. Aptuvenajās cenās šo narkotisko vielu vērtība sastādīja 600 tūkstošus ASV dolāru. Tiesa, atkarībā no kokaīna kvalitātes, vērtība var izaugt līdz pat sešiem miljoniem ASV dolāru.

Lai arī Loiza ir atzinis savu vainu, tiesas spriedumu pasludinās vien šī gada novembrī.

Savas beisbolista karjeras laikā Estebans Loiza augstākajās līgās bija aizvadījis 14 sezonas un kopumā pārstāvēja deviņas komandas, karjeru noslēdzot pirms desmit gadiem. Spožāko sniegumu Meksikas beisbolists nodemonstrēja 2003. un 2004. gada sezonās, kad tika izvēlēts "All-Stars" izlasēs. 2003. gadā viņš bija Amerikas līgas līderis straikautos (207) un otrais labākais uzvaru skaita ziņā (21). Divdesmit viens panākums sezonā ir arī visu laiku labākais rādītājs starp visiem meksikāņu metējiem.

Tiesa, ja beisbola laukumā Loizam viss bija vairāk vai mazāk, bet kārtībā, tad ārpus tā, pat neņemot vērā esošās problēmas, viņam gāja diezgan bēdīgi, jo 2006. gadā viņu pieķēra vadot auto alkohola reibumā, turklāt, pārkāpjot ātruma ierobežojumu, bet 2012. gadā izjuka viņa un meksikāņu izcelsmes amerikāņu dziedātājas Dženī Riveras 2010. gadā noslēgtā laulība. Turklāt, juridiski laulība vēl nebija šķirta, kad 2012. gada 9. decembrī Rivera gāja bojā aviokatastrofā, nokrītot privātajai lidmašīnai.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:46, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> 18pop.tk