Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Deiviss gūs 41. "Home run" sezonā, "Athletics" uzvar

Juris Miņins
Juris Miņins

Deiviss gūs 41. "Home run" sezonā, "Athletics" uzvar
Kriss Deiviss
Foto: AFP/Scanpix

Kriss Deivss aizvadītajā Augstāko beisbola līgu (MLB) spēļu kārtā guva savu 41. "Home run" sezonā, kļūstot par pirmo atsitēju šosezon, kurš jau ir sasniedzis piekto desmitu. Viņa Oklendas "Athletics" svinēja uzvaru pār Teksasas "Rangers" ar 8:6.

Kriss Deiviss jau iepriekš ir demonstrējis savas atsitēja prasmes, taču šajā sezonā viņš ir viens no Amerikas līgas un visu MLB līderiem "Home run" ziņā, jo ir pirmais, kurš sasniedza piekto desmitu šādos raidījumos.

Savu 41. raidījumu Deiviss veica aizvadītās nakts mača pirmajā iningā, gūstot divus punktus, taču, kā izrādījās vēlāk, pašam mačam tas bija tikai ievads, jo līdz ceturtajam spēles cēlienam Teksasas "Rangers" jau bija panākuši 4:2 savā labā, bet septītajā iningā divu punktu pārsvars atkal bija oklendiešiem.

Spēles saasinājums un atrisinājums pienāca astotajā iningā, kad vispirms teksasietis Adrians Beltre guva šī mača piekto "Home run" un rezultātu izlīdzināja, bet Mets Olsons atbildēja ar to pašu un viņam kompāniju sastādīja Mets Čepmens, pēc kura sitiena gan bumbiņa palika laukumā, bet ar savu dubultastistienu viņš panāca spēles gala rezultātu – 8:6.

No citiem mačiem jāizceļ Losandželosas "Angels" mačs pret Čikāgas "White Sox", kurā Maiks Trauts guva piecus atsitienus, izsita piecus punktus, divreiz raidot bumbiņu ārpus spēles laukuma. Šāds sniegums palīdzēja Kalifornijas komandai svinēt uzvaru ar 12:3.

Savukārt Makss Šerzers tika pie savas 17. uzvaras šosezon, palīdzot Vašingtonas "Nationals" ar 10:3 pārspēt Čikāgas "Cubs". Šī bija viena no divām vakardien aizvadītajām abu komandu cīņām. Otrajā pie panākuma arī tika Vašingtonas klubs, tiesa, jau vairs tikai ar 6:5.

MLB regulārā sezona, 08.09.

ViesiMājniekiRezultāts
MarlinsPirates1:5
CubsNationals3:10
AstrosRed Sox5:3
RangersAthletics6:8
IndiansBlue Jays9:8
PadresReds2:7
CardinalsTigers3:4
OriolesRays5:10
CubsNationals5:6
AngelsWhite Sox12:3
GiantsBrewers3:4
RoayslTwins4:1
PhilliesMets5:10
DodgersRockies2:4
BravesDiamondbacks5:4
YankeesMariners4:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/