Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" un "Heat" izcīna otrās uzvaras

Andrejs Siliņš

"Bulls" un "Heat" izcīna otrās uzvaras
Lebrons Džeimss un Kriss Bošs paveica lielu daļu darba, lai "Heat" uzvarētu arī otrajā spēlē
Foto: AFP/Scanpix

94 : 73

Heat - 76ers

96 : 90

Bulls - Pacers

Otrās uzvaras Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā naktī uz otrdienu izcīnīja favorītes Čikāgas "Bulls", kas ar 96:90 pieveica Indianas "Pacers", un Maiami "Heat", kas pārliecinoši ar 94:73 apspēlēja Filadelfijas "76ers".

Lebrona Džeimsa 29 punkti, Krisa Boša otrais "double-double" pēc kārtas un "76ers" otra mazrezultatīvākā "play-off" spēle kluba vēsturē - tas viss nosvēra svaru kausus par labu Maiami jau agri otrajā spēlē. "Šis bija tiešām pilnvērtīgs sniegums mūsu izpildījumā abos laukuma galos," pēc mača sacīja tā rezultatīvākais spēlētājs Lebrons Džeimss. Lielākais pārsvars spēles laikā bija 28 punkti, un ne reizi mājiniece neatradās iedzinējas lomā. Šajā sezonā "Heat" uzvarējusi Filadelfiju visos piecos mačos.

Šī bija 17. Maiami komandas uzvara pēdējās 20 spēlēs, un šobrīd vienība ir pusceļā uz pirmo uzvaru "play-off" turnīra sērijā kopš 2006. gada fināla. "Heat" nekad nav zaudējusi izslēgšanas spēļu sēriju pēc tam, kad atradusies vadībā ar 2-0 (seši gadījumi), savukārt Filadelfija - nav uzvarējusi, kad atradusies zaudētājos ar 0-2 (16 (desmit kopš sērijas notiek līdz četrām uzvarām)). Tikai 14 reižu NBA vēsturē kāda komanda izcīnījusi uzvaru sērijā pēc 0-2 tās sākumā.

Džeimss saviem 29 punktiem pievienoja septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, bet Krisam Bošam, kurš pirms šīs sezonas "play-off" pēcsezonā karjeras laikā bija izcīnījis trīs uzvaras, bet jau tagad ticis pie divām, iemeta 21 punktu un izcīnīja 11 bumbas zem groziem. "Sixers" labā Tadeuss Jangs, iesaistoties no rezervistu soliņa, iemeta 18 punktus un izcīnīja sešas bumbas.

Otrā uzvara arī "buļļiem"

Pusceļu uz otro kārtu veikusi arī regulārā turnīra uzvarētāja "Bulls". Čikāgiešiem panākums nāca krietni smagāk. Deriks Rouzs, kurš visā spēle iemeta 36 punktus, astoņus no tiem guva pēdējās četrās minūtēs. Minūti pirms beigām Kails Korvers iemeta trijnieku, panākot 90:85, Eidžejs Praiss ar trim soda metieniem pēc Rouza pārkāpuma, samazināja "Bulls" pārsvaru līdz diviem punktiem (88:90). Otrā laukuma galā nekavējoties Luols Dengs atbildēja ar diviem sodiņiem, Maika Danlīvija trejacis grozam gāja secen, bet Ronijs Brūvers iemeta vēl divus no brīvmetienu līnijas, un "Bulls", iemetot kopumā pēdējos 16 soda metienus pēc kārtas, izcīnīja otro uzvaru (2-0) sērijā - 96:90.

Deriks Rouzs pieminētajiem 36 punktiem pievienoja astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, bet Karlosam Būzeram iespaidīgs "double-double" - 17 punkti un 16 bumbas pie groziem. Luols Dengs iemeta 14 un izcīnīja sešas bumbas, neviens cits no "Bulls" neguva vairāk par septiņiem punktiem. "Pacers" rindās ar 19 punktiem un četrām piespēlēm izcēlās Denijs Grendžers, bet 13 iemeta aizsargs Eidžejs Praiss.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2011-04-19 08:39, pirms 13 gadiem
Būzers laikam sadusmojās par pirmo neveiksmīgo spēli, šoreiz nospēlēja daudz pārliecinošāk.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-19 09:03, pirms 13 gadiem
Žēl pa 76ers

  +5 [+] [-]

, 2011-04-19 09:40, pirms 13 gadiem
2 līdzīgas spēles un atkal uzvar Bulls - Rouzs izvelk un Korvers ar troiku "iedzen" naglu. bet kopumā jāsaka, ka Buļļiem klājas krietni smagāk kā gaidīts un jāparāda sava labākā spēle, lai uzvarētu. izskatās, ka Pacers nav gatavi piedot kļūdas...
otrajā duelī rādās, ka sixeriem pietrūkst jaudas, lai ko liktu pretī Heat.

  +6 [+] [-]

, 2011-04-19 09:55, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: 2 līdzīgas spēles un atkal uzvar Bulls - Rouzs izvelk un Korvers ar troiku "iedzen" naglu. bet kopumā jāsaka, ka Buļļiem klājas krietni smagāk kā gaidīts un jāparāda sava labākā spēle, lai uzvarētu. izskatās, ka Pacers nav gatavi piedot kļūdas...
otrajā duelī rādās, ka sixeriem pietrūkst jaudas, lai ko liktu pretī Heat.
Man liekas, ka Pacers vienkārši ir stiprāki, nekā vairumam škita, tapēc tik līdzīga cīņa.

  +4 [+] [-]

, 2011-04-19 09:56, pirms 13 gadiem
Cepums Dveinam Veidam par pašatdevi un to, ka spēlēja otro spēli.. Cerms, ka tam nekādas tālākejosās sekas nebūs...

  +3 [+] [-]

, 2011-04-19 10:55, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Man liekas, ka Pacers vienkārši ir stiprāki, nekā vairumam škita, tapēc tik līdzīga cīņa.
bet varbūt Bulls nav tik spēcīgi, kā vairumam šķiet. protams, kļūt par regulārās sezonas labāko komandu švaka blice nevar, bet, kā mēs zinām, tad tieši pleiofos parādās komandu īstais spēks.

  -1 [+] [-]

, 2011-04-19 11:01, pirms 13 gadiem
sexeri tiks smagi uzvilkti.

  +3 [+] [-]

, 2011-04-19 11:36, pirms 13 gadiem
Autoram... Man škiet, ka nav īsti korekti regulārās sezonas uzvaras skaitīt kopā ar play-off uzvarām..

  +1 [+] [-]

, 2011-04-19 11:46, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: bet varbūt Bulls nav tik spēcīgi, kā vairumam šķiet. protams, kļūt par regulārās sezonas labāko komandu švaka blice nevar, bet, kā mēs zinām, tad tieši pleiofos parādās komandu īstais spēks.
Pirmajā spēlē man izskatījās, ka Buls ir sabiedēti ar lielo bubuli - play-off. Tādi nervozi izskatījās, tapēc arī tik smaga spēle. Cerams, ka atradīs ticību un pārliecību... Citādi, man šķiet, ka viņi ir pietiekoši spēcīgi, lai aizkapātos līdz trešajai kārtai...

  +1 [+] [-]

, 2011-04-19 12:04, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: 2 līdzīgas spēles un atkal uzvar Bulls - Rouzs izvelk un Korvers ar troiku "iedzen" naglu. bet kopumā jāsaka, ka Buļļiem klājas krietni smagāk kā gaidīts un jāparāda sava labākā spēle, lai uzvarētu. izskatās, ka Pacers nav gatavi piedot kļūdas...
otrajā duelī rādās, ka sixeriem pietrūkst jaudas, lai ko liktu pretī Heat.
Labs piemērs Cavs un Lakers pagājušogad, Cavs gāja visiem pāri līdz atdūrās pret bostonu, bet Lakers mocijās ar visiem līdz ieguva kausu, takā play-off neskatās ar cik tu uzvari, bet cik reizes Tu uzvari
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-19 15:26, pirms 13 gadiem
karpins rakstīja: Labs piemērs Cavs un Lakers pagājušogad, Cavs gāja visiem pāri līdz atdūrās pret bostonu, bet Lakers mocijās ar visiem līdz ieguva kausu, takā play-off neskatās ar cik tu uzvari, bet cik reizes Tu uzvari
Nu vismaz , manuprat, pirms diviem gadiem, kad Lakers otraja karta speleja pret Rockets, izbraukuma speles vareji tikpat labi ari nespelet. Vini jau tapat tur tikai paskraidija un ta jau ari viniem vacas tas 7 speles katra kartaa. Neobjektivi teikt, ka vini mocas. Tas tikai pierada, kada limeni vini spele. P.S. Tas gan neattiecas uz sii gada pirmo kartu pret Hornets, kur zaudeja majas.

     [+] [-]

, 2011-04-19 15:37, pirms 13 gadiem
Nepatīk man tā Bulls-Pacers sērija. Katrā spelē kādam no Indianas spēlētājiem gadās trauma. Un ja Pacers grib uzvarēt - ir jāizdomā kā apturēt Rouzs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-19 17:22, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Nepatīk man tā Bulls-Pacers sērija. Katrā spelē kādam no Indianas spēlētājiem gadās trauma. Un ja Pacers grib uzvarēt - ir jāizdomā kā apturēt Rouzs.
viens ir Rouzs, otrs - nedrīkst divos mačos pēc kartās galotnē uzrauties uz vienu un to pašu kombeni un ļaut Korveram iemest troiku!
p.s. neaizmirsti, ka tie ir pleiofi, kuros traumatisma iespējas ievērojami palielinās, jo neviens netiek žēlots. protams, nav vairs vecie labie laiki, bet iesaku paskatīties retro spēles, piemēram, kā Leikeri pret Celtics spēlēja - asinis šķīda kā boksā.

     [+] [-]

, 2011-04-19 18:17, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: viens ir Rouzs, otrs - nedrīkst divos mačos pēc kartās galotnē uzrauties uz vienu un to pašu kombeni un ļaut Korveram iemest troiku!
p.s. neaizmirsti, ka tie ir pleiofi, kuros traumatisma iespējas ievērojami palielinās, jo neviens netiek žēlots. protams, nav vairs vecie labie laiki, bet iesaku paskatīties retro spēles, piemēram, kā Leikeri pret Celtics spēlēja - asinis šķīda kā boksā.
Ja tagad taisītu tādas piezīmes tad dabūtu kadu 5 spēļ diskābeli un izmestu no arēnas pataisno! jo tālāk iet jo tieneši vairāk čakarē šo līgu!!

     [+] [-]

, 2011-04-19 20:33, pirms 13 gadiem
heat parliecinosi