Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Drafta pirmais numurs Bankero: ''Dalība pasaules kausā ir mans mērķis''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Drafta pirmais numurs Bankero: ''Dalība pasaules kausā ir mans mērķis''
Adams Silvers un Paulo Bankero. Foto: SPO/Scanpix

2022. gada NBA drafta pirmais numurs Paulo Bankero sarunā ar medijiem atklājis, ka viens no viņa mērķiem ir dalība nākamā gada FIBA Pasaules kausa izcīņā, pārstāvot Itālijas izlasi.

''Dalība pasaules kausā ir mans mērķis. Nevaru garantēt simtprocentīgi, ka tajā piedalīšos, jo būšu aizvadījis savu pirmo sezonu NBA, tomēr daudz par to domāju. Kad pienāks īstais brīdis, pieņemšu lēmumu,'' par potenciālo dalību Itālijas izlasē teica Paulo Bankero.

''Esmu kontaktējies ar Rikardo Foisu [Džanmarko Poceko asistents]. Viņš strādāja Gonzagā, šobrīd ir Arizonā un bijis arī ''Suns'' treneru korpusā NBA. Pazīstu un respektēju viņu. Ja runājam par spēlētājiem, tad man ir labas attiecības ar Nikolo Menionu. Viņš ir Rietumkrasta bērns tāpat kā es. Jaunatnē spēlējām vienos un tajos pašos turnīros. Apsveicu viņu ar sekmīgo Eiropas čempionātu. Būs interesanti vērot, cik tālu viņš aizkļūs,'' turpināja Bankero.

''Nevarēju redzēt Eiropas čempionāta spēles, jo ASV tās demonstrēja neparocīgā laikā, taču skatījos labākos momentus, it īpaši no spēles starp Itāliju un Serbiju. Sekoju valstsvienībai un esmu lepns par to, ko puiši paveica,'' noslēdza 2022. gada NBA drafta pirmais numurs.

2023. gada FIBA Pasaules kauss basketbolā no 25. augusta līdz 10. septembrim norisināsies Japānā, Filipīnās un Indonēzijā.

Itālijas izlase četras spēles pirms kvalifikācijas noslēguma ar piecām uzvarām sešās spēlēs ieņem otro vietu L apakšgrupā, atpaliekot vien no Eiropas čempiones Spānijas.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-179355-...