Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons un Pols uzskata, ka NBA lēmums "Suns" īpašnieka sakarā bijis pārāk vājš

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lebrons un Pols uzskata, ka NBA lēmums "Suns" īpašnieka sakarā bijis pārāk vājš
Roberts Sārvers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) pēc izmeklēšanas lēma Fīniksas "Suns" īpašniekam Robertam Sārveram par nepieņemamu uzvedību piespriest gada diskvalifikāciju un desmit miljonu dolāru sodu. Līgas zvaigznes Lebrons Džeimss un Kriss Pols pauduši neapmierinātību ar izvēlēto soda mēru.

"Būšu godīgs – mūsu līga pavisam noteikti pieņēma nepareizos soda mērus. Izlasiet rakstus un spriediet paši. Esmu to teicis iepriekš un teikšu vēlreiz – mūsu līgā nav vietas šādai uzvedībai. Šis nebija pareizais lēmums. Nevienā darba vietā nav vietas misogīnijai, seksismam un rasismam. Nav svarīgi – tu spēlē vai esi īpašnieks. NBA pārstāv mūsu vērtības, bet ne šoreiz," pauda Lebrons Džeimss.

Vienisprātis bija arī Fīniksas "Suns" saspēles vadītājs Kriss Pols: "Šāda uzdevība, īpaši pret sievietēm, ir nepieņemama un nekad nedrīkst atkārtoties. Manuprāt, pieņemtie soda mēri bija pārāk viegli un tādējādi necīnījās pret uzvedību, kas pēc mūsu visu domām bija šausmīga. Jūtu līdzi visiem cilvēkiem, kuru dzīves tika ietekmētas."

NBA komisārs Adams Silvers preses konferencē norādīja, ka piespriestā viena gada diskvalifikācija varējusi būt ilgāka, taču nav bijis iespējams atņemt Sārveram "Suns" īpašuma tiesības.

Sārvers lietojis rasistiskus izteicienus, nevienlīdzīgi izturējies pret komandā strādājošajām sievietēm, izteicis seksuāla rakstura piezīmes un veicis attiecīgas darbības, kā arī rupji izturējies pret darbiniekiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-09-15 12:29, pirms 2 gadiem
kad paši uzbrūk cilvēkiem - izsit telefonus, lamā, rāda trešos pirkstus, tad saņem ap 50k sodu un vsjo.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-15 16:07, pirms 2 gadiem
pizdjux rakstīja: kad paši uzbrūk cilvēkiem - izsit telefonus, lamā, rāda trešos pirkstus, tad saņem ap 50k sodu un vsjo.
NBA ir spēlētāju līga! Paradokss, taču pat komandu īpašnieki, kuri faktiski maksā spēlētājiem algas, nav nekas, salīdzinot ar spēlētājiem. Un tas arī ir saprotams - spēlētājus(Superzvaigznes un Zvaigznes) nomainīt nevar, kamēr visus pārējos, arī īpašniekus - mierīgi.
Tāds Sarvers var būt pārlaimīgs, ka tika cauri ar 1 gadu un 10M, jo varēja sanākt kā LAC īpašniekam - nāktos pārdot klubu. Un, tici man - uz tādu Suns/Mercury iegādi rinda stāvētu - 3 dienās jau būtu citi īpašnieki.

     [+] [-]

, 2022-09-15 17:26, pirms 2 gadiem
Emilio rakstīja: NBA ir spēlētāju līga! Paradokss, taču pat komandu īpašnieki, kuri faktiski maksā spēlētājiem algas, nav nekas, salīdzinot ar spēlētājiem. Un tas arī ir saprotams - spēlētājus(Superzvaigznes un Zvaigznes) nomainīt nevar, kamēr visus pārējos, arī īpašniekus - mierīgi.
Tāds Sarvers var būt pārlaimīgs, ka tika cauri ar 1 gadu un 10M, jo varēja sanākt kā LAC īpašniekam - nāktos pārdot klubu. Un, tici man - uz tādu Suns/Mercury iegādi rinda stāvētu - 3 dienās jau būtu citi īpašnieki.
piekrītu visam tevis teiktajam, bet lai tās mazās princeses beidz vaukšķēt uz rokām, kuras viņus baro. šāds PR ir pilnīgi pretīgs.

     [+] [-]

, 2022-09-15 17:29, pirms 2 gadiem
ja vel CP cienīju kā spēlētāju un bija žēl par viņa karjeras neveiksmēm, pēc šitā, kad reāli savam priekšniekam uzspļauj, paliek pofig kā spēlētājs. nu ir dažreiz jāpieklusē, nevis jācer 100 followerus twitterī iegūt.

     [+] [-]

, 2022-09-15 17:30, pirms 2 gadiem
par Lubraka raudāšanu jau skaidrs, tas dēļ pieciem šekeļiem raudās kā maza meitene, bet reālitātē, to rakstot, gan jau smaidīja, ka būs pieci šekeļi kabatā.