Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bankero ar lielu atrāvienu tiek atzīts par NBA sezonas labāko debitantu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bankero ar lielu atrāvienu tiek atzīts par NBA sezonas labāko debitantu
Paolo Bankero. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2022./23. gada sezonas labāko debitantu ticis atzīts Orlando "Magic" uzbrucējs Paolo Bankero. No simts balsotājiem viņam pirmo vietu neatvēlēja tikai divi.

Pagājušā gada vasarā Orlando "Magic" pārsteidza daudzus, ar pirmo numuru izvēloties tieši Paolo Bankero, bet aizvadītā sezona lēmumu attaisnojusi ar uzviju. Viņš vidēji spēlē izcēlās ar 20,0 punktiem, 6,9 atlēkušajām bumbām un 3,7 rezultatīvām piespēlēm. Bankero bija rezultatīvākais debitants, vismaz 20 punktus iemetot 40 spēlēs. Viņš laukumā devās 72 mačos, visus sākot starta pieciniekā.

Bankero kļuvis par trešo "Magic" basketbolistu, kurš atzīts par sezonas labāko debitantu – pirms viņa to paveica Šakils O'Nīls un Maiks Millers. No simts anketām Bankero tikai divās nebija pirmajā vietā – vienā viņam tika atvēlēta otrā pozīcija, bet citā viņš bija trešais. Tādējādi Bankero savāca 494 punktus.

Otrais ar 241 punktu (nevienas pirmās vietas, 75 otrās vietas un 16 trešās vietas) bija Oklahomsitijas "Thunder" uzbrucējs Džeilens Viljamss, kurš pērn tika draftēts ar 12. numuru. Viljamss izcēlās ar 14,1 punktu, 4,5 atlēkušajām bumbām un 3,3 piespēlēm. Atšķirībā no "Magic", "Thunder" izdevās kvalificēties play-in turnīram.

Jūtas "Jazz" centrs Vokers Keslers saņēma divas pirmās vietas, bet 28 balsotāji viņu neiekļāva trijniekā, tāpēc viņš ieguva 114 punktus un bija trešais. Keslers guva 9,2 punktus, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,3 metienus. Viņu ar 22. numuru draftēja Minesotas "Timberwolves", bet Keslers tika iekļauts Rudī Gobēra darījumā un tika aizsūtīts uz Jūtu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-04-26 08:32, pirms gada
ja citus status bez punktiem, rebiem un piespēlēm nezina, tad tā varētu likties, ka viņš bija pārliecinoši labākais

     [+] [-]

, 2023-04-26 13:27, pirms gada
Gratianus Funarius rakstīja: ja citus status bez punktiem, rebiem un piespēlēm nezina, tad tā varētu likties, ka viņš bija pārliecinoši labākais
kādi tad vēl statistikas rādītāji raksturo labu spēlētāju?

     [+] [-]

, 2023-04-26 13:32, pirms gada
Pelnīti