Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA čempions Jokičs: "Basketbols nav svarīgākā lieta manā dzīvē"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

NBA čempions Jokičs: "Basketbols nav svarīgākā lieta manā dzīvē"
Nikola Jokičs NBA fināla ceremonijā. Foto: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Nikola Jokičs intervijā "NBA Today" atzina, ka basketbols nebūt nav pati svarīgākā lieta viņa dzīvē.

"Sajūtas, protams, ir labas – tādas tās ir, kad tiek sasniegts mērķis. Tomēr svarīgāk par mērķa sasniegšanu ir tas, kāds ir bijis ceļš līdz tam. Ceļā uz mērķi jāsastopas ar spiedienu un stresu, tomēr, kad tas ir sasniegts, tad jūtams atvieglojums."

"Es varu [laukumā] būt vēl labāks, lai sasniegtu augstāku līmeni nepieciešams vēl vairāk upurēties. Tomēr basketbols nav galvenā lieta manā dzīvē, es tajā vienkārši esmu pietiekami labs. Vairāk prieka rada tas, ka komandai izdevās sasniegt iecerēto. Ja būtu vairāk uztraucies par sevi, tad nodarbotos ar citu sporta veidu," izteicās 28 gadus vecais centra spēlētājs.

Izslēgšanas cīņās aizvadītajās 20 spēlēs caurmērā 30 punktus iemetušais, 13,5 atlēkušās bumbas savākušais un 9,5 rezultatīvas piespēles veikušais Jokičs uzteica sava komandas biedra Džamala Mareja spēju sezonas gaitā uzlabot sniegumu, kā arī "Nuggets" galvenā trenera Maikla Melouna cīņassparu, kas noskaņojis komandu uzvarām.

Vaicāts par to, kā jūtas par to, ka 2014. gada NBA draftā tika izvēlēts ar 41. numuru, Jokičs atbildēja: "Viņi nenoticēja resnajam zēnam."

Denveras vienība šajā izslēgšanas cīņu turnīrā zaudēja tikai četrās no 20 spēlēm.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/malika_andrews/...

     [+] [-]

, 2023-06-15 19:05, pirms 11 mēnešiem
...tāds pieticīgs džeks..ari Džokovičs nav zīmulis..

     [+] [-]

, 2023-06-15 23:26, pirms 11 mēnešiem
cesinieks777 rakstīja: ...tāds pieticīgs džeks..ari Džokovičs nav zīmulis..
Džokovičs ir tomēr zīmulis