Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: ''Wizards'' jaunais prezidents sācis sarunas par Bīla nākotni Vašingtonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: ''Wizards'' jaunais prezidents sācis sarunas par Bīla nākotni Vašingtonā
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' jaunais basketbola operāciju prezidents Maikls Vingers sācis pārrunas ar ilggadējā līdera Bredlija Bīla aģentu par viņa klienta nākotni Vašingtonā. Nav izslēgts, ka šajā vasarā Bīlu var aizmainīt uz citu komandu.

Pēc tam, kad Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas ''Wizards'' 2022./2023. gada sezonā ceturto reizi pēdējo piecu gadu laikā nekvalificējās izslēgšanas spēlēm, no darba tika atlaists līdzšinējais basketbola operāciju prezidents Tomijs Šeperds, kurš iepriekšējā vasarā deva maksimālo 251 miljona dolāru vērtu līgumu ilggadējam Vašingtonas līderim Bredlijam Bīlam, pie tam, līgumā ietverot spēlētāja veto tiesības aizmainīšanas scenārijā.

Jaunā prezidenta meklējumos kā labākā tika atzīta nu jau bijušā Losandželosas ''Clippers'' ģenerālmenedžera Maikla Vingera kandidatūra, kurš ap sevi izveidoja komandu, kurā par viceprezidentu tika iecelts Treviss Šlenks, bet par ģenerālmenedžeri Vils Dokinss. Pirmajā preses konferencē Vingers pauda, ka ''Wizards'' gadu gaitā tiks izveidota par čempiontitula pretendenti.

ESPN ziņo, ka, ņemot vērā faktu, ka citas NBA komandas sākušas interesēties par potenciālo darījumu, kas ļautu iegūt ''Wizards'' zvaigzni Bredliju Bīlu, jaunais basketbola operāciju prezidents Vingers kopā ar Bīla aģentu sācis apspriest potenciālos tālākās sadarbības scenārijus, kas neizslēdz arī darījuma veikšanu. Tuvojoties NBA draftam un brīvo aģentu tirgiem, kuri gaidāmi 22. jūnijā un 1. jūlijā, plānots, ka šādas savstarpējas sarunas norisināsies pēc iespējas biežāk.

Bīls visu savu līdzšinējo NBA karjeru pavadījis tieši Vašingtonā, izveidojis ciešas attiecības ar kluba prezidentu Tedu Leonsi, kā arī vietējo sabiedrību. Jāņem gan vērā, ka Leonsis jaunajam basketbola operāciju prezidentam devis pilnu rīcības brīvību tajā, kā viņš vēlas veidot ''Wizards'' nākotnē.

Bredlija Bīla jautājums šajā vasarā gan nebūs vienīgais, pie kura ''Wizards'' jaunajam birojam būs jāstrādā. Visdrīzāk no līgumu pēdējiem gadiem līdz jūnija beigām atteiksies gan Porziņģis, gan Kails Kuzma, tādējādi kļūstot par neierobežoti brīvajiem aģentiem.

2022./2023. gada sezonas laikā Bīls cīnījās ar vairākiem savainojumiem un nospēlēja tikai 50 spēles. To laikā viņš vidēji guva 23.2 punktus, metot ar 51% precizitāti. Karjeras laikā viņam vidēji gūts 22.1 punkts.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-06-14 22:17, pirms 11 mēnešiem
Porziņģis taisās piekrist 5. Gadam
https://twitter.com/KeithSmithNBA/s...

  +3 [+] [-]

, 2023-06-15 07:13, pirms 11 mēnešiem
Nesaprotu, kā Bīlam kads varēja iedalīt 250 miljonus.

     [+] [-]

, 2023-06-15 07:28, pirms 11 mēnešiem
Dzimmiy rakstīja: Nesaprotu, kā Bīlam kads varēja iedalīt 250 miljonus.
Es arī to nesaprotu. Skatoties spēles ar Bīla darbībām un viņa zemo IQ šķiet diezgan dīvaini, ka viņam ir max līgums.

     [+] [-]

, 2023-06-15 08:11, pirms 11 mēnešiem
22somehow rakstīja: Porziņģis taisās piekrist 5. Gadam
https://twitter.com/KeithSmithNBA/status/1668973893053186049
Šis gan maz ticams scenārijs. Paņemot līgumu un WSH taisot lielo restartu viņš dabūs sezonas vidū ceļot uz citu komandu pretī saņemot draft pick. Vēl šo visu padara visai mazticamu fakts, ka viņš pats nav muļķis un saprot - šobrīd ir perfekti aizvadīta sezona jaunam ilgtermiņa līgumam, kas ienesīs vairāk par 36M. Ticamākais scenārijs būs sing&trade pret kādu draft pick.

     [+] [-]

, 2023-06-15 09:03, pirms 11 mēnešiem
Dzimmiy rakstīja: Nesaprotu, kā Bīlam kads varēja iedalīt 250 miljonus.
Es vispār tās summas nesaprotu. Droši vien, lai celtu haipu ap Līgu.

     [+] [-]

, 2023-06-15 10:35, pirms 11 mēnešiem
Aizmainīt Bīlu ir pēdējais brīdis. Tas jāizdara obligāti tuvākajā laikā. Vēl knapi turās kopā un vārds skaitās kā zvaigznei. Tā komanda, kas viņu iemainīs būs veikuši nenormāli riskantu soli, bet domāju tādas komandas būs vairākas. Tā kā tas ir jāizmanto. Protams mest jau Bīls vēl māk un izveidot savu metienu, bet nu veselība un tas algu cipars ir kosmoss.

     [+] [-]

, 2023-06-15 10:47, pirms 11 mēnešiem
22somehow rakstīja: Porziņģis taisās piekrist 5. Gadam
https://twitter.com/KeithSmithNBA/status/1668973893053186049
Šis neliekās loģiski. Pēc tik labas sezonas drošāk būtu dabūt ilgtermiņa līgumu. Bet visdrīzāk, ka patreiz notiek spēle/kaulēšanās. Gan jau viņam piedāvā 3 gadus, bet viņš grib 4. - beigās jau kko sarunās. Jo ja paņems pēdējo gadu, tad maiņās komanda pretī neko sakarīgu vairs nedabūs, jo KP nākamgad varēs aiziet prom kur vien gribēs. (arī prom no komandas uz kuru viņu aizmainītu šogad). Tā kā vērtības tādam 1 gada līgumam dižas nebūs. Domāju, ka beigās vienosies par jaunu līgumu un nekādu 5. gadu nepaņems.