Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pirmajā kārtā izslēgtā Sakramento turpina krāt individuālās balvas – Maknērs kļūst par labāko ĢM

Agris Suveizda

Pirmajā kārtā izslēgtā Sakramento turpina krāt individuālās balvas – Maknērs kļūst par labāko ĢM
Viveks Ranadivē un Montei Maknērs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandu balsojumā par sezonas labāko ģenerālmenedžeri atzīts Sakramento "Kings" pārstāvis Montei Maknērs.

30 komandu balsojumā kaut punktu nopelnīja 15 ģenerālmenedžeri un kaut vienu pirmo vietu saņēma septiņi ģenerālmenedžeri, taču kopējos rezultātos uz pārējo fona izcēlās divi. Par pārliecinošu uzvarētāju ar 98 punktiem kļuva Maknērs (16 pirmās vietas, piecas otrās un trīs trešās vietas), apsteidzot 63 punktus sakrājušo Koubiju Oltmenu no Klīvlendas "Cavaliers", bet Jūtas un Denveras ģenerālmenedžeri sekoja ar 20 punktiem.

Ilgus gadus pavadījis Hjūstonas "Rockets", Maknērs par Sakramento "Kings" ģenerālmenedžeri un basketbola operāciju prezidentu kļuva 2020. gada septembrī. Šosezon "Kings" ar 48 uzvarām un 34 zaudējumiem ieguva trešo vietu Rietumu konferencē un pirmoreiz kopš 2006. gada piedalījās izslēgšanas spēlēs, taču izstājās jau pirmajā kārtā, ar 3-4 piekāpjoties pašreizējai čempionei Goldensteitas "Warriors".

Sakramento "Kings" galvenais treneris Maiks Brauns par sezonas labāko treneri tika atzīts gan Treneru asociācijas, gan NBA akreditēto žurnālistu balsojumos, bet par jaunieviesto balvu labākajiem galotņu spēlētājiem šosezon ieguva De'Ērons Fokss.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/monte-mcna...

     [+] [-]

, 2023-05-03 20:57, pirms gada
Agri, kāpēc sc plkst.7.54 var uzrakstīt par Ontario hokeja līgu, plkst.8.56 - par MVP Embīdam, bet ziņu par naktī notikušajiem diviem NBA mačiem ievieto tikai precīzi plkst. 11.00? Kas ir svarīgāks? Neviens spēles neskatās, tās gluži vienkārši sc neinteresē? Un par spēlēm visa infa - sausa un no citiem nosperta statistika? Kas tad sevi reklamē kā labāko sporta portālu šaizemē?

     [+] [-]

, 2023-05-03 21:33, pirms gada
dzabarbols rakstīja: Agri, kāpēc sc plkst.7.54 var uzrakstīt par Ontario hokeja līgu, plkst.8.56 - par MVP Embīdam, bet ziņu par naktī notikušajiem diviem NBA mačiem ievieto tikai precīzi plkst. 11.00? Kas ir svarīgāks? Neviens spēles neskatās, tās gluži vienkārši sc neinteresē? Un par spēlēm visa infa - sausa un no citiem nosperta statistika? Kas tad sevi reklamē kā labāko sporta portālu šaizemē?
Nav jau grūti būt labākajiem ja nav konkurence. 🤣bet ja es ar arī ielīdu ap 10:30 un nobrinijos ka nav. Tie ir play off nevis regulārās sezonas spēlē starp kaut kādu Šarloti un Detroitu.

     [+] [-]

, 2023-05-03 22:08, pirms gada
Sc jau nav spējīgs pat pareizo kalendāru ielikt, raksta, ka 5.00 būs GSW ar Leikers, bet šī spēle jau notika šorīt, šonakt Filadelfija ar Bostonu spēlē, un 3.00.