Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" jauns ģenerālmenedžeris, Ridnaurs pievienoja "Wolves"

"Nets" jauns ģenerālmenedžeris, Ridnaurs pievienoja "Wolves"
Lūks Ridnaurs cīņā ar Mo Viljamsu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Ņūdžersijas "Nets" ieguvis jaunu ģenerālmenedžeri, par to kļūs Bilijs Kings, bet saspēles vadītājs Lūks Ridnaurs savu karjeru turpinās Minesotas "Timberwolves".

Ņudžersijas kluba īpašnieks Mihails Prohorovs šodien paziņoja, ka par kluba jauno ģenerālmenedžeri tiks iecelts Bilijs Kings, kurš aizvietos bijušo ģenerālmenedžeri Robu Tornu.

Kings pievienojas "Nets" pēc desmit gadu pavadīšanas Filadelfijas "76ers" organizācijā. Filadelfijā Kings sāka strādāt 1997. gadā kā kluba viceprezidents basketbola operāciju jautājumos, bet jau pēc gada tika paaugstināts amatā par ģenerālmenedžeri. No 2003.-2007. gadam Kings strādāja par "76ers" prezidentu. Kinga vadīšanas laikā Filadelfijas klubs iekļuva izslēgšanas spēlēs piecas reizes pēc kārtas, ieskaitot 2000./2001. gada sezonā, kad "76ers" kļuva par Atlantijas divīzijas uzvarētājiem, sezonā gūstot 56 uzvaras un iekļūstot NBA finālā. Pirms pievienošanās "76ers" Kings četras sezonas strādāja par Lerija Brauna palīgu Indianā.

Neierobežoti brīvais aģents Lūks Ridnaurs parakstījis četru gadu vienošanos ar Minesotas "Timberwolves" par 16 miljoniem dolāru, vēsta klubam tuvu stāvošas personas. Pagājušajā sezonā Milbokī "Bucks" sastāvā Ridnaurs bija rezerves saspēles vadītājs un vidēji spēlē guva 10.4 punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Šī maiņa nozīmē, ka Ramons Sešons nepaliks Minesotas kluba sastāvā, jo vilki cer, ka Rikijs Rubio pēc iespējas ātrāk dosies pāri okeānam uz NBA. Minesotas kluba sastāvā jau ir viens jauns un talantīgs aizsargs Džonijs Flinss, tāpēc Sešonam vieta sastāvā neatradās.

Izmantotie resursi:
insidehoops.com
espn.go.com

 +12 [+] [-]

, 2010-07-14 21:41, pirms 14 gadiem
muļķības - "Nets" galvenais treneris ir Aiverijs Džonsons.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-07-14 21:51, pirms 14 gadiem
Ridnūram bija laba statistika,atbilstoša alga,es pat domāju varētu iespējams izkonkurēt Flinu
Ja par GM,joprojām gaidu kad kāds nolīgs no Blazers atlaisto Kevinu Pričardu kas paveica lielisku selekcijas darbu,gan tirgū gan draftos...

  +7 [+] [-]

, 2010-07-14 22:55, pirms 14 gadiem
Calis ar labu sniegumu izcelas sezonas 2 puse. loti labi naca no mainas un ik speli guva savus 10-20 punktus. Labs papildinajums T'Wolves!