Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Nets'' prasījusi Teitumu un Braunu par Durentu, kurš trenējas kopā ar Hārdenu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Nets'' prasījusi Teitumu un Braunu par Durentu, kurš trenējas kopā ar Hārdenu
Kevins Durents un Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Kevina Durenta nākotne līgā joprojām ir neskaidra. Atklājies, ko Bruklinas ''Nets'' piedāvāja Bostonas ''Celtics'', kā arī basketbolists pieķerts kopā ar Džeimsu Hārdenu vienā treniņā.

Durenta vēlamais gala mērķis jau gandrīz nedēļu ir Filadelfijas ''76ers''. Par spīti nesaskaņām, kas bija starp Hārdenu un Durentu, abi basketbolisti ir salīguši un atkal vēlas apvienoties vienā komandā. Abi iepriekš tika manīti mūziķa Trevisa Skota koncertā Anglijas galvaspilsētā Londonā. Pēcāk Bruklinas zvaigzne komandas īpašniekam Džo Cai izteica ultimātu - aizmainīt viņu vai atbrīvoties no galvenā trenera Stīva Neša un ģenerālmenedžera Šona Marksa.

Vakar abi basketbolisti aizvadīja kopīgu treniņu Spānijas pilsētā Barselonā. Viņi manīti vienā basketbola treniņā, strādājot kopā. Tas vēl vairāk apstiprina faktu, ka abi basketbolisti vēlas atkal spēlēt kopā.

''The Boston Globe'' žurnālists Ādams Himmelbahs tikmēr publiski atklājis, ko Bruklina vēlējās saņemt no ''Celtics'' par Durentu.

''Man pietuvināti avoti liecina, ka Bruklina centās no Bostonas iegūt Džeisonu Teitumu un Džeilenu Braunu apmaiņā pret Kevinu Durentu. Protams, ka ''Celtics'' nedomājot šo piedāvājumu noraidīja. Avoti informēja, ka Bruklina pēcāk centās iegūt no Bostonas Braunu, Markusu Smārtu un vairākas pirmā raunda izvēles. Arī šāds piedāvājums Bostonai nešķita interesants,'' atklāja Himmelbahs.

Jāpiemin, ka Teitums tiek uzskatīts par neaizskaramo spēlētāju. Ķelti par Durentu piedāvāja Braunu, Deriku Vaitu un vienu pirmā raunda izvēli, taču Bruklinai tas nebija pa prātam. Abas vienības joprojām diskutē par potenciālo maiņu, taču sarunas ir nesteidzīgas.

Arī Brauns nav apmierināts ar faktu, ka viņš varētu tikt aizmainīts, taču viņš saprot situāciju, kurā atrodas viņa pārstāvētā komanda, informē Himmelbahs.

Durenta sāga turpinās jau vairākus mēnešus. Prasmīgā spēlētāja vērtība krītas tikai un vienīgi viņa vēlmju un rakstura dēļ. Aizvadītajā sezonā viņš devās laukumā 55 pamatturnīra mačos, izceļoties ar vidēji 29.9 punktiem, 7.4 atlēkušajām bumbām, 6.4 rezultatīvām piespēlēm, 0.9 pārtvertām bumbām un tik pat bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sixers-jam...
https://sports.yahoo.com/report-net...

     [+] [-]

, 2022-08-12 08:11, pirms 2 gadiem
Patiešām Nets vadība domāja, ka ķelti lai dabūtu Durantu, atdos visu savu nàkotni? Reāli galvu saspieduši.

     [+] [-]

, 2022-08-12 09:31, pirms 2 gadiem
Nu te kāds nav pie pilna saprāta. Domāju ka ja viņi dabūtu Braunu varētu jau būt laimīgi. Beigās Durants sezonu nespēlēs un atkal sanāks aizmainīt pret četrpaku! Šitā Pelikānu ĢM nograbēja gribot zelta kalnus pret Deivisu.

     [+] [-]

, 2022-08-12 09:52, pirms 2 gadiem
Kādēļ lai kāda komanda iemainītu vairākus lieliskus spēlētājus (Celtics gadījumā tie pat palīdzēja sasniegt finālu) pret spēlētāju, kurš pēdējos gados ir radījis lielas problēmas, izmaksā dārgi un ir īstermiņa risinājums, skatoties Durenta vecumu?

Tas būtu tikai loģisks risinājums, ja pēc maiņas otra komanda varētu uzreiz būt titula pretendente, bet te Nets prasa visu galveno otras komandas kodolu. Paši iegrābās, parakstīja lielo līgumu, no kura nevar tikt vaļā, un tagad mēģina sūdu iemainīt pret zeltu, lai paši uzreiz varētu cīnīties par augstām vietām, bet otru komandu atstātu ar savu problēmu.

     [+] [-]

, 2022-08-14 08:28, pirms 2 gadiem
Man jau šķiet, ka viens pats Teitums drīz būs labāks kā Durents