Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents vēlas, lai "Nets" atlaiž treneri un ĢM, īpašnieks atbalsta komandtiltiņu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Durents vēlas, lai "Nets" atlaiž treneri un ĢM, īpašnieks atbalsta komandtiltiņu
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" zvaigzne Kevins Durents nedēļas nogalē ticies ar vienības īpašnieku Džo Cai, vēlreiz uzsverot vēlmi tikt aizmainītam un liekot izvēlēties starp viņu un komandas vadību, vēstī The Athletic. Kluba īpašnieks situāciju komentējis ''Twitter'', izsakot atbalstu komandas vadībai.

Pagājusī sezona Bruklinas "Nets" beidzās ar 0-4 zaudējumu Austrumu konferences pirmajā kārtā pret Bostonas "Celtics", un vasara bijusi intrigās vīta. Jūnija beigās Kevins Durents informēja vadību, ka vēlas doties prom. Nedēļas nogalē viņš Londonā ticies ar Džo Cai un vēlreiz apstiprinājis savus nodomus.

Sarunā ar īpašnieku Durents norādījis, ka "Nets" jāizdara izvēle starp viņu vai ģenerālmenedžeri Šonu Marksu un galveno treneri Stīvu Nešu. Durents neticot komandas izvēlētajam ceļam un informējis īpašnieku par iemesliem, kāpēc vēlas doties prom.

Pirms gada Durents pagarināja līgumu ar "Nets" uz četrām sezonām par 198 miljoniem dolāru, un kontrakts stāsies spēkā tikai tagad. Izskanējušas spekulācijas, ka gadījumā, ja netiks piepildīta basketbolista vēlme par aizmainīšanu, Durents varētu neierasties uz treniņnometni.

"Nets" par divkārtējo čempionu un divkārtējo finālsērijas MVP vēlas saņemt milzīgu atlīdzību, tāpēc sarunas pagaidām nav bijušas veiksmīgas. Starp galvenajām favorītēm tiek nosauktas Bostonas "Celtics", Toronto "Raptors" un Maiami "Heat". Bostona esot gatava piedāvāt darījumu, kura centrā ir Džeilens Brauns.

Ņujorkas kluba īpašnieks Džo Cai komentējis ''The Athletic'' izskanējušo informāciju, paužot atbalstu gan ģenerālmenedžerim, gan galvenajam trenerim. ''Atbalstu mūsu komandas vadību un galveno treneri. Pieņemsim lēmumus, kas ir kluba interesēs,'' sociālajā tīklā ''Twitter'' rakstīja Džo Cai.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3485297/202...

  +9 [+] [-]

, 2022-08-08 22:17, pirms 2 gadiem
Es arī gribu lai atlaiž manu priekšnieku un uzņēmuma vadītāju!

  +7 [+] [-]

, 2022-08-08 22:20, pirms 2 gadiem
Ja Durants neieradīsies uz treniņnometni - tad viņam nemaksās algu, komanda ietaupīs žūksnīti!
Un Durents lai pasēž uz soliņa un padomā!

  +8 [+] [-]

, 2022-08-08 22:22, pirms 2 gadiem
Es Tsai vietā pasūtītu Durantu trīs mājas tālāk.
Šitā princese pati nezin ko grib.
Marks to divu klaunu dēļ darīja visu.Dabuja Hārdenu un tad atkal aizmainīja viņu prom,jo redz Durantam kaut kas nepatika.

Pieņēma Nešu par Nets treneri tikai KD 'dēl,jo viņiem bija labas attiecības iekš GSW

Katrā ziņā nākošais CBA būs ļoti jautrs.

     [+] [-]

, 2022-08-08 22:23, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Ja Durants neieradīsies uz treniņnometni - tad viņam nemaksās algu, komanda ietaupīs žūksnīti!
Un Durents lai pasēž uz soliņa un padomā!
Nu Simmonsam neizmaksāja gandrīz pusi algas.
CIk saprotu viņš arī viņus gribēja iesūdzēt,jo beigās viņš traumēts utt.

  +5 [+] [-]

, 2022-08-08 22:30, pirms 2 gadiem
Prezidentu arī atlaist pie viena, ko ta tur dilsties daudz.

  +3 [+] [-]

, 2022-08-08 22:33, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Es Tsai vietā pasūtītu Durantu trīs mājas tālāk.
..
Cerams, ka īpašnieks tā arī izdarīja. Nu kur var būt tāds cirvis, nekur un nekas nav labi princesei.

 +10 [+] [-]

, 2022-08-08 23:02, pirms 2 gadiem
Ja spēlētājs, kļūst lielāks par klubu tas jau paliek smieklīgi. Silveram beidzot jāsāk domāt, ko darīt, lai atgriežās balanss starp klubu un spēlētāju vēlmēm, savādāk šobrīd ir konkrēts bardaks

     [+] [-]

, 2022-08-08 23:47, pirms 2 gadiem
Puseta..

  +7 [+] [-]

, 2022-08-08 23:47, pirms 2 gadiem
Vispirms grib milzīgu naudu un savus draugus, tad grib tikt aizmainīts, tagad vēl grib, lai izvēlas starp viņu un kluba treneri un menedžeri... te tiešām NBA būtu jāiejaucas, jo šitā princese sāk par daudz atļauties.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-09 02:44, pirms 2 gadiem
🐍

  +2 [+] [-]

, 2022-08-09 06:15, pirms 2 gadiem
Ir cilvēki, uz kuriem paskatoties, viņi izraisa nepatiku. Tad man Durents tāds ir jau no pirmā brīža, kad parādījās OC Thunder. Nesaprotu tās komandas, kas vēlas viņu iegūt par spīti lielajiem riskiem, ka čalis nemaz nevēlēsies atstrādāt visu termiņu.

  +4 [+] [-]

, 2022-08-09 06:50, pirms 2 gadiem
Šeit jau derētu savākties komandu īpašniekiem un pieteikt lockout, savādāk puiši izlutināti palikuši un aizmirsuši par saviem pienākumiem.

  +3 [+] [-]

, 2022-08-09 06:51, pirms 2 gadiem
Tas jau paliek pretīgi, lai gan notiek jau kādu laiku. Lebrons arī visu diriģē un dabon , ko vēlas...

  +6 [+] [-]

, 2022-08-09 07:52, pirms 2 gadiem
Domāju nākošais Lockouts būt ļoti ilgs, klubu īpašniekiem būs ko teikt un piedāvāt kā aizstāvēt arī viņu intereses. Šoreiz nebūs stāsts par 0,5% ko nespēj sadalīt, bet gan nedaudz atjaunot vergu būtību, ja reiz viņiem maksā to bagātību. Bet kopumā, NBA pārvēršas par bērnudārzu, kur Pēterītis ik pa mirklim apvainojas uz Ilzīti, jo tā viņam atteica parādīt čuriņu

  -2 [+] [-]

, 2022-08-09 08:06, pirms 2 gadiem
Nu Nešu var atlaist nav neko īsti parādījis, ar tādām zvaigznēm protams jebkurš PLAY-OFF iekļūtu, bet par GM gan šaubos, darīja ko teica!

  -3 [+] [-]

, 2022-08-09 08:11, pirms 2 gadiem
Murlāpsis rakstīja: Tas jau paliek pretīgi, lai gan notiek jau kādu laiku. Lebrons arī visu diriģē un dabon , ko vēlas...
LBJ te piesaukt galīgi nevietā. Lai kāda ietekme viņam būtu viņš visus klubus aizvedis līdz titulam un līgumus atstrada līdz galam.

  +3 [+] [-]

, 2022-08-09 08:55, pirms 2 gadiem
Chris_Drury rakstīja: LBJ te piesaukt galīgi nevietā. Lai kāda ietekme viņam būtu viņš visus klubus aizvedis līdz titulam un līgumus atstrada līdz galam.
Nu LBJ dara arī mazliet prātīgāk, slēdz līgumus uz 2 gadiem ar otrā gada spēlētāja opciju. Lai gan varbūt arī līguma summa ir mazāka, toties tas nesasien rokas gadījumos, kad grib tikt prom no komandas. Šeit KD noslēdz max līgumu, tāpēc nedz pats var aiziet, nedz viņu var iemainīt, jo nevienam nevajag ņerkstekli par 200 miljoniem. Ja pat arī kāda komanda grib, nav ko dot pretī.

  -1 [+] [-]

, 2022-08-09 09:08, pirms 2 gadiem
Ja godīgi, tad uzskatu, ka Nets īpašniekiem jātiek vaļā gan no Durenta un Irvinga, gan no Neša un Marksa. Ja KD un Kairijs ir līgas toksiskākie ībļi, kuri jebkuru komandu var pataisīt par miskasti savas attieksmes dēļ, tad Nešs sevi ir parādījis kā pilnīgu impotentu trenera arodā un būtu pelnījis kādu laiku pastrādāt par asistentu. Savukārt Markss nodemonstrējis, kā cerīgu/talantīgu komandu ar lielisku treneri, kas progresē ar katru gadu, var pataisīt par bēdu ieleju, no kuras atkal vajadzēs rāpties ārā, kā minimums, 5 gadus.
Īpašnieku vietā, es visam šim "zvaigžņotajam" bariņam, ieliktu atzīmi - nesekmīgs, atzītu, ka viss šis pasākums ir bijusi izgāšanās un, sāktu no baltas lapas.

  +3 [+] [-]

, 2022-08-09 09:21, pirms 2 gadiem
Kā jau esmu teicis iepriekš - vecas un izlutinātas zvaigznes, kuras grib daudz naudas un privilēģijas, bet sasniegt vairs neko nespēs, bet gan taisa komandas ķīmijas problēmas: LBJ, Durants, Ērvings, Grīns, Lilards, Bīls, Westbriks, Pols, Džordžš, Lenards, Hārdens, Simonss (nav vecs, bet jau skrien saviem kolēģiem pakaļ). Proatms ar katru spēlētāju ir savas nianses, bet lielos vilcienos - jātiek vaļā, šie ir NBA pagātne. Un dēļ viņiem, nākamajiem spēlētājiem būs ierobežojošākas iepspējas kaut ko kontrolēt, jo nākamais līgumā būs daudz izmaiņu no īpašnieku puses, jo pamatojumu būs daudz.

     [+] [-]

, 2022-08-09 09:45, pirms 2 gadiem
Grīns, Lilards, Bīls, Pols. Ko tā šie tādu nodarījuši? 😏

  +1 [+] [-]

, 2022-08-09 10:09, pirms 2 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Grīns, Lilards, Bīls, Pols. Ko tā šie tādu nodarījuši? 😏
Lilards nav tāda zvaigzne par kādu viņu pataisa. Tikai uzbrukuma spēlētājs. Tādi titulus neizcīna. Pēdējos 2 gadus izskatās briesmīgi. Tad ir jābūt mega nesautīgiem aizsardzības spēlētājiem blakus.
Grīna labākie gadi ir aiz muguras. Izskatās ar vien sliktāk un sliktāk. Ja vairāk interesē podkāsti, tad nav jēga tādam komandā. Runā 10X par daudz. IQ nenormāli zems. Protams bija labs komandas spēlētājs un lielisks aizsardzībā. Bet nu ja nepiekritīs adekvātam jaunajam līgumam tad jātiek vaļā GSW no viņa.
Pols ir vienkārši vecs. Tad ir jāizlaiž viņam liela daļa regulārās sezonas, lai viņš spētu izturēt ilgāk par 2. kārtu play-offos. Otra problēma ir aizsardzība.
Bīls arī ir tikai uzbrukuma spēlētājs, kas play-offos ir liels mīnuss. Pagājušogad izskatījās ļoti slikti. Redzēs kāds būs pēc operācijas tagad, bet bažu ir daudz. Neko savā karjerā jēdzīgu nav sasniedzis.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-09 10:36, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Lilards nav tāda zvaigzne par kādu viņu pataisa. Tikai uzbrukuma spēlētājs. Tādi titulus neizcīna. Pēdējos 2 gadus izskatās briesmīgi. Tad ir jābūt mega nesautīgiem aizsardzības spēlētājiem blakus.
Grīna labākie gadi ir aiz muguras. Izskatās ar vien sliktāk un sliktāk. Ja vairāk interesē podkāsti, tad nav jēga tādam komandā. Runā 10X par daudz. IQ nenormāli zems. Protams bija labs komandas spēlētājs un lielisks aizsardzībā. Bet nu ja nepiekritīs adekvātam jaunajam līgumam tad jātiek vaļā GSW no viņa.
Pols ir vienkārši vecs. Tad ir jāizlaiž viņam liela daļa regulārās sezonas, lai viņš spētu izturēt ilgāk par 2. kārtu play-offos. Otra problēma ir aizsardzība.
Bīls arī ir tikai uzbrukuma spēlētājs, kas play-offos ir liels mīnuss. Pagājušogad izskatījās ļoti slikti. Redzēs kāds būs pēc operācijas tagad, bet bažu ir daudz. Neko savā karjerā jēdzīgu nav sasniedzis.
Pareizi jau visu par viņiem saki, bet neredzu kadā ziņā viņi bojā komandas ķīmiju. Visām zvaigznem ir savi mīnusi. Polu pārturēja laukumā regulārajā sezonā. Bez Bīla un Lilards abas komandas vispār būtu Orlando līmenī nemaz nerunājot par mārketinga kritumu. Grīns lai kāds pērtiķis būtu tomēr GSW priekš savejiem naudu netaupīs un bez viņa GSW būtu pa visam cita komanda.
Slēpts komentārs: Leitnants

  -1 [+] [-]

, 2022-08-09 11:01, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Lilards nav tāda zvaigzne par kādu viņu pataisa. Tikai uzbrukuma spēlētājs. Tādi titulus neizcīna. Pēdējos 2 gadus izskatās briesmīgi. Tad ir jābūt mega nesautīgiem aizsardzības spēlētājiem blakus.
Grīna labākie gadi ir aiz muguras. Izskatās ar vien sliktāk un sliktāk. Ja vairāk interesē podkāsti, tad nav jēga tādam komandā. Runā 10X par daudz. IQ nenormāli zems. Protams bija labs komandas spēlētājs un lielisks aizsardzībā. Bet nu ja nepiekritīs adekvātam jaunajam līgumam tad jātiek vaļā GSW no viņa.
Pols ir vienkārši vecs. Tad ir jāizlaiž viņam liela daļa regulārās sezonas, lai viņš spētu izturēt ilgāk par 2. kārtu play-offos. Otra problēma ir aizsardzība.
Bīls arī ir tikai uzbrukuma spēlētājs, kas play-offos ir liels mīnuss. Pagājušogad izskatījās ļoti slikti. Redzēs kāds būs pēc operācijas tagad, bet bažu ir daudz. Neko savā karjerā jēdzīgu nav sasniedzis.
Grīnam basketbola IQ tieši ir ļoti augsts. Būs nākamais analītiķis vai galvenais treneris. "Bija" labs komandas spēlētājs? Nevajag paturēt čali, kurš komandu satur kopā, arī kā līderis? Baigi absurdie apgalvojumi tev. Par līgumu vienīgi skaidrs, ka tik lielu vairs nedabūs, bet tāpat būs pieklājīgs cipars.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-09 11:02, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Lilards nav tāda zvaigzne par kādu viņu pataisa. Tikai uzbrukuma spēlētājs. Tādi titulus neizcīna. Pēdējos 2 gadus izskatās briesmīgi. Tad ir jābūt mega nesautīgiem aizsardzības spēlētājiem blakus.
Grīna labākie gadi ir aiz muguras. Izskatās ar vien sliktāk un sliktāk. Ja vairāk interesē podkāsti, tad nav jēga tādam komandā. Runā 10X par daudz. IQ nenormāli zems. Protams bija labs komandas spēlētājs un lielisks aizsardzībā. Bet nu ja nepiekritīs adekvātam jaunajam līgumam tad jātiek vaļā GSW no viņa.
Pols ir vienkārši vecs. Tad ir jāizlaiž viņam liela daļa regulārās sezonas, lai viņš spētu izturēt ilgāk par 2. kārtu play-offos. Otra problēma ir aizsardzība.
Bīls arī ir tikai uzbrukuma spēlētājs, kas play-offos ir liels mīnuss. Pagājušogad izskatījās ļoti slikti. Redzēs kāds būs pēc operācijas tagad, bet bažu ir daudz. Neko savā karjerā jēdzīgu nav sasniedzis.
Lilards ir fantastisks līderis un personība pēc būtības, kas pavelk komandu aiz sevis. Tāds sava veida MLK vai 2Pac. Es teiktu, ka viņš ķīmiju veido, nevis to jauc - šajā ziņā vispār 0 pretenziju pret viņu. Aizsardzība jā - stipri viduvējs, taču atkal - to viņš kompensē ar līderību - fantastiku uzbrukumā. Tāds kā fāteris komandā.
Grīns ir ļoti specifisks spēlētājs - līderis ģērbtuvēs, kaujā saucējs utml. Nav ar tādu harizmu kā tas pats Lilards, attiecīgi, mēdz sarunāt dumības par kurām pašam jātaisnojas. Aizsardzībā vēl arvien ir TOP spēlētājs. Faktiski nav metiena, taču izcili jūt komandas biedrus - kur piespēlēt, kam piespēlēt. Ķīmiju nejauc, izņemot, ja kāds grib kāpt uz galvas aļa KD.
Pols - sezonā jādod spēlēt savas 20-25min, sevišķi spēlēs galotnēs un būs izcili. Līderis, padara komandas biedrus labākus. Mēdz pamācīt kā jāspēlē, bet nu ir jau arī pamats. Defā nav vairs tik jestrs, jo gadi, taču noteikti labāks par vidusmēru.
Bīls - izteikta punktu mašīna. Nav baigais runātājs un līderis ģērbtuvēs, taču rāda piemēru ar sniegumu - uzņemas iniciatīvu, cīnās par katru bumbu utml. Aizsardzība pieklibo un ir salīdzinoši traumatisks, tas gan, taču, uzbrukuma dēļ, pelnīti skaitās viena no līgas zvaigznēm.

     [+] [-]

, 2022-08-09 12:27, pirms 2 gadiem
Leitnants rakstīja: Atbalstu Durant! Komandas vilcējspēks, kura vārds un darbība ir lielākā komandas autoritāte.
tieši tā... jāļauj Durentam veidot komandu sākot no trenera, menedžeriem, spēlētājiem...
BET... no sākuma, lai apdrošina savu "darbību"... ja 4 gadu laikā neizcīna čempionu titulu, tad Durents atmaksā iztērēto naudu...kas 4 gadu laikā varētu sastādīt 0,70 - 1,00 miljardam...

  +1 [+] [-]

, 2022-08-09 15:33, pirms 2 gadiem
Vienīgais normālais koments ir par lokautu. Bet šoreiz no klubu puses nevis spēlētāju. Jo izskaust garīgi tupos spēlētājus nav reāli. Tādi bija un būs. Jāmaina nolikums, tik nevaru iedomāties kā tas notiks.

     [+] [-]

, 2022-08-09 15:46, pirms 2 gadiem
Baigi viņiem vajag to veco Durantu, lai tak tinās. Ar visu Kairiju tāpat pirmajā kārtā izlidoja. Diži sliktāk bez viņiem jau nebūs. Šitādus ultimātus varētu Luka izvirzīt ne vecs vecis.

     [+] [-]

, 2022-08-09 17:18, pirms 2 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Baigi viņiem vajag to veco Durantu, lai tak tinās. Ar visu Kairiju tāpat pirmajā kārtā izlidoja. Diži sliktāk bez viņiem jau nebūs. Šitādus ultimātus varētu Luka izvirzīt ne vecs vecis.
Ļoti "gudra" doma.