Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marihuānas glabāšanā apsūdzētais brīvais aģents Harels pievienojas ''76ers''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Marihuānas glabāšanā apsūdzētais brīvais aģents Harels pievienojas ''76ers''
Montrezls Harels. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvais aģents Montrezls Harels kļuvis par Filadelfijas ''76ers'' spēlētāju, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Harels parakstījis līgumu ar klubu uz divām sezonām. Otrajā viņam būs spēlētāja izvēle - pagarināt līgumu vai doties uz citu vienību. Pirmā sezona viņam garantē nepilnus 2.5 miljonus ASV dolāru, kamēr otrajā viņš varētu nopelnīt 2.7 miljonus.

Harels līgai pievienojās 2015. gadā, kad ar kopējo 32. izvēli viņu draftēja Hjūstonas ''Rockets''. Klubā viņš aizvadīja divas saraustītas sezonas, pēcāk nonākot Losandželosas ''Clippers'' rindās. NBA pieredze viņam ražena - dalība 458 regulārās sezonas spēlēs.

2019./2020. gada sezonā viņš kļuva par līgas labāko rezervistu, pārstāvot tieši ''Clippers''. Tā bija viņa individuāli sekmīgākā sezona. 63 pamatturnīra spēlēs viņš izcēlās ar vidēji 18.6 punktiem, 7.1 atlēkušo bumbu, 1.7 rezultatīvām piespēlēm, 1.1 bloķētu metienu un 0.6 pārtvertām bumbām.

Pēcāk viņš aizvadīja sezonu Losandželosas ''Lakers'' rindās. Aizvadītajā sezonā 46 mačos viņš pārstāvēja Vašingtonas ''Wizards'', bet sezonu noslēdza ar 25 spēlēm Šarlotes ''Hornets'' rindās. Kopā 71 spēle, kurā viņš izcēlās ar vidēji 13.1 punktu, 6.1 atlēkušo bumbu un divām rezultatīvām piespēlēm.

28 gadus vecais centrs nesen tika apsūdzēts par marihuānas kontrabandu - pie viņa tika atrastas trīs mārciņas. Pēcāk gan apsūdzība tika mainīta un samazināta līdz neatļautās vielas glabāšanai. Apsūdzība tiks dzēsta pēc 12 mēnešiem, ja Harels netiks pieķerts nevienā citā pārkāpumā.

Lielu lomu Harela iegādē spēlēja Džeimss Hārdens, kura atteikšanās no lielāka līguma ļāva parakstīt klubam līgumu ar talantīgo centru. Jāpiemin, ka abi iepriekš ir spēlējuši kopā ''Rockets'' rindās.

     [+] [-]

, 2022-09-07 09:17, pirms 2 gadiem
Ja runa ietu tikai par spēlētāja prasmēm, tad iederētos lieliski. Bet zālītes pīpētājs un pārvadātājs/tirgotājs utt. nez vai ir tas kas komandai nepieciešams. Domāju, ka viņš mērķtiecīgi iet T.Prinsa ceļu. Tādi nemainās. Līdz ar to varam gaidīt jaunas problēmas. Ceru, ka FIL paveiksies un vismaz šo sezonu iztiks bez aizturēšanas. Bet tur jābūt darbam no komandas biedriem un vadības - jāieliek rāmjos, vismaz uz laiku.

     [+] [-]

, 2022-09-07 10:41, pirms 2 gadiem
Prieksh 20minutem bus loti labs, tiesi komandai benkis ir loti shvaks, bet no otras puses zeel, kad atnems minuutes backup centram Riidam, kursh uzskatu ir loti labs aizsardzibaa un nenovertets

     [+] [-]

, 2022-09-07 10:54, pirms 2 gadiem
Piekrītu par Rīdu. Labs jaunais spēlētājs. Bet domāju, ka nemaz tik daudz necietīs. Pagājušogad jau arī bija vēl viens centrs. Vismaz regulārajā sezonā noteikti dabūs savas minūtes. Embīds noteikti izlaidīs kādas 20-30 spēles, tad Rīds stabili spēlēs 2. centra minūtes. Rīds var spēlēt arī pa PF, kad savainoti/atpūtināti tiks Takers un Hariss.

     [+] [-]

, 2022-09-07 10:55, pirms 2 gadiem
Tā viņš būtu super spēlētājs, bet viņš ir caurums defā. Embīdam varēs atelpu iedot.

     [+] [-]

, 2022-09-07 14:09, pirms 2 gadiem
Jānis Kalnevics rakstīja: Tā viņš būtu super spēlētājs, bet viņš ir caurums defā. Embīdam varēs atelpu iedot.
Nū, metiens arī nekāds, ja tālāk par 1 m no groza