Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

2020. gada NBA labākais rezervists Herels pieķerts marihuānas pārvadāšanā

Agris Suveizda

2020. gada NBA labākais rezervists Herels pieķerts marihuānas pārvadāšanā
Montrezs Herels. Foto: EPA/Scanpix

Bijušais Dāvja Bertāna komandas biedrs Montrezs Herels pieķerts marihuānas pārvadāšanā, uzzinājuši ASV mediji. Šārlotas "Hornets" centrs drīzumā kļūs par brīvo aģentu.

Kā vēsta mediji, pirms mēneša policisti apturējuši Herela braucamrīku par pārāk tuvu braukšanu citas automašīnas aizmugurē. Pēc apturēšanas kārtībsargs Herela automašīnā sajutis marihuānas smaržu un auto aizmugurē mugursomā atradis trīs mārciņas marihuānas.

Herelam izvirzītas apsūdzības par marihuānas pārvadāšanu mazāk nekā piecu mārciņu apmērā, par ko var piespriest līdz pat pieciem gadiem cietumā. Pirmstiesas noklausīšanās Herelam paredzēta jūlija vidū.

28 gadus vecais Herels iepriekšējo sezonu sāka Vašingtonas "Wizards", 46 spēlēs trīsreiz ejot starta pieciniekā un vidēji 24,3 minūtēs sakrājot 14,1 punktu, 6,7 atlēkušās bumbas un 2,1 rezultatīvu piespēli, bet februārī viņš pret Išu Smitu, Vernonu Keriju un 2023. gada drafta otrās kārtas izvēli tika aizmainīts uz "Hornets", kur 25 spēlēs devās uz maiņu un vidēji 20,9 minūtēs tika pie 11,4 punktiem, 4,9 atlēkušajām bumbām un 2,0 piespēlēm. Herelam šovasar beigsies divu gadu līgums par 19 miljoniem ASV dolāru.

Labāko sezonu karjerā Herels aizvadījis 2019./20. g., kad Losandželosas "Clippers" sastāvā sāka divas no 63 spēlēm un vidēji 27,8 minūtēs izcēlās ar 18,6 punktiem, 7,1 atlēkušo bumbu, 1,7 rezultatīvām piespēlēm un 1,1 bloķētu metienu. Herels spēlējis arī Hjūstonas "Rockets" un Losandželosas "Lakers".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-06-14 13:03, pirms 2 gadiem
Pēc uzvedības visu šo gadu garumā bija skaidrs, ka lieto. IQ arī kritās ar katru gadu vai palika nemainīgi zems, grūti pateikt. Komandas tik mainīja šo prom katru gadu. Pieņemu, ka karjera galā, jo līgums uz nākamo sezonu nav. Kāpēc tik liels daudzums jāpārvadā, skaidrības nav- gan jau sev līdzīgajiem draudziņiem sapirkās. Nez vai kāds līgā ilgosies. Dumjš kā zābaks ar agresīvu/nepieskaitāmu uzvedību. Kad viņš nosauca Dočiču par white bi..h., LD pat baigi neatbildēja neko, tik nodomāja - tu jau tāpat te ilgi nespēlēsi.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-14 15:29, pirms 2 gadiem
coffiijs rakstīja: Kas tev pret zālīti? Es piemēram katru piektdienu velku dūmu! Laba štelle
Nepeikrītu visam "Charly Skymaker" teiktajam, bet nu ir starpība vai ievilkt dūminu reii nedēļā (vienam pilnīgi pietiek ar 1/4 gramu) vai pāradāt 82gramus.. Tīri no saprāta viedokļa, kāpēc jāpārvadā tik daudz? Ja vestu apjomu,kas skaitās personīgai lietošanai, tad s*du nebūtu.
Tieši tas pats viņiem ir ar nereģistr'tiem ieročiem, nu cik stulbiem ir jābūt. Amerikā tos reģistrēt ir kā 2 pirkstus apčurāt, bet tie tā pat to nedara.
Kā Stīvens A Smits saka: Stay off the WEEEEEEEEED.

     [+] [-]

, 2022-06-14 16:12, pirms 2 gadiem
Asnātiņš rakstīja: Nepeikrītu visam "Charly Skymaker" teiktajam, bet nu ir starpība vai ievilkt dūminu reii nedēļā (vienam pilnīgi pietiek ar 1/4 gramu) vai pāradāt 82gramus.. Tīri no saprāta viedokļa, kāpēc jāpārvadā tik daudz? Ja vestu apjomu,kas skaitās personīgai lietošanai, tad s*du nebūtu.
Tieši tas pats viņiem ir ar nereģistr'tiem ieročiem, nu cik stulbiem ir jābūt. Amerikā tos reģistrēt ir kā 2 pirkstus apčurāt, bet tie tā pat to nedara.
Kā Stīvens A Smits saka: Stay off the WEEEEEEEEED.
No raksta sapratu, ka vedis 3 mārciņas nevis unces. 3 mārciņas ir 1360 grami - gandrīz pusotrs kīlo. Nav brīnums, ka oda pa gabalu.

Bet nu nebūs ne pirmā un ne pēdējā reize, kad puiši kuri pelna lielu naudu ir neverīgi pret likumu un akli brīdī, kad jāsaskata iespēja iekulties nepatikšanās.

     [+] [-]

, 2022-06-15 11:34, pirms 2 gadiem
Šīs lietas mani vienmēr fascinē... pareizāk sakot, ka lielākā daļa atlētu ir tik dumji kā zābaki. Bet nu, ne velti saka - kaut kas tiek dots, bet kaut kas tiek ņemts...
Nu tā, loģiski domājot - tu esi stabils NBA vecis, kurš karjeras laikā ir nopelnījis, es nezinu, 25M usd(pieļauju, ka Harela gadījumā +/- tik varētu būt) un līdz karjeras beigām nopelnītu vēl tik pat. Kāda mārrutka pēc tu pats ved kg ar zāli kaut kur?! Tu vari mierīgi neko nekur nevest un paprasīt, lai to zāli aizved tur, kur tev vajag... ja vien pats neesi kurjers, kas atkal liek domāt - kur tad palikuši tavi 25m usd, ja reiz tev jāstrādā par kurjeru?! Visu esi notriecis, par maz?! Man drīzāk ir skaidrojums - dumjš. Un dumjajiem jāsēž būrī!