Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Ar četrām spēlēm noteikti nepietiks"

Jānis Celmiņš

Teteris: "Ar četrām spēlēm noteikti nepietiks"
Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Līdz pēdējam brīdim nebija skaidrs, kas būs mūsu pretinieki finālā, bet uzskatu, ka esam gatavi," īsi pirms Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas pirmā mača sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzīst "Barons" komandas galvenais treneris Edgars Teteris.

"Barons" komanda vietu finālā nodrošināja jau 27. aprīļa vakarā, kad savā laukumā trešo reizi pārspēja "Valmieras" komandu, sērijā triumfējot ar 3:0. "Barons" galvenais treneris Edgars Teteris stāsta, kā komanda gatavojusies finālsērijai. "Esam pieslīpējuši lietas, kuras mums sezonas laikā sagādājušas lielākas vai mazākas galvas sāpes. Gatavojam arī dažādus pārsteigumus "VEF" komandai. Līdz pēdējam brīdim nebija skaidrs, kas būs mūsu pretinieki finālā, bet uzskatu, ka esam gatavi."

Treneris atklāj, ka vairākiem spēlētājiem ir nelieli savainojumi, taču visi esot gatavi spēlēt. "Finālsērija ir un paliek finālsērija. Ir daži nelieli savainojumi, taču finālā spēlētājiem jābūt gatavām spēlēt arī ar nelielām traumām. Aigaram Vītolam ir potītes iekaisums, taču viņš ir gatavs spēlēt. Arī Sirsniņš kādu laiku jau spēlē ar nelielu traumu, taču nedomāju, ka tas iespaidos spēles rezultātu."

Uz jautājumu, vai VEF uzvara pusfināla sērijā pār "Ventspils" komandu trenerim ir pārsteigums, viņš atbild noraidoši. "Nebūt ne! Visas sērijas garumā, izņemot vienu spēli Ventspilī, izpaudās sava laukuma priekšrocības. Pirmajā spēlē Rīgā, kad "Ventspils" uz maču ieradās nepilnā sastāvā, VEF komanda pretiniekus vienkārši nenovērtēja. Pēdējās spēlēs sava laukuma priekšrocības izpaudās ļoti izteikti."

Tāpat Teteris piekrīt apgalvojumam, ka treneru rokāde "VEF" komandai nākusi par labu. "Noteikti! Treneru maiņa ievieš korekcijas jebkurā komandā. Uz VEF soliņa uzreiz ir jūtamas pozitīvākas emocijas un tas ir ļoti liels pluss. Tāpat redzam, ka Valdis Valters nekur nav aizgājis. Viņš tāpat aktīvi turpina atbalstīt savu komandu."

"Barons" komandas treneris pirms sērijas baidījās prognozēt, cik spēlēs finālsērija varētu noslēgties. "Grūti spriest, esmu drošs, ka ar četrām spēlēm šajā sērijā noteikti nepietiks."

  +4 [+] [-]

, 2010-05-07 14:10, pirms 14 gadiem
Man jau liekas, ka ar četrām tomēr varētu pietikt!

     [+] [-]

, 2010-05-07 14:31, pirms 14 gadiem
snoraB rakstīja: Man jau liekas, ka ar četrām tomēr varētu pietikt!
vienigi vef laba

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 14:47, pirms 14 gadiem
VEF - Barons - 4:2.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 15:00, pirms 14 gadiem
Varbūt ka arī ar 4 pietiks. Nepārliecina mani Barons.

  +3 [+] [-]

, 2010-05-07 15:41, pirms 14 gadiem
Come on!

Tas, ka Barons ir bijis visneredzamākais klubs, tas nenozīmē, ka tas ir visnepārliecinošākais. Baronam ir visi trumpji. Kāpēc? VEF izlika ļoti lielu savu taktisko arsenālu spēlēs pret Ventspili, līdz ar to arī parādīja ļoti daudz turpmākajiem pretiniekiem - Baronam. Vefam ir viens treneris, bet Baronam, veseli 3. Baronam spēki ir vairāk nekā Vefam pēc piecām saspringtām spēlēm. Domāju, ka pirmajās spēlēs ļoti izteikti izpaudīsies Barona pārākums tieši spēles zīmējumā, un tāds spēlētājs kā Renfro - vispār pazudīs.
Personīgi man šādas Rīgas duelis vispār nepiedod nekādu intrigu skatīties spēles, bet būšu par Baronu! Kāpēc?! Vienkārši, gribu redzēt BBL amatpersonu reakciju un situācijas risinājumu, kad Latvijas čempioni nebūs tiesīgi spēlēt BBL!!! Jo Baronam vieta tur nav garantēta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-05-07 18:07, pirms 14 gadiem
ar 4 varētu pietik, ņemot vērā kā Barons mocījās ar Vlamieru un kā Ventpils Valmieru pazemoja..

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 18:07, pirms 14 gadiem
Ja VEF DCSN paņems kaut vienu uzvaru, Barons sēriju zaudēs. Viss būs atkarīgs no tā, kā VEF pielāgosies DCSN groziem. Domāju, ka OC VEFs Baronu nomētās.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 19:26, pirms 14 gadiem
kasparello99 rakstīja: Ja VEF DCSN paņems kaut vienu uzvaru, Barons sēriju zaudēs. Viss būs atkarīgs no tā, kā VEF pielāgosies DCSN groziem. Domāju, ka OC VEFs Baronu nomētās.
Pff OC tak tikai viena spēle būšot...
beztam ja nemaldos kad pēdējo reiz BvsV tur spēlēja tad Barons diezgan pārliecinoši nomētāja Vefu..

     [+] [-]

, 2010-05-07 19:28, pirms 14 gadiem
kungs rakstīja: ar 4 varētu pietik, ņemot vērā kā Barons mocījās ar Vlamieru un kā Ventpils Valmieru pazemoja..
lažains viedoklis - Valmierai no spēles uz spēli nobirst spēlētāji, taka.. ja jau 2/4 laiž laukumā vistālākos rezervistus kāds tur brīnums ka Valmiera zaudē.. nedomāju ka gan amols un bedrītis tur diži daudz ko mainiis.. bet nu jebkurā gadijumā neloģiski spried...

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 20:26, pirms 14 gadiem
papisīs Barons visas 4 un miers