Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Zaudēta kauja, bet karš tikai sākas"

Andrejs Siliņš

Teteris: "Zaudēta kauja, bet karš tikai sākas"
Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Ja puslaikā izcīna astoņas bumbas pie groziem, tad par kādu uzvaru vēl var runāt," pēc zaudējuma Rīgas VEF Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā finālsērijas mačā sacīja "Barons" galvenais treneris Edgars Teteris.

"Visā otrajā puslaikā katastrofāli zaudējām cīņu par atlēkušajām bumbām. Ja puslaikā izcīna astoņas bumbas pie groziem, tad par kādu uzvaru vēl var runāt," neveiksmes iemeslus minēja Teteris. "Otrs faktors - ielaižot finālspēlē 90 punktus, arī nevar runāt par uzvaru. Pirms spēles runājām, ka mērķis varētu būt ielaist 70-75 punktus. Ielaižot 90, mēs nevaram runāt par fināla cienīgu aizsardzību. Arī ar 21 kļūdu ir grūti uzvarēt. Šajos rādītājos zaudējām, un tas mums maksāja spēli."

"Neizpildījām uzdevumu aizsardzībā. Netikām galā ar "pick'n'roll" uzbrukumu un ļoti daudz ļāvām iemest vieglos punktus pēc ieskrējieniem. Sevišķi Jahovičam," turpināja treneris. "Nomināli apturējām spēlētāju, kurš vilka pusfināla sēriju savai komandai - Sandi Valteru, bet viņiem atradās citi līderi, kuri tad arī izšķīra spēles rezultātu."

"Gaidījām no Jahoviča agresīvu spēli, tādu, kā viņš spēlēja pret "Ventspili" - agresīvu cīņu par bumbām, agresīvus ieskrējienus, bet negaidījām tik rezultatīvu viņa sniegumu. Tā bija tikai mūsu aizsardzības kļūda, protams, nenoniecinot Gata meistarību," treneris norādīja, ka pie Jahoviča negaidīti rezultatīvā snieguma vainojama "Barons" aizsardzība. "Viens no mūsu komandas līderiem [Ivars Timermanis] iemeta divus punktus... Varbūt VEF viņu apturēja, varbūt Ivars pats mazliet pārdega pirms finālspēles. Sērija ir gara, un Ivars savu spēli vel parādīs."

"Ir zaudēta kauja, bet karš tikai sākās."

  -2 [+] [-]

, 2010-05-07 23:38, pirms 14 gadiem
Bija mazāk jādzer pēc ''Valmieras''.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-05-08 00:34, pirms 14 gadiem
nākamajā spēlē Feldmani vari izlaist arī nedaudz ātrāk, es atļauju... gan jau Vītols apvainosies, bet nu fakti runā savu...

  -1 [+] [-]

, 2010-05-08 00:44, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Hmm, a ko Jūs, Tetera kungs (un pārējie treneri, kas čum un mudž uz soliņa), darījāt tās 10 dienas, kuras Jums bija dotas atpūtai un pretinieku analīzei, ja jau paši nespējāt nospēlēt aizsardzībā un apturēt VEF uzbrukumu?
Pirmā spēle - otras komandas iztaustīšana. Prognozēju 4-2 Baronam

  +1 [+] [-]

, 2010-05-08 08:44, pirms 14 gadiem
VEF malači uzreiz pēc Venstpils pāriet pie citas komandas un vinnēt ,tā ir profesionāla komanda! nekā baronam dotas 10dienas bet nespej izanalizet pretiniekus!!!VEFam zeltu!!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-08 09:50, pirms 14 gadiem
edulis rakstīja: VEF malači uzreiz pēc Venstpils pāriet pie citas komandas un vinnēt ,tā ir profesionāla komanda! nekā baronam dotas 10dienas bet nespej izanalizet pretiniekus!!!VEFam zeltu!!
Pirms cik dienām Barons uzzināja savus pretinieku? Trīs! Abas komandas bija pilnīgi vienādos apstākļos. Nedomāju, ka var teikt, ka Barons zaudēja taktiski vairāk gan spēļu prakses trūkuma dēļ un spēles pēdējās 5 minūtēs.