Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2979, Did:0, useCase: 3

Meiers: ''Esmu jau atmetis cerības atgriezties izlasē''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Meiers: ''Esmu jau atmetis cerības atgriezties izlasē''
Mārtiņš Meiers. Foto: LBS

LETA. Centra spēlētājs Mārtiņš Meiers atmetis cerības atgriezties Latvijas vīriešu basketbola izlasē, intervijā laikrakstam "Latvijas Avīze" atklāja basketbolists.

Četru Eiropas čempionātu dalībnieks Meiers pēc Lukas Banki stāšanās pie Latvijas izlases stūres nav spēlējis 2023.gada Pasaules kausa kvalifikācijā un itāļa vadībā devās laukumā vien Pasaules kausa priekškvalifikācijā.

"Pirmajā treniņā Banki pateica, ka netaisās uz mani īpaši spēlēt, diezgan nesmuki to pasniedza, bija nepatīkami. Teica, ka es neiederos viņa spēles stilā, lai gan daudzi treneri teikuši, ka mēs ar Klāvu Čavaru esam vienādi spēlētāji," laikraksts citē Meiera teikto.

31 gadu vecais centra spēlētājs uzsver, ka vienmēr devies talkā izlasei un cīnījies, bet pie Banki viņš neredz iespējas spēlēt valstsvienībā.

"Jau esmu atmetis cerības atgriezties izlasē, jo man nemaz īsti neļāva sevi pierādīt. Tas man nepatika, praktiski neko nepaskaidroja, vienkārši pateica paldies un viss," atklāj Meiers.

Iepriekšējā sezonā viņam bijusi saruna ar Banki, bet pēc tam komunikācijas ar izlases galveno treneri vairs nav bijusi. Meiers gan atzīmē, ka tā ir trenera izvēle un viņa skatījums uz basketbolu. Arī izlases sasniegtie rezultāti ir labi, tāpēc neko nevar pārmest, secina Meiers.

"Tomēr nenoliegšu - sāp. Komandai visu cieņu, ceru, ka Pasaules kausā cīnīsies kārtīgi un sanāks kaut kas labs," saka Meiers.

Meiers Latvijas izlases rindās laukumā devies 116 mačos, kuros vidēji nepilnās 16 minūtēs guvis 8,0 punktus un izcīnījis 4,1 atlēkušo bumbu.

Šosezon jūrmalnieks pārstāv Tallinas "Kalev"/"Cramo" vienību, kuras rindās Latvijas - Igaunijas līgā 17 mačos vidēji 19 minūtēs guvis 11,1 punktu un izcīnījis 4,5 bumbas zem groziem. FIBA Eiropas kausā Meieram 14 spēlēs caurmērā 24 minūtēs ir 11,6 punkti un 5,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-02-08 13:47, pirms 2 gadiem
Pret visiem mīļš nebūsi. Garantijas nevienam ārpus NBA nav tikt izlasē, kur vēl Tallinā spēlējošam.

  +2 [+] [-]

, 2023-02-08 13:54, pirms 2 gadiem
Nu uz Cavaru neviens speciali ipasi nespele, calis kaple aizsardziba un izmanto savas iespejas. Varbut tur ari ir ta starpiba, ka Cavaram nav prasibu , lai uz vinu spele.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-08 13:56, pirms 2 gadiem
Es teikšu tā Čavars un Meijers ir līdzīgi tipa spēlētāji tādēļ abiem vietas nav ir vēl ar Pašenčniks. Protams Porziņģis, kurš gatavs spēlēt PK

  +2 [+] [-]

, 2023-02-08 14:08, pirms 2 gadiem
kristaps30 rakstīja: Es teikšu tā Čavars un Meijers ir līdzīgi tipa spēlētāji tādēļ abiem vietas nav ir vēl ar Pašenčniks. Protams Porziņģis, kurš gatavs spēlēt PK
Viņi ne tuvu nav līdzīga tipa 😁
Čavars ir izteikts rim protectors, Meiers uz uzbrukumu tendets.

     [+] [-]

, 2023-02-08 14:10, pirms 2 gadiem
Katram trenerim ir savs spēles zīmējums un uzdevumi katram spēlētājam. Tur nav ko apvainoties, ja kāds to izpilda labāk.
Meiers bija Bagatska izlases modeļa viens no top spēlētājiem uz kuru bieži arī spēlēja. Bet pie Banki viņš īsti neiederas, tāpēc arī vairs netiek izsauks uz izlasi.

  -2 [+] [-]

, 2023-02-08 14:20, pirms 2 gadiem
Čavars, Gražulis, Mejeris, Šiliņš- vienkārši nav vairāk vietu

  +6 [+] [-]

, 2023-02-08 14:31, pirms 2 gadiem
Meiers ir viens no labākajiem centriem, kas ir spēlējis izlasē un viņš ir pelnījis nemazāk cieņas kā Blūms vai Dairis. Līdzīgas attieksmes trūkums ir pret Freimani, kurš arī daudz LV labā ziedojis

  +4 [+] [-]

, 2023-02-08 14:33, pirms 2 gadiem
LV vispār izteikti, tie kas brūķē muti, visvairāk gozējas saulītē - kokas šņaucējs Kambis un Valters, visur tik tiek pie vārda, bet klusie ūdeņi, kas strādīgi visu mūžu ir darījuši godam savu darbu, pat nesaņem nekādu atzinību

  +9 [+] [-]

, 2023-02-08 14:36, pirms 2 gadiem
Meiers ir un paliks izlases stabila vertiba. 100+ speles jau vien ir raditajs. Jaa, sobrid vina laiks izlase ir beidzies, bet tas nekada zina nenonem vina ieguldijumu izlases rezultatos ieprieks! DARITAJS!

  +2 [+] [-]

, 2023-02-08 14:42, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: LV vispār izteikti, tie kas brūķē muti, visvairāk gozējas saulītē - kokas šņaucējs Kambis un Valters, visur tik tiek pie vārda, bet klusie ūdeņi, kas strādīgi visu mūžu ir darījuši godam savu darbu, pat nesaņem nekādu atzinību
Kad saproti kādā laikā mēs dzīvojam fascinācija pret narkomāniem un tukšpauriem vairs neliekas tik dīvaina

     [+] [-]

, 2023-02-08 15:04, pirms 2 gadiem
Būtu jādzird Banki versija par šo, tad arī varēs objektīvāk izvērtēt, kur tā galvenā problēma.

  +2 [+] [-]

, 2023-02-08 15:54, pirms 2 gadiem
Mieru, tikai mieru. Nomainīsies treneris un atkal būs citi spēlētāji izlasē. Ne jau Bankī uz mūžu tajā krēslā sēdēt ir pasaukts!

  +3 [+] [-]

, 2023-02-08 15:57, pirms 2 gadiem
jenkijs17 rakstīja: Būtu jādzird Banki versija par šo, tad arī varēs objektīvāk izvērtēt, kur tā galvenā problēma.
Ko tur dzirdēt - pirmajā izbraukumā Banki vadībā Meiers nedevās, jo esot trauma. Meiers šo komentēja, ka par traumu uzzināja no medijiem. Nesagāja raksturi, tā treneru un spēlētāju attiecībās gadās. Pilnībā piekrītu , ka attieksmes ziņā kārtīgs izlases patriots un stabila vērtība! Bet ko gan šobrīd var pārmest Banki?
Slēpts komentārs: blitkotajs

  +2 [+] [-]

, 2023-02-08 16:26, pirms 2 gadiem
blitkotajs rakstīja: kāds sakars?! Meieram līdz izlasei kā līdz Romai. paskatieties uz sastāvu, viņam toč tur nav ko meklēt, Čavars par viņu ir galvas tiesu pārāks, Gražulis tāpat. Vietu izlasē ir tik, cik ir, turklāt man Meiers kā spēlētājs nekad nav paticis, tāds kokains. metiens nekāds. mazliet atgādina Šeļakovu, pret kuru visu laiku var pārkāpt noteikumus, jo sodiņus tāpat liks garām. Tas, ka nospēlējis daudz spēļu izlasē, cepuri nost, bet tas arī viss. Lai spēlē savā Igaunijā, tas ir viņa līmenis. Latvijas izlases spēlētāju līmenis ir daudz augstāks, tā lūk...
Pēdējā EČ kvalifikācijā vidēji 14,2 punkti , 7,3 atlekušās, efektivitāte 17.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-08 17:09, pirms 2 gadiem
blitkotajs rakstīja: kāds sakars?! Meieram līdz izlasei kā līdz Romai. paskatieties uz sastāvu, viņam toč tur nav ko meklēt, Čavars par viņu ir galvas tiesu pārāks, Gražulis tāpat. Vietu izlasē ir tik, cik ir, turklāt man Meiers kā spēlētājs nekad nav paticis, tāds kokains. metiens nekāds. mazliet atgādina Šeļakovu, pret kuru visu laiku var pārkāpt noteikumus, jo sodiņus tāpat liks garām. Tas, ka nospēlējis daudz spēļu izlasē, cepuri nost, bet tas arī viss. Lai spēlē savā Igaunijā, tas ir viņa līmenis. Latvijas izlases spēlētāju līmenis ir daudz augstāks, tā lūk...
Dīvāna experts ierunājās. Tu labāk paskaties kādi stati Meieram ir bijuši izlasē un tad runā. Nav viņš bijis ķeksīša spēlētājs, nesis izlasei savus punktus un spēlējis 10 gadus no vietas tur. Par ko tad īsti mēs šeit runājam? Kāds līmenis?
Banki necienīgi izturējās pret spēlētāju un basketbola savienība paraustīja plecus. Būtu solīdi atrisinājuši šo situāciju.

  -2 [+] [-]

, 2023-02-08 17:12, pirms 2 gadiem
onkols rakstīja: Pēdējā EČ kvalifikācijā vidēji 14,2 punkti , 7,3 atlekušās, efektivitāte 17.
ko tu nesaprati. Mejeris labāks par šo, Gražulis labāks par šo, Čavars labāks par šo, KP6 labāks par šo, Dāvis Bertāns labāks par šo, Timma labāks par šo. Vairāk vietu izlasē garajiem nav. Domāju tos kas var spēlēt par ceturto vai piekto numuru. Turklāt liekas ka Šiliņš no Liepājas arī ir labāks, vismaz jaunais būtu jātur tuvumā izlasei, lai pierod, gūst pieredzi. Gan jau vēl kādu varētu minēt to pašu Siliņu, Boni... negudrs laikam esi

  +1 [+] [-]

, 2023-02-08 17:17, pirms 2 gadiem
vasara rakstīja: Dīvāna experts ierunājās. Tu labāk paskaties kādi stati Meieram ir bijuši izlasē un tad runā. Nav viņš bijis ķeksīša spēlētājs, nesis izlasei savus punktus un spēlējis 10 gadus no vietas tur. Par ko tad īsti mēs šeit runājam? Kāds līmenis?
Banki necienīgi izturējās pret spēlētāju un basketbola savienība paraustīja plecus. Būtu solīdi atrisinājuši šo situāciju.
vēl viens basketbola specs. Tur jau tā iepriekšējo treneru problēma bija ka visu laiku ņēma tos, kuri ti kā ar pieredzi, bet Banki bija piekāst uz to. Piemēri - paņēma Leimani un Čavaru, būtībā abi atvērās pie viņa. Turklāt kāds basketbols pašreiz dominē, izteikti piektie numuri vispār nevienam vairs pa lielam nav vajadzīgi. Tieši tāpēc Meiers spēlē igaunijā. Varētu te vēl kāds runāt par vecumu, bet 31 gads nav nekāds vecums. paskatities kā strēlnieks Grieķijā kapā. Daiktgalvas

  +1 [+] [-]

, 2023-02-08 17:20, pirms 2 gadiem
blitkotajs rakstīja: ko tu nesaprati. Mejeris labāks par šo, Gražulis labāks par šo, Čavars labāks par šo, KP6 labāks par šo, Dāvis Bertāns labāks par šo, Timma labāks par šo. Vairāk vietu izlasē garajiem nav. Domāju tos kas var spēlēt par ceturto vai piekto numuru. Turklāt liekas ka Šiliņš no Liepājas arī ir labāks, vismaz jaunais būtu jātur tuvumā izlasei, lai pierod, gūst pieredzi. Gan jau vēl kādu varētu minēt to pašu Siliņu, Boni... negudrs laikam esi
Nu Tu toč Esi kāpostgalva.

  +2 [+] [-]

, 2023-02-08 17:40, pirms 2 gadiem
Neticās, ka Čavars ir lietderīgāks par Mārtiņu, un nedomāju, ka viņš neiederētos šajā spēles modelī. Kaut kas nesagāja trenerim ar spēlētāju.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-08 17:46, pirms 2 gadiem
knaible rakstīja: Neticās, ka Čavars ir lietderīgāks par Mārtiņu, un nedomāju, ka viņš neiederētos šajā spēles modelī. Kaut kas nesagāja trenerim ar spēlētāju.
Klāvs Čavars ir labākais cīnītājs par atlēkušām bumbām uzbrukumā!
4 bumbas vidēji spēlē ir iespaidīgi visā pasaules mērogā!

     [+] [-]

, 2023-02-08 21:04, pirms 2 gadiem
Visu cieņu ikvienam LV izlases kandidātam! Šis L.Banki vadītajā izlasē patīk vislabāk- nekādu blatņiku un ,ē... nu šito gan ir jāpaņem!

     [+] [-]

, 2023-02-08 21:05, pirms 2 gadiem
Ja būs nepieciešams tad paaicinās, ir jau bijuši piemēri ar Bērziņu, bet ko darīs pēc Igaunijas? Kapās vietējā čempī?

     [+] [-]

, 2023-02-08 21:10, pirms 2 gadiem
nepatīkama situācija

     [+] [-]

, 2023-02-08 22:05, pirms 2 gadiem
A ko viņš vispar līdz šim darija izlase? Koka klucis Konstantins. Pilnīga nulle ne basketbolists.

     [+] [-]

, 2023-02-08 22:06, pirms 2 gadiem
Čavars arī švakiņš. Žēl ka nav jaudīgu un garu džeku.