Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

FIBA pieņem darbā sporta funkcionāri no valsts-agresores

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

FIBA pieņem darbā sporta funkcionāri no valsts-agresores
Nataļja Galkina. Foto: RFB

Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) noslēgusi darba līgumu ar Krievijas basketbola federācijas (RFB) ģenerālsekretāri Nataļju Galkinu, pirmdien, 15. augustā, vēsta RFB. Galkina turpmāk strādās FIBA centrālajā birojā Ženēvā.

FIBA tikai 2022. gada 29. martā – Krievijas paplašinātā iebrukuma 34. dienā – atzina, ka pret Ukrainu notiek karš. FIBA Eiropas valde 20. maijā Viļņā izslēdza Krieviju un Baltkrieviju no valstsvienību un klubu sacensībām.

Ženēvā bāzētā organizācija vēl nav pieņēmusi oficiālu lēmumu par Krievijas izslēgšanu no “Women`s EuroBasket 2023” kvalifikācijas sacensībām. Pirmdien, 15. augustā, valsts-agresores vārds joprojām atrodams starp F grupas komandām.

Krievijas iebrukuma 173. dienā kļuva zināms, ka FIBA pieņēmusi darbā Krievijas basketbola federācijas ilggadējo ģenerālsekretāri Nataļju Galkinu. Viņa atstāj savu posteni Maskavā, lai strādātu Šveices lielpilsētā.

“Izcils jaunums. Pirmajā brīdī nevaru pat atcerēties nevienu mūsu funkcionāru vai menedžeri, kas no savas federācijas pārceltos uz starptautisko jumta organizāciju, noslēdzot darba līgumu. Tas pielīdzināms spēlētāja pārejai no Krievijas kluba uz NBA komandu,” situāciju komentēja RFB prezidents Andrejs Kiriļenko.

Nataļja Galkina veica RFB ģenerālsekretāres pienākumus no 2010. gada decembra, bet, sākot no 2014. gada, ir “Streetbasket Russia” prezidente. Funkcionāre no 2019. gada darbojas FIBA sieviešu komisijā. Pirms tam Galkina strādāja banku biznesā un Maskavas pašvaldības ārlietu nodaļā.

Izmantotie resursi:
https://russiabasket.ru/news/39736/...

     [+] [-]

, 2022-08-15 19:49, pirms 2 gadiem
Nabagu organizācija nevarēja iztikt bez gāzes naudas. Maigi izsakoties, tas ir gļēvs izmisuma gājiens.
Laikam ne velti ULEB varēja FIBA vienā mirklī nolikt "uz ceļiem".
Tā meitene nebija pelnījusi tikt ārā no krievijas un vēl strādāt šādā amatā!

     [+] [-]

, 2022-08-15 23:03, pirms 2 gadiem
erty rakstīja: Nabagu organizācija nevarēja iztikt bez gāzes naudas. Maigi izsakoties, tas ir gļēvs izmisuma gājiens.
Laikam ne velti ULEB varēja FIBA vienā mirklī nolikt "uz ceļiem".
Tā meitene nebija pelnījusi tikt ārā no krievijas un vēl strādāt šādā amatā!
Erty, tiešām negribu tevi un pārējos apvainot, bet, piedodiet, ko jūs saprotiet no lielā biznesa, FIBA vadīšanas, stratēģijas un galvenais BIZNESA??? Latvija tajā organizācijā aizņem pagrabstāva stūra istabiņas lomu. Tāpēc tā arī notiek...

     [+] [-]

, 2022-08-16 02:03, pirms 2 gadiem
Izrādās ir kāda starptautiskā komandu sporta veidu federācija, kura krievu naudu mīl vēl vairāk par IIHF