Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Krievija Eiropas čempionātā bez Bikova

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Krievija Eiropas čempionātā bez Bikova
Sergejs Bikovs cīņā ar Joakimu Noā. Foto: AP/Scanpix.

Krievijas nacionālajai vīriešu basketbola izlasei gaidāmajā Eiropas čempionātā Slovēnijā nevarēs palīdzēt pieredzējušais aizsargs Sergejs Bikovs, apstiprinājis komandas galvenais treneris Vasilijs Karasevs. 8. un 9. augustā krievi ''Arēnā Rīga'' aizvadīs divas pārbaudes spēles, tiekoties ar Latvijas valstsvienību.

''Nesen runāju ar Sergeju. Bikovs ļoti vēlas būt izlasē, bet problēmas ar Ahilleja cīpslu viņam to šogad liegs. Mums tas ir zaudējums, taču mēs saprotam, ka ar veselību jokot nedrīkst,'' teic Krievijas izlases galvenais treneris Vasilijs Karasevs. ''Pat ja izdotos paātrināt atveseļošanās procesu, Sergejs tāpat nevarētu sasniegt optimālo sportisko formu līdz Eiropas čempionāta sākumam. Diemžēl uz ''Eurobasket'' šoreiz brauksim bez Bikova.''

30 gadus vecais aizsargs, kurš kopš profesionāļa karjeras uzsākšanas 2000. gadā spēlējis tikai pašmāju klubos (lielākoties - Maskavas ''Dynamo''), Krievijas izlasi pārstāvējis visos līmeņos un teju visās iespējamajās sacensībās, 2007. gadā kļūstot par Eiropas čempionu. 2010. gadā Bikovs parakstīja trīs gadu līgumu ar Maskavas CSKA par kopējo summu 4,5 miljoni eiro, bet pagājušajo sezonu aizvadīja Kubaņas ''Lokomotiv''.

8. un 9. augustā krievi ''Arēnā Rīga'' tiksies ar Latvijas valstsvienību. Neilgi pirms šiem mačiem izlases treniņnometnei pievienojušies aizsargi Aleksejs Šveds un Vitālijs Fridzons. ''Šveds ir atbraucis labā formā, bet, kas attiecas uz Vitāliju, es esmu pārliecināts, ka viņš jau drīz panāks pārējos puišus,'' uzskata Krievijas treneris Karasevs. ''Domāju, ka galīgo sastāvu nosauksim neilgi pirms izbraukšanas uz Eiropas čempionātu. Mums priekšā pārbaudes spēles, kas parādīs daudz. Nevaru teikt, ka tieši pēc spēlēm ar Latviju tiks pieņemts lēmums spēlētāju sakarā, taču to nevaru arī izslēgt.''

Gaidāmajā Eiropas čempionātā Krievijas izlase apakšgrupu turnīrā spēkosies ar Turcijas, Somijas, Zviedrijas, Grieķijas un Itālijas izlasēm.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  -2 [+] [-]

, 2013-08-05 11:17, pirms 11 gadiem
Latvijai ir reāla šance tikt uz Pasaules čempionātu!

  -2 [+] [-]

, 2013-08-05 11:20, pirms 11 gadiem
Mans viedoklis par pirmajām 3 pārbaudes spēlēm.
5-teicami
4-labi
3-apmierinoši
2-vāji
1-ļoti vāji
0- Nulle
Freimanis, Bertāns ,Šķēle-4
Blūms, Meiers,K.Bērziņš-3
Janičenoks,Zaķis,A.Bērziņš-2
Timma-1
Mejeris,Kuksiks,Laksa-0
Redzēs kā būs pret Krieviju.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 11:51, pirms 11 gadiem
Erzelis rakstīja: Latvijai ir reāla šance tikt uz Pasaules čempionātu!
es teiktu krieviem ir reālas izredzes netikt uz PČ, treners nav pat mēnesi pirms čempja... Amerikāņu treners bija visa tā komanda. Varu saderēt, ka rezultāti ies tikai uz leju.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-05 11:52, pirms 11 gadiem
qwyx rakstīja: Mans viedoklis par pirmajām 3 pārbaudes spēlēm.
5-teicami
4-labi
3-apmierinoši
2-vāji
1-ļoti vāji
0- Nulle
Freimanis, Bertāns ,Šķēle-4
Blūms, Meiers,K.Bērziņš-3
Janičenoks,Zaķis,A.Bērziņš-2
Timma-1
Mejeris,Kuksiks,Laksa-0
Redzēs kā būs pret Krieviju.
Par ko šķēlem 4? Par tām kļūdām?

     [+] [-]

, 2013-08-05 13:19, pirms 11 gadiem
Paraleela_linija rakstīja: es teiktu krieviem ir reālas izredzes netikt uz PČ, treners nav pat mēnesi pirms čempja... Amerikāņu treners bija visa tā komanda. Varu saderēt, ka rezultāti ies tikai uz leju.
Treneri nesen krievi dabūja, tikai tagad grūti saprast kā viņu sauc. Viens raksta Karasevs, cits Karasjovs - kā tad latviski ir īst pareizi?

     [+] [-]

, 2013-08-05 13:38, pirms 11 gadiem
Rocky33 rakstīja: Treneri nesen krievi dabūja, tikai tagad grūti saprast kā viņu sauc. Viens raksta Karasevs, cits Karasjovs - kā tad latviski ir īst pareizi?
Karpinsh ?!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja