Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Raimonds Feldmanis pievienojies Ukrainas basketbola izlases treneru štābam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Raimonds Feldmanis pievienojies Ukrainas basketbola izlases treneru štābam
Raimonds Feldmanis. Foto: olimpiadef64.lv

3x3 basketbola izlases treneris Raimonds Feldmanis portālam ''Sportacentrs.com'' apstiprināja, ka ir pieņēmis Ainara Bagatska piedāvājumu pievienoties Ukrainas basketbola izlases treneru štābam. Pagaidām vienošanās ir īstermiņā, taču netiek izslēgts, ka pēc jūlijā gaidāmajām 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm to turpinās.

Jau ziņojām, ka Ukrainas basketbola izlase 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles 1. un 7. jūlijā pret Gruziju un Spāniju aizvadīs Rīgā. Valstsvienību jau ilgāku laiku trenē latviešu speciālists Ainars Bagatskis, bet Latvijas Basketbola savienība Ukrainas izlasei ir palīdzējusi ar patvērumu, kā arī dažās jaunatnes sporta skolās trenējušies ukraiņu bērni.

Kā portālam ''Sportacentrs.com'' norādīja izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis, tad jau pēdējos divus mēnešus biznesa augstskola ''Turība'' palīdzējusi Ukrainas basketbolistiem ar treniņu zāles nodrošināšanu. Zināms, ka ''Turībā'' trenējas 3x3 vadošā komanda ''Riga'', kas šobrīd devusies uz Serbijā notiekošo ''Ultra Novi Sad Challenger'' turnīru. Laika gaitā izlases treniņos iesaistījies 3x3 komandas treneris Raimonds Feldmanis, trenerim Bagatskim lemjot piedāvāt olimpiskā zelta ieguvējam asistenta lomu, ko Feldmanis pieņēmis, speciālists apstiprināja portālam ''Sportacentrs.com''.

Pagaidām puses vienojušās par sadarbību līdz jūnija vidum. 21. jūnijā Latvijas 3x3 vīriešu izlase Beļģijā sāks 2022. gada Pasaules kausa izcīņu, kurā ir izlikta ar augsto trešo numuru. Latvijas izlase turnīru sāks 22. jūnijā ar spēlēm pret Ķīnu un Japānu. Kā portālam ''Sportacentrs.com'' norādīja Bagatskis, tad pēcāk puses lems par iespējami tālāko sadarbību. ''Plāns, protams, ir, taču kopumā šobrīd nevaram neko plānot ilgāk kā nedēļu uz priekšu,'' skaidroja Ukrainas izlases galvenais treneris.

Feldmaņa galvenie pienākumi ir individuālais darbs gan ar aizsargiem, gan garā auguma spēlētājiem. 3x3 basketbola izlases treneris Raimonds Feldmanis bijis vairāku Latvijas jauniešu izlašu treneris, kā arī pildījis trenera asistenta pienākumus ''VEF Rīga'' un uz brīdi Latvijas izlasē, kad to vadīja Roberts Štelmahers.

Tikmēr Ukrainas izlase 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijā pēc trim spēlēm ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem ieņem trešo vietu G grupā. Izlase tāpat no 1. līdz 18. septembrim piedalīsies 2022. gada Eiropas čempionātā, kurā ielozēta vienā apakšgrupā ar Grieķijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Itālijas un Horvātijas izlasēm.

     [+] [-]

, 2022-06-03 16:17, pirms 2 gadiem
Treneris visām pudelēm par korķi!

     [+] [-]

, 2022-06-03 16:44, pirms 2 gadiem
vilkabele rakstīja: Treneris visām pudelēm par korķi!
jā, aktīvie cilvēki,kas mācās un darās ir visam par korķi.. vislabākie ir tie,kas sēž un pūš, ka viņiem nav iespēju

  -1 [+] [-]

, 2022-06-03 18:01, pirms 2 gadiem
sapnis rakstīja: jā, aktīvie cilvēki,kas mācās un darās ir visam par korķi.. vislabākie ir tie,kas sēž un pūš, ka viņiem nav iespēju
Tieši tā... Es gribētu redzēt, kuram vēl LV koučam ir tāds stažēšanās un mācību portfolio, kā RF.... Baidos, ka vienai daļai, kurus mēs te ikdienā cilājam, nav vispār nekā...

     [+] [-]

, 2022-06-03 20:19, pirms 2 gadiem
Kurš maksās algu? Izsniegs Ukrainas bankas karti? Ukrainai nav atļauts veikt pārskaitījumus uz ārvalstīm, vai tas tikai attiecas uz Ukrainas dzelzceļu,kas parādā Dpils vagonu rūpnīcai?