Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Cajasol" vadība: "Neesam iekļuvuši vieglākajā grupā"

"Cajasol" vadība: "Neesam iekļuvuši vieglākajā grupā"
Rims Kurtinaitis dod norādījumus saviem padotajiem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Barselonā notika ULEB Eiropas kausa grupu turnīra izloze, kurā savus pretiniekus uzzināja arī basketbola klubs "VEF Rīga", kas iekļuvis G grupā. Pēc izlozes visu klubu pārstāvji komentēja tās iznākumu.

"Cajasol" ģenerāldirektors Leo Čavess: "Domāju, ka izlozes vienmēr ir sarežģītas. Neesam iekļuvuši vieglākajā grupā, bet ne arī grūtākajā. Mums ir labas iespējas sasniegt nākamo kārtu. Varam cīnīties ar visiem, kas dotu izredzes sasniegt nākamo raundu. Eirokausos jau zini, ka būs lieli pārbraucieni, bet šoreiz nevaram par tiem sūdzēties. It īpaši, ja paskatāmies, kas trāpījās citam spāņu klubam "Gran Canaria". Nesūdzēsimies un darīsim visu, lai iekļūtu nākamajā kārtā."

"CEZ Nymburk" ģenerālmenedžeris Jiri Zideks: "Esam priecīgi par iespēju tikties ar "Cajasol", jo tur spēlē jaunais čehu talants Tomass Satoranskis, kas varētu pievilināt fanus. "Hapoel" ir tradīcijām bagāts Eiropas klubs, turklāt gan viņu, gan mūsu treneris ir no Izraēlas. "Cajasol" un "Hapoel" ir augsta līmeņa komandas, bet "VEF Rīga" ir Latvijas komanda. No turienes komandām pēdējā laikā nav veicies tik labi, bet viņiem ir labi izlases līmeņa un amerikāņu spēlētāji, tāpēc esmu pārliecināts, ka spēles nebūs vieglas. Gribam domāt, ka tiksim nākamajā kārtā, jo pagājušajā sezonā iekļuvām "Final Eight", bet tur pelnījušas spēlēt vairākas komandas."

"Hapoel" ģenerālmenedžeris Gidi Dodi:
"Mums nebūs daudz garu pārbraucienu, kas mums ir būtiski. Šī ir ļoti līdzīga grupa, kur jebkurš ir spējīgs uzvarēt. Šis ir Eiropas kauss, kur nekad nespēlē ar vāju pretinieku. Sākotnējais mērķis būtu iekļūšana nākamajā kārtā, bet gribam būt ar ambīcijām un mēģināt sasniegt Eiropas kausa finālus. Tas būtu liels sasniegums."

"VEF Rīga" menedžeris: Artūrs Šēnhofs: "Mums būs ļoti grūti, izloze nav no vieglajām, bet mums ir treneris čempions Rims Kurtinaitis, tāpēc esmu pārliecināts, ka cīnīsimies katrā spēlē un mēģināsim iekļūt otrajā kārtā."

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup


, 2010-10-14 19:38, pirms 14 gadiem
Cajasol" un "Hapoel" ir augsta līmeņa komandas, bet "VEF Rīga" ir Latvijas komanda.

esmu zem galda
, 2010-10-14 20:14, pirms 14 gadiem
neitrals23 rakstīja: Cajasol" un "Hapoel" ir augsta līmeņa komandas, bet "VEF Rīga" ir Latvijas komanda.

esmu zem galda
šitais jau bij normāls uzbrauciens visam Latvijas basketbolam, bet tik un tā bez iekšām var palikt!
, 2010-10-14 20:14, pirms 14 gadiem
neitrals23 rakstīja: Cajasol" un "Hapoel" ir augsta līmeņa komandas, bet "VEF Rīga" ir Latvijas komanda.

esmu zem galda
Ideāli pateikts !
, 2010-10-14 20:19, pirms 14 gadiem
neitrals23 rakstīja: Cajasol" un "Hapoel" ir augsta līmeņa komandas, bet "VEF Rīga" ir Latvijas komanda.

esmu zem galda
arī bišku apstulbu no teikuma beigu daļas!

Lai tas čehs brauc ciemos, parādīsim cik viesmīlīgi esam!
, 2010-10-14 20:21, pirms 14 gadiem
neitrals23 rakstīja: Cajasol" un "Hapoel" ir augsta līmeņa komandas, bet "VEF Rīga" ir Latvijas komanda.

esmu zem galda
tad redz ko par mums domā, jāpierād pretējais
, 2010-10-14 21:48, pirms 14 gadiem
Aizdomas ka zaudes visiem Vef Riga
, 2010-10-14 22:46, pirms 14 gadiem
Ko tas mūdzi šēnho dara vefā? Visiem normāli komentāri, mūsējais bezsmadzeņu trešklansieks knapi pār lūpu var pārspļaut. Viņš tak nevar pateikt saliktu sakartotu teikumu, kur nu vēl būt vef rīga menedžeris. Kur tik viņš savu dēlu neiebāž. Viņa vieta zoo, zem mērkaķu sadaļas...
, 2010-10-14 22:49, pirms 14 gadiem
neatceros, ka kaut viena cehu komanda buutu kaut vienu uzvaru paar Ltavijas kom andu dabuujusi viirieshu basketbolaa.. Ja jaa -> varbuut kaads var iemineet - kad? Cik atcetros, tac CEZ regulaari ir atraavies no LV klubiem
, 2010-10-14 23:14, pirms 14 gadiem
VIPmember rakstīja: neatceros, ka kaut viena cehu komanda buutu kaut vienu uzvaru paar Ltavijas kom andu dabuujusi viirieshu basketbolaa.. Ja jaa -> varbuut kaads var iemineet - kad? Cik atcetros, tac CEZ regulaari ir atraavies no LV klubiem
Pagājušā sezonā divreiz Ventspilij parādīja kur vēži ziemo!!!
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.