Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: leģendārais Bodiroga tuvākajā laikā kļūs par Eirolīgas izpilddirektoru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Medijs: leģendārais Bodiroga tuvākajā laikā kļūs par Eirolīgas izpilddirektoru
Dejans Bodiroga. Foto: atvlb.sr

Serbu medijs ''Mozzart Sport'' ziņo, ka bijušais basketbolists Dejans Bodiroga tuvākajās dienās kļūs par jauno ULEB Eirolīgas izpilddirektoru, nomainot spāņu funkcionāru Žordi Bartomeu.

''Mozzart Sport'' rīcībā esošā informācija liecina, ka pašreizējā Eirolīgas izpilddirektora Bartomeu pēdējā darba diena amatā būs 14.septembris. Kā viņa aizvietotājs uz pagaidu laiku tiks apstiprināts Maršals Glikmens – amerikāņu funkcionārs, kurš iepriekš darbojies kā Eirolīgas valdes padomnieks.

Vēlāk izpilddirektora amatā paredzēts apstiprināt Serbijas basketbola leģendu Dejanu Bodirogu. Viņš pēc spilgtās spēlētāja karjeras beigām darbojies kā bankrotējušās Romas ''Virtus'' ģenerālmenedžeris, strādājis kā Serbijas Basketbola federācijas viceprezidents un darbojies FIBA Sacensību komisijā.

63 gadus vecais Bartomeu par ULEB Eirolīgas izpilddirektoru kļuva 2000. gadā. Par viņa atstāšanu amatā balsoja Spānijas klubi ''Real'', ''Barcelona'' un ''Baskonia'', kā arī abas turku vienības – ''Anadolu Efes'' un ''Fenerbahce''.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-177864-...