Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: ''Prometey'' pastiprinās centrs ar Turcijas un Grieķijas grandu pieredzi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Apskatnieks: ''Prometey'' pastiprinās centrs ar Turcijas un Grieķijas grandu pieredzi
Džehaive Floids. Foto: FIBA Champions League

Lietuviešu apskatnieks Donāts Urbons savā ''Twitter'' kontā ziņo, ka Latvijas-Igaunijas basketbola līgas čempionvienība un ULEB Eirokausa pusfināliste ir līguma noslēgšanas pēdējās fāzēs ar Turcijas un Grieķijas grandus Eirolīgā iepriekš pārstāvējušo amerikāņu centru Džehaivi Floidu.

25 gadus vecais Floids aizvadītajā sezonā pārstāvēja Turcijas Superlīgas ceturtdaļfinālisti Stambulas ''Galatasaray'', ko priekšlaicīgi pameta savainojuma dēļ. Jūnija ievadā Floids atsāka treniņprocesu.

Aizvadītajā sezonā 203 centimetrus garajam centram vidēji 4,3 punkti un 2,8 atlēkušās bumbas Turcijas meistarsacīkstēs, kā arī 2,7 punkti un 1,7 atlēkušās bumbas FIBA Čempionu līgā.

Iepriekšējās sezonās amerikānis pārstāvēja Stambulas grandu ''Fenerbahce'' un Grieķijas vadošo klubu Atēnu ''Panathinaikos'', spēlēdams ULEB Eirolīgā.

Jau vēstījām, ka ''Prometey'', gatavojoties jaunajai sezonai, izziņojusi sadarbības pagarināšanu ar raženo čehu centru Ondržeju Balvinu, kā arī piesaistījusi Francijas čempionātā rezultatīvi spēlējušo amerikāni Ronaldu Mārču un Latvijas-Igaunijas līgā sevi apliecinājušo ukraini Andriju Voinaloviču.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-190505-...