Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

Ratiņbasketbola komandas "Rīga" izbraukuma sacensības Baltkrievijā (video)

Ratiņbasketbola komandas "Rīga" izbraukuma sacensības Baltkrievijā (video)
Foto: www.ratinbasketbols.lv

Pagājušajā nedēļas nogalē, no 14. līdz 15.septembrim, piedaloties trešajā starptautiskajā ratiņbasketbola turnīrā „Minskas kauss” Baltkrievijā, Latvijas komanda izcīnīja godalgoto otro vietu.

Latviju starptautiskajā turnīrā pārstāvēja rīdzinieku komanda, kuras sastāvā spēlēja Agris Lasmans, Arnolds Sviklis, Kaspars Turks, Kārlis Gabranovs, Maksims Voroņeckis un Aigars Miklāvs. Kopumā turnīrā piedalījās piecas komandas no Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas un Latvijas.

„“Minskas kausa“ sacensībās piedalījāmies jau trešo gadu,” pastāstīja komandas spēlētājs, treneris un Latvijas Ratiņbasketbola federācijas izpilddirektors Aigars Miklāvs. „Nedēļu pirms turnīra pavadījām treniņnometnē ar komandas biedriem, lai pienācīgi sagatavotos, un rezultātā ieguvām otro vietu. Esam gandarīti, jo iepriekšējos divus gadus palikām trešie. Šis bija lielisks treniņš nākamajai izbraukuma spēlei „Maskavas kauss“, kas paredzēta novembrī Krievijā.”

Rīgas komanda pirmajā spēlē pret Kazaņas „Barsa Kriļa” izcīnīja uzvaru ar 18 punktu pārsvaru (59:41). Sīvākas cīņas izvērtās ar „RSKI Minska” (61:52) un „SKI Falkon” no Maskavas (66:59). Savukārt finālā, rīdzīniekiem piekāpjoties turnīra līderiem – komandai no Lietuvas (55:70), tika izcīnīta otrā vieta.

Ziņu sagatavoja: Sanda Brūna
Latvijas Ratiņbasketbola federācijas pārstāve