Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

LU basketbols maijā aicina jauniešus uz dienas nometni

LU basketbols maijā aicina jauniešus uz dienas nometni
Foto: Māris Greidāns, bk.lu.lv

Latvijas Universitātes basketbola sistēma 18. un 19.maijā rīkos divu dienu nometni, kuras ietvaros trijos intensīvos un daudzpusīgos treniņos spēlētājiem būs iespēja darboties LU basketbola sistēmas treneru vadībā.

BK LU pavasara dienas nometne risināsies jau otro gadu pēc kārtas. Nometne ir kā turpinājums ziemā aizvadītajai ,,BK LU Attīstības nometnei’’, kuras ietvaros papildus intensīviem treniņiem dienas kārtība tika papildināta ar dažādām informatīvām lekcijām, kas veicināja kā spēlētāju izpratni par profesionālo sportistu vērtībām, tā sevis attīstīšanai svarīgām niansēm, tiesa, tas neliedz šai nometnei pieteikties arī spēlētājiem, kas iepriekš uz BK LU rīkotajām nometnēm nav bijuši. Lai arī gaidāmajā nometnē maija vidū plānots tikai treniņprocess basketbola zālē, daudzpusīgā pieeja individuālās meistarības uzlabošanai kalpos kā jauns atskaites punkts pašiem sportistiem par savām spējām basketbola laukumā, vienlaicīgi palīdzot apzināt tos basketbola elementus, kuriem nākotnē jāpievērš vislielākā uzmanība. 

Nometnes galvenais treneris būs Edijs Šlesers, kā arī jaunajiem spēlētājiem būs iespēja darboties citu BK LU sistēmas treneru vadībā (padomus jauniešiem sniegs Agris Sarkans un Ivars Ikstnes). Nometnei aicināti pieteikties spēlētāji, kas dzimuši laikā no 1999. līdz 2002.gadam.

Pieteikšanās iespējama līdz 15.maijam, rakstot uz e-pasta adresi sports@lu.lv vai zvanot 27826292. Organizatori informē, ka nometnes dalībnieku skaits ir ierobežots, līdz tādēļ iepriekšēja reģistrācija ir obligāta.

     [+] [-]

, 2018-05-02 23:04, pirms 6 gadiem
Nevienam neiesaku iesaistīties LU basketbolā, kluba vadības vārdi un solījumi neatbilst patiesībai!