Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

DAL: 6. spēļu nedēļa

dubultamatieri
dubultamatieri

Aizvadītas 16 spēles.

Nedēļas izcilnieki

b.a.L.L. elite: Aivars Svirido (Latvijas Gāze) – 25

1.līga: Hedijs Šliters (Lapenieki) – 43

2.līga: Ivo Pūce (Krown +35) – 39

Prognožu spēle: N.Krūgaļaužs, E.Lukša (RXG/Ķekava) – 14

b.a.L.L. elite

Nenosargā . ThermoKid/Ķekava pēc trim ceturtdaļām bija 9 punktu vadībā pret Pļavniekiem, taču pašu pieticīgais uzbrukums atlikušajā spēles daļā neļāva nosargāt pārsvaru un nācās piedzīvot sesto zaudējumu pēc kārtas.

Aizsardzība. Turnīra līderi Rumba/LSPA mājas spēlē pret Salaspili tikai vienā ceturtdaļā ielaida vairāk par 10 punktiem, atstājot sāncenšus uz 37 gūtajiem punktiem.

Precizitāte. BA Turība-2 spēlētājs Mārtiņš Teters pret Bottomline guva 24 punktus, aizmetot garām vien 3 metienus. Lai arī „turībnieki” pirmo ceturtdaļu zaudēja ar 16 punktu deficītu, turpinājumā attapās un izcīnīja uzvaru ar +15.

Tālmetēji. Latvijas Gāze ir labākā 3 punktu metienu izpildītāja DAL elitē. To viņi apliecināja arī izbraukuma spēlē pret „Leifheit/LU”, kad realizēja 11 no 24 mēģinājumiem, jeb 46 %. Tika izcīnīta arī samērā pārliecinoša uzvara.

1.līga

Pirmais simts. Lapenieki izbraukumā pret VCG ekspertu grupu kļuva par pirmo komandu 1.līgā šosezon, kura pārsniedza 100 gūto punktu robežu. Turklāt VCG „eksperti” tika sagrauti ar 39 punktu pārsvaru. Šis arī bija vienas komandas lielākais pārsvars šajā līgā šosezon. Hedijs Šliters kļuva par otro spēlētāju, kurš šosezon pārsniedza 40 gūto punktu robežu, sakrājot 43 „acis”.

Turpina lidojumu. Lidojošā cirka komanda pagarinājusi uzvaru sēriju līdz četrām. Savā laukumā samērā pārliecinoši tika pieveikta pēdējā vietā esošā Lokomotīves komanda.

Zaudējumi līderiem. DzSK Lokomotīves komandai šajā nedēļa nācās aizvadīt divas spēles un abas pret turnīra līderiem... un abās nācās atzīt pretinieku pārākumu. „Dzelzceļnieku” zaudējumu sērija iestiepusies līdz 5 neveiksmēm.

Pārtrūkst.  wiseadvice.lv pēc neveiksmes sezonas pirmajā spēlē bija uzvarējuši četras spēles pēc kārtas, tomēr šajā nedēļā kāju priekšā aizlika manalecas.lv. Pēdējie pēc šī panākuma iekļuvuši play-off četriniekā.

Aptur līderi.  Latvenergo komandai veiksmīgi izdevās apturēt rezultatīvāko līgas spēlētāju Reini Fabianu no ex Nexum. Līdz šim viņš bija guvis vismaz 26 punktus spēlē, bet šoreiz palika uz 10. Tiesa, spēli viņš jau pabeidza trešajā ceturtdaļā sapelnīto piezīmju dēļ.  Latvenergo svinēja pārliecinošu uzvaru.

2.līga, +35

Bez līderiem. Otro spēli spēlējot bez ilggadējajiem līderiem, pamatīgu sakāvi piedzīvojusi Stopiņu +35 komanda. Mājās nācās atzīt krietnu Ādažu Emerald/Zalaris pārākumu.

Veiksmīgā galotne. Divu Juglas komandu spēlē C4 lielāko spēles daļu atradās iedzinējos pret Jugla/b.a.L.L. . Sporta skolas audzēkņi vēl ceturtās ceturtdaļas sākumā atradās vadībā ar 7 punktu pārsvaru. Pēdējās minūtēs C4 izrāviens 8:0 kļuva par izšķirošu. Šis panākums C4 ļauj atrasties trešajā vietā starp 2.līgas komandām.

Nesaudzīgi. Viens no turnīra līderiem Kursa MRU/Mārupe +35 izbraukumā pret Babītes Čiekuru saka palēnām (19:15), tomēr beigās turnīra pastarītis tika sakauts bez žēlastības  - 88:47.

Dominance. Krown +35 tupina dominēt 2.līgas un +35 komandu starpā. Pēdējā spēlē +50 uzvara viesos pret 20.gadsimta spēlētājiem.

Perfekti . Vēl viena komanda, kura turpina cīnīties bez zaudējumiem ir LVM +35. Šīs nedēļas ietvaros ļoti pārliecinošs panākums pār Pronetu. Uzvarēta tika katra no ceturtdaļām. Šobrīd dalīta pirmā vieta ar Krown +35.

Tur solījumu. Mārtiņdienas vakarā Ultra komanda solīja galdā zoss vietā celt ūpi. Solījumus tika turēts, jo sāncenši no Ūpis komandas tika pieveikti gana pārliecinoši. Par to cik mielasts bija vēderam tīkams, jautājiet pašiem Ultras spēlētājiem.