Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Miezis un Lasmanis ar "Beijing" komandu Ķīnā sasniedz "Challenger" turnīra 1/4 finālu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Miezis un Lasmanis ar "Beijing" komandu Ķīnā sasniedz "Challenger" turnīra 1/4 finālu
"Beijing" komanda. Foto: FIBA

LETA. Latvijas 3x3 basketbola spēlētāji Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis sestdien Ķīnā kopā ar "Beijing" komandu sasniedza "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu.

Pirmajā C apakšgrupas spēlē "Beijing", kas izsēta ar trešo numuru, ar 17:20 piekāpās "Paris" (6.).

Lasmanis ar astoņiem punktiem un četrām atlēkušajām bumbām bija rezultatīvākais, piecus punktus un deviņas bumbas zem groziem pievienoja Džu Juaņbo, bet Miezis tika pie četriem punktiem.

Otrajā mačā latviešu pārstāvētā vienība ar 21:16 guva panākumu pār "Zaisan" (11.), kas ļāva ieņemt otro vietu apakšgrupā un sasniegt izslēgšanas spēles.

Gandrīz pusi no uzvarētāju punktiem guva Lasmanis, kurš sakrāja deviņus punktus, sešus punktus guva Džu, kamēr Lu Veņbo un Miezis izcēlās ar attiecīgi četriem un diviem punktiem.

Ceturtdaļfinālā, kas paredzēts svētdien, "Beijing" stāsies pretī "Raudonvaris" (1.).

Atšķirībā no pagājušās sezonas šogad Lasmanis un Miezis pārstāv Ķīnas vienību "Beijing", kas par ceļazīmēm uz Pasaules tūres posmiem cīnās "Challenger" un "Quest" turnīros.

Izmantotie resursi:
LETA