Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Mieža pārstāvētā "Beijing" nepārvar Abū Dabī "Masters" ceturtdaļfinālu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Mieža pārstāvētā "Beijing" nepārvar Abū Dabī "Masters" ceturtdaļfinālu
Nauris Miezis. Foto: worldtour.fiba3x3.com

Dalību FIBA 3x3 Pasaules tūres "Masters" turnīrā Abū Dabī noslēgusi Naura Mieža pārstāvētā Ķīnas komanda "Beijing". Tā ceturtdaļfinālā nespēja izrādīt pienācīgu pretestību Šveices komandai "Lausanne", zaudējot ar 12:21.

• Vakar Naura Mieža pārstāvētā Ķīnas komanda "Beijing" izcīnīja vienu uzvaru divās spēlēs, kas ļāva iekļūt ceturtdaļfinālā. Vispirms izdevās izraut uzvaru ar 20:19 pret Filipīnu komandu "Manila", bet pēc tam sekoja zaudējums galotnē pret Serbijas komandu "Partizan" (19:22).

• Ceturtdaļfinālā "Beijing" pretinieki bija Šveices komanda "Lausanne", kas pārspēja Serbijas komandu "Liman", bet zaudēja Saūda Arābijas internacionālajai komandai "Jeddah". Vairāk gūtie punkti abās spēlēs palīdzēja Šveices komandai ierindoties pirmajā vietā grupā. Pagājušajā nedēļā Čendu abas iekļuva pusfinālā, bet šoreiz tas izdevās "Lausanne", kas bija pārāka ar 21:12. Miezis guva vien divus punktus.

• Spēles pirmajās divās minūtēs cīņa ritēja līdzīgi. Vispirms divu punktu pārsvaru ieguva "Beijing", bet pēc tam "Lausanne" ieguva iniciatīvu un pēc trim nospēlētām minūtēm atradās vadībā ar 7:4. Līdz spēles laika vidum Ķīnas komanda nespēja atrast savu spēli uzbrukumā, nonākot iedzinējos ar 5:10. Miezis diriģēja savus komandas biedrus, bet ik pa laikam varēja izrādīt tikai vilšanos.

• "Lausanne" bija virkne labu izdevību būtiski palielināt rezultāta starpību, bet punkti biežāk nāca pēc otrajām iespējām vai soda metieniem. Rezultāta starpība pieauga līdz septiņiem punktiem, padarot "Beijing" atspēlēšanos teju neiespējamu. Atlikušā spēle vairs bija tikai formalitāte. Savu individuālo statistiku no soda metiena līnijas varēja uzlabot Miezis, bet viņš aizmeta garām vairākus soda metienus.

• Šobrīd "Beijing" nav neviena "Challenger" un "Masters" turnīru dalībnieku listē, bet pastāv labas iespējas, ka komanda piedalīsies Pasaules tūres finālposmā, kas 8. decembrī sāksies Džedā. Pirms šī turnīra "Beijing" bija astotajā vietā kopvērtējumā, bet turnīrā piedalīsies labākās 12 starp kurām šobrīd vēl ir arī Latvijas vadošā komanda "Riga".

     [+] [-]

, 2023-10-30 13:21, pirms pusgada
Nu šķiet ka nauda būs nopelnīta bet sportiski Latvija vairs nav prioritāte ne spēlētājiem ne izlases trenerim. Vajadzēt pajautāt Feldmanim ,kāds tad ir plāns nāķamajam olimpiskajam gadam? Kāda situācija ar reitingu? 3x3 koordinātors pazudis ?! Sieviešu 3x3 lielie plāni ar Zvirgzdiņu un profesionālēm rit pēc plāna? Nav apsoluti nekadas informācijas!