Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Latvijas 3x3 basketbolisti izcīna divas uzvaras turnīrā Francijā

Emils Ozerinskis

Latvijas 3x3 basketbolisti izcīna divas uzvaras turnīrā Francijā
Nauris Miezis. Foto: LBS

Latvijas 3x3 basketbolisti aizvadījuši pirmās spēles, gatavojoties Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijai. "Pro" līgas turnīrā Francijā grupu turnīru latvieši ievadīja ar diviem pārliecinošiem panākumiem.

Uz turnīru Lillē Latvijas kvartets nokomplektēts ar diviem Tokijas olimpisko spēļu zelta medaļu ieguvējiem Nauri Miezi un Agni Čavaru, kuriem pievienojušies Eiropas spēļu zelta medaļu ieguvēji Francis Lācis un Zigmārs Raimo.

Turnīra atklāšanas spēlē pret Vācijas komandu "St. Pauli" līdz 10:4 latviešu pārsvaru palielināja Lācis, realizējot metienu no stūra. Nauris Miezis turpināja meklēt Lāci, iespēlējot bumbu apakšā un Francim panākot 15:6. Uz brīdi vācieši atjaunoja nelielu intrigu, pietuvojoties līdz sešiem punktiem, tomēr Mieža divītis pēc atkāpšanās un eleganta pretspēlētāju izdancināšana atnesa uzvaru ar 21:11.

Otrajā spēlē latviešiem pretī stājās Beļģijas izlases spēlētāju komanda ar nosaukumu "AntwerpTopdesk". Latvieši veica pamatīgu spiedienu uz groza apakšu, gūstot punktus vienam pēc otra. Pie rezultāta 10:1 uzvara jau šķira pavisam neapdraudama. Miezis ar trejaci nolika latviešus viena groza attālumā no uzvaras otrajā spēlē (20:11). Pats Miezis arī izprovocēja pārkāpumu un no brīvmetiena līnijas nokārtoja uzvaru - 21:15.

Rītdien Miezis, Čavars, Raimo un Lācis turpinās turnīru izslēgšanas spēļēs.

Izmantotie resursi:
https://play.fiba3x3.com/events/612...

     [+] [-]

, 2024-02-11 00:06, pirms pusgada
Cik punktus katrs guva?