Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Rīga" Pasaules tūres finālā spēlēs ar olimpiskajiem čempioniem sastāvā

Agris Suveizda

"Rīga" Pasaules tūres finālā spēlēs ar olimpiskajiem čempioniem sastāvā
Nauris Miezis un Dejans Majstorovičs. Foto: FIBA

Latvijas vadošā 3x3 basketbola vienība "Rīga" šajā nedēļas nogalē gaidāmajā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Pasaules tūres finālposmā spēlēs ar olimpiskajiem čempioniem sastāvā, aģentūrai LETA apstiprināja komandas treneris Raimonds Feldmanis.

Svētdien Kandavā aizvadītajā turnīrā ierindā bija trīs no četriem olimpiskajiem čempioniem - Nauris Miezis, Edgars Krūmiņš un Agnis Čavars, bet mikrotraumas dēļ Kārlis Pauls Lasmanis tika pietaupīts. Kā šādās situācijās ierasts, sastāvā tika iekļauts komandas piektais spēlētājs Artūrs Strēlnieks.

"Kārlis brauks. Ir mikrotrauma, bet viņš ir ļoti motivēts. Nedēļas nogalē viņu pietaupījām, taču Kārlim bija savs individuālais treniņu process. Uz Džidu dosies līdzi arī Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) fizioterapeits Oskars Urbanovičs," stāstīja Feldmanis.

"Rīga" ar olimpiskajiem čempioniem sastāvā uzvarēja pēdējos divos Pasaules tūres posmos Abū Dabī un Mehiko. Arī iepriekšējos piecos posmos izdevās iekļūt labāko astoņniekā.

Pasaules tūres fināls Džidā, Saūda Arābijā, norisināsies piektdien un sestdien. Tieši Džidā pērn latvieši uzvarēja tūres finālā, bet par sezonas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Miezis.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2021-12-13 18:46, pirms 2 gadiem
vamoooooooos