Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rīgas svētku laikā 13. reizi notiks ''Krastu mačs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rīgas svētku laikā 13. reizi notiks ''Krastu mačs''
Foto: Krastu mačs

''Krastu mača'' rīkotāji informējuši, ka ikgadējā spēle starp Daugavas labo un kreiso krastu šajā vasarā notiks no 20. līdz 21. augustam Rīgas svētku ietvaros. Šajā gadā mērķis ir spēlēt par mieru.

Pasākuma rīkotāji informē, ka šis būs gads, kad visvairāk par uzvaru gribas izcīnīt mieru. Pie tam, ne katram savu, bet visiem vienu. Nolemts, ka šī gada ''Krastu mačs'' notiks no 20. līdz 21. augustam ar mērķi uzspēlēt basketbolu vienā mierā. Ierasti tas notiek Rīgas svētku laikā un tradīcija netiek lauzta arī šogad.

Rīgas svētku laikā ''Krastu mačs'' atgriezīsies ar ierasto vērienu - 24 stundām basketbola, šoviem, koncertiem, dīdžejiem, mūziķiem, aktieriem un aktrisēm. Pie tam, pēc vairāku gadu pārtraukuma beidzot skatītāju tribīnēs varēs tikt piepildītas un būt pilnas.

Šī kļūs jau par 13. diennakts basketbola spēli, kurā sacentīsies abu Daugavas krastu komandas. Tradicionāli pirmo sezonas spēli tieši “Krastu mačā” aizvadīs Latvijas Basketbola līgas un apvienotās Latvijas-Igaunijas līgas čempioni “VEF Rīga”, kas, gatavojoties jaunajai sezonai, tiksies ar “Ghetto Family”. Šobrīd kopējais rezultāts ir 7 pret 5 par labu Daugavas labajam krastam.

Pieteikšanās “Krastu mačam” sāksies mēnesi pirms spēles, bet datumu iespējams rezervēt jau tagad.

Informāciju sagatavoja:
Krastu mača organizatori