Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

3x3 sieviešu izlase sasniedz Pasaules sērijas turnīra ceturtdaļfinālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

3x3 sieviešu izlase sasniedz Pasaules sērijas turnīra ceturtdaļfinālu
Foto: FIBA

9. un 10. augustā Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē notiek FIBA 3x3 Pasaules sērijas turnīrs, kurā piedalās Latvijas sieviešu izlase – Aija Jurjāne, Paula Mauriņa, Anita Miķelsone un Paula Pētersone.

A grupas turnīrā Latvijas komanda ar 8:18 zaudēja Pasaules sērijas kopvērtējuma līderei Vācijas izlasei (Jurjānei 4, Mauriņai 3, Miķelsonei 1 punkts), bet ar 16:14 pārspēja Austrijas komandu (Jurjānei 8, Miķelsonei 4, Mauriņai un Pētersonei pa 2 punktiem), nodrošinot otro vietu un tiesības spēlēt ceturtdaļfinālā.

Trešdien, 10. augustā, plkst.18:45 ceturtdaļfināla mačs ar Francijas izlasi.

Jūlijā Latvijas izlase citā sastāvā (Aleksa Gulbe, Paula Strautmane, Anda Kuzmina un Paula Mauriņa) piedalījās Pasaules sērijas turnīros Francijas pilsētās Puatjē (11. vieta) un Bordo (7. vieta). FIBA 3x3 Pasaules sērijas kalendārā ir desmit posmi, kā arī finālturnīrs Konstancā (17.-18. septembrī).

Izmantotie resursi:
3x3: sieviešu izlasei trešdien Pasaules...

     [+] [-]

, 2022-08-10 07:54, pirms 2 gadiem
Kurš šai brigādei ir treneris?

     [+] [-]

, 2022-08-10 11:37, pirms 2 gadiem
Sviedējs rakstīja: Kurš šai brigādei ir treneris?
Vispār labs jautājums, jo Zvirgzdiņš, kas it kā uzņēmies šefību par šo pasākumu, devies uz Japānu. Vai tur kāds cits treneris ir līdzi, to nezinu, bet 3x3 bieži mēdz būt, ka spēlētājiem pašiem ar visu jātiek galā. Pārtraukumos arī nemaz nedrīkst neviens no malas pienākt pie komandas. Bet dot padomus pirms spēles var arī pa telefonu. Būtiski svarīgi, lai komandai ir līdzi fizioterapeits un ir sakartoti visi organizatoriskie jautājumi. Bez tam Jurjāne ar savu pieredzi uz pārējo meiteņu fona pati kā trenere varētu būt!