Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Latvijas 3x3 basketbolistes Bordo turnīrā piekāpjas spānietēm

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Latvijas 3x3 basketbolistes Bordo turnīrā piekāpjas spānietēm
Latvijas 3x3 basketbolistes. Foto: FIBA

Francijas pilsētā Bordo sācies Pasaules sērijas 4. posms 3x3 baskettbolā sievietēm. Latvijas komanda šo turnīru sāka ar spēli pret Spānijas komandu, piekāpjoties ar 9:15.

• Latvijas 3x3 basketbola komandu Pasaules sērijā veido Aleksa Gulbe, Paula Mauriņa, Paula Strautmane un Anda Kuzmina. Latvietes jūnija izskaņā debitēja Pasaules sērijā, Francijas pilsētā Puatjē zaudējot ASV un Turcijai, ierindojoties 11. vietā.

• Bordo turnīru latvietes sāka ar spēli pret Spānijas komandu, kas pirmajā posmā Telavivā ierindojās devītajā vietā. Spānietes jau ar pirmajām izspēlēm parādīja, ka ir krietni saspēlētāka un dinamiskāka komanda, kamēr latvietēm saspēles nevedās, bet ar individuālo meistarību daudz panākt nevarēja. Tas lika nonākt iedzinējos ar 1:5.

• Strautmanei un Gulbei līdz spēles laika vidum izdevās veikt izrāvienu, Gulbei ar ttālmetienu panākot neizšķirtu (7:7). Spānietes sapelnīja piezīmju normu, bet latvietes to neprata izmantot. Vairākas minūtes Latvijas komanda nespēja tikt pie punktiem, kamēr spānietes izvirzījās vadībā ar 12:7. Vien pirmspēdējā minūtē latvietes saņēmās, bet paveikt lielu atspēlēšanos neizdevās, atzīstot Spānijas komandas pārākumu ar 9:15.

• Plkst. 21:15 Latvijas komanda cīnīsies ar Izraēlas basketbolistēm, kuras iepriekšējos posmos spējušas izcīnīt trešo un sesto vietu. Visas Pasaules sērijas spēles vērojamas FIBA 3x3 YouTube kanālā.

Pasaules sērija 3x3 basketbolā, Bordo, C grupa

Latvija - Spānija 9:15

Latvija: Gulbe 5, Strautmane 3 (6 ab), Mauriņa 1, Kuzmina
Spānija: Jgeravide 6, Oma 4, Penja 3, Gimeno 2

     [+] [-]

, 2022-07-06 19:06, pirms 2 gadiem
a kur B.Eglīte,jau beigusi?