Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Tokijā ieradies ar lielām cerībām, Džokovičs paliek bez medaļām

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tokijā ieradies ar lielām cerībām, Džokovičs paliek bez medaļām
Pablo Karenjo Busta. Foto: AFP/Scanpix

Pasaules labākais tenisists Novaks Džokovičs Tokijas olimpisko spēļu bronzas medaļas mačā ar 4:6, 7:6(6), 3:6 zaudēja ranga 11. vietā esošajam spānim Pablo Karenjo Bustam. Serbijas tenisists vēlāk atteicās no spēles par trešo vietu jaukto dubultspēļu turnīrā.

Novaks Džokovičs uz Tokiju neaizlidoja, lai cīnītos par bronzas medaļu. Viņam bija "Golden Slam" misija, kas beidzās ar sakāvi vakar pusfinālā pret Aleksandru Zverevu. Džokovičs tādējādi joprojām nav uzvarējis olimpisko spēļu pusfinālā (0-3).

Džokovičs pēc neveiksmēm pusfinālos zaudējis arī divos no trim mačiem par bronzas medaļām. Viņš 2008. gadā Pekinā ar 6:3, 7:6(4) pieveica Džeimsu Bleiku, 2012. gadā Londonā ar 5:7, 4:6 piekāpās Huanam Martinam del Potro un šodien Tokijā zaudēja Pablo Karenjo Bustam.

Spānijas tenisists pirmajos divos serves geimos atspēlēja kopumā trīs breikbumbas, pēc tam sagaidot paviršu Džokoviča serves geimu. Ranga līderis piektajā geimā palika tukšā, un spānis "sauso" breiku noformēja ar bumbiņas pārmešanu pāri pie tīkla izgājušajam sāncensim.

Džokovičs no 3:5 un 15:40 atspēlēja divas setbumbas, liekot Karenjo Bustam servēt par uzvaru setā. Arī Spānijas tenisistam savā seta pēdējā serves geimā izdevās uzvarēt no 15:40. Viņš abas breikbumbas atvairīja ar neatlaidīgiem uzbrukumiem, Tokijas svelmē novārgušo Džokoviču piespiežot trāpīt tīklā.

Mentāli un fiziski iztukšotais Džokovičs 2. setu uzņemšanā spēlēja taupības režīmā, ar pilnu atdevi cīnoties vien tajos geimos, kur viņš sākumā tika vadībā. Serbijas tenisists septītajā geimā tika līdz "vienādi", bet 10. geimā spānim izdevās atspēlēties no 4:5 un 0:30, četrās izspēlēs pēc kārtas nospēlējot jaudīgi un neatvairāmi pēc pirmās serves trāpīšanas.

Sets tika izspēlēts bez breikbumbām. Taibreiks sākās ar Džokoviča kļūdu, bumbiņu raidot autā. Spānim pēc tam četras kļūdas pēc kārtas – 1:4. Karenjo Busta atspēlējās un ieguva mačbumbu – 6:5. Džokovičs to atvairīja ar pirmo servi. "Forehand" uzbrukums pēc pirmās serves atsišanas deva serbam setbumbu. Karenjo Busta pie 6:7 garu otrās serves izspēli pabeidza ar raidījumu autā.

Karenjo Busta 3. setā pirmajā geimā garā izspēlē atvairīja breikbumbu, to izdarot ar "dropšota" un apvedošā sitiena kombināciju. Džokovičs savā pirmajā serves geimā šajā setā uzvarēt nespēja. Viņš pēc nokļūšanas iedzinējos ar 15:40 atspēlēja tikai pirmo breikbumbu, bet ar otro netika galā, garu izspēli pabeidzot ar raidījumu tīklā piespiedu kārtā.

Karenjo Busta pēc nākamā serves geima bija vadībā ar 3:0. Džokovičs dusmās iznīcināja raketi, to triecot pret tīkla stabu. Viņš beidzot saņēma brīdinājumu, kas nenotika iepriekš par raketes aizsviešanu tribīnēs.

Džokovičam 2:47 stundas ilgušajā trīs setu mačā ne reizi neizdevās nobreikot Karenjo Bustu (0/6). Viņam pēdējā setā vienīgā breikbumba bija pirmajā geimā. Spānis uzvaru nodrošināja vien ar sesto mačbumbu. Vienu atspēlējis 2. seta taibreikā, Džokovičs vēl četras atvairīja mača pēdējā geimā uzņemšanā, tomēr esot spiests atzīt sakāvi, kad sestās mačbumbas izspēlē bumbiņu ietrieca tīklā ar "forehand" sitienu.

Karenjo Busta otro reizi pieveica Džokoviču (2-4), to pirmoreiz paveicot pilnā mačā. Spānis pērn ar 6:5 bija pārāks "US Open" astotdaļfinālā, kas beidzās ar Džokoviča diskvalifikāciju.

Tokijā nespēlējot 2008. gada Pekinas čempionam Rafaelam Nadalam, Karenjo Busta kļuva par Spānijas izlases pirmo numuru, 30 gadu vecumā debitējot olimpiskajās spēlēs, kur pieveica ranga pirmos divus numurus un izcīnīja bronzas medaļu. Pablo ceturtdaļfinālā sakāva otro numuru Daniilu Medvedevu.

Zelta mačs notiks svētdien, kad Vācijas pirmais numurs Aleksandrs Zverevs tiksies ar Krievijas ceturto numuru Karenu Hačanovu.

Nogurdinošu olimpisko programmu aizvadījušais Džokovičs pēc ilgās vienspēles nebija gatavs šodien kortā doties vēlreiz, lai ar Ninu Stojanoviču cīnītos par bronzas medaļu jauktajās dubultspēlēs. Par Džokoviča izstāšanās iemeslu noradīts pleca savainojums.

Tādējādi izpalika ATP un WTA pirmo numuru mačs, jo Džokovičam bija jātiekas ar Ešliju Bārtiju, kuras pārinieks bija Džons Pīrss. Vienspēļu turnīrā 1. kārtā zaudējusī Bārtija tādējādi tika pie pirmās olimpiskās medaļas.

Jaukto dubultspēļu turnīra finālā rīt būs divu Krievijas komandu tikšanās – Jeļena Vesņina un Aslans Karacevs pret Anastasiju Pavļučenkovu un Andreju Rubļovu.

Teniss Tokijas olimpiskajās spēlēs

DisciplīnaZeltsSudrabsBronza
Sieviešu vienspēles
Sieviešu dubultspēlesPigosi/Stefani (BRA)
Vīriešu vienspēlesPablo Karenjo Busta (ESP)
Vīriešu dubultspēlesMektičs/Pavičs (CRO)Čiličs/Dodigs (CRO)Daniels/Venuss (NZL)
Jauktās dubultspēles(ROC)(ROC)Bārtija/Pīrss (AUS)

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!

1 2 39 komentāri

     [+] [-]

, 2021-07-31 12:27, pirms 3 gadiem
Pašsaprotams rezultāts... Neviens tāpat viņu neslavētu par vēl vienu OS vienspēļu bronzu. Cerams, ka Džokeram pietiks enerģijas parādīt visu, uz ko viņš ir spējīgs US Open un atkārtot fenomenālo Leivera sasniegumu.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 12:28, pirms 3 gadiem
Priekš kam Džokovičam vajadzēja piedalīties arī jauktajās dubultspēlēs! Te arī rezultāts - nepanesamais karstums + spēku netaupīšana.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 12:41, pirms 3 gadiem
Veči jau vairāk neiespringst uz Noles delerium, triks izsist no līdzsvara pretinieku ar neadekvātu uzvešanos.
Busta nospēlēja labāk kā vakar.

     [+] [-]

, 2021-07-31 12:47, pirms 3 gadiem
Bez medaļas arī dubultenē - it kā kreisā pleca savainojums

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 12:52, pirms 3 gadiem
Enterfly rakstīja: Pašsaprotams rezultāts... Neviens tāpat viņu neslavētu par vēl vienu OS vienspēļu bronzu. Cerams, ka Džokeram pietiks enerģijas parādīt visu, uz ko viņš ir spējīgs US Open un atkārtot fenomenālo Leivera sasniegumu.
cerams, ka nepietiks.

     [+] [-]

, 2021-07-31 13:27, pirms 3 gadiem
Olimpiskajam tenisam ir tik pat liels prestižs kā olimpiskajam futbolam. Nedomaju ka visu laiku labākais tenisists Džokovičs par to daudz uztraucas. Par to pat naudu nedod.

     [+] [-]

, 2021-07-31 13:29, pirms 3 gadiem
Dzoko vajag koncentreties uz slamiem, jāpārspēj visi rekordi un jāapliecina ka viņš ir visu laiku labākais

     [+] [-]

, 2021-07-31 17:14, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: cerams, ka nepietiks.
Nesaprotu, kas tev ir pret Serbu?

     [+] [-]

, 2021-07-31 17:23, pirms 3 gadiem
kad dzokovics partrauks pirms serves 20 x atsist bumbinju,tad busu par Dzokovichu.

     [+] [-]

, 2021-07-31 17:26, pirms 3 gadiem
iedomajos dzokovica pretiniekus.pirms katras serves tas minuti stuchit .

     [+] [-]

, 2021-07-31 17:27, pirms 3 gadiem
protams Dzokovichs uzvares sitaa sedet pretiniekiem uz nerva.ar savu 20 x stuchisanu ar bumbinu pirms izserveee

     [+] [-]

, 2021-07-31 17:58, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Nesaprotu, kas tev ir pret Serbu?
viņš izstaro kkādu kret.īnisku auru. no pirmās dienas nav paticis, atceros, kad pirmo reizi viņu ieraudzīju (2000 beigas, sāku strādāt Anglijā tenisa centrā un tā arī bija pirmā reize, kad vispār par tenisu sāku interesēties), man automātiski viņš izraisīja antipātijas, nevaru konkrēti pateikt kas, tā simulēšana un nabadziņa tēlošana uz korta noteikti nepalīdz. nanoliedzu, ka tenisu spēlē fantastiski, bet līdzi viņam nekad nejutīšu.

     [+] [-]

, 2021-07-31 18:10, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: viņš izstaro kkādu kret.īnisku auru. no pirmās dienas nav paticis, atceros, kad pirmo reizi viņu ieraudzīju (2000 beigas, sāku strādāt Anglijā tenisa centrā un tā arī bija pirmā reize, kad vispār par tenisu sāku interesēties), man automātiski viņš izraisīja antipātijas, nevaru konkrēti pateikt kas, tā simulēšana un nabadziņa tēlošana uz korta noteikti nepalīdz. nanoliedzu, ka tenisu spēlē fantastiski, bet līdzi viņam nekad nejutīšu.
Izrādās Neputne arī gasterbaitojusi savulaik ! :O

     [+] [-]

, 2021-07-31 18:51, pirms 3 gadiem
Kaartējā klaunāde! Ir vēl kas notic??Jums sporta klauni, aktieri . Kārtējā atdotā spēle, tas i vnk psccc, un katru dienu taa.

Gāzes kamera ,Jums ,būtu pa maigu, un tie kas to regulē. Vajadzētu izskaust šos mēslus, lai sports atgriežas kā sports nevis liekēžu uzkundzēšaas.

     [+] [-]

, 2021-07-31 19:20, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: viņš izstaro kkādu kret.īnisku auru. no pirmās dienas nav paticis, atceros, kad pirmo reizi viņu ieraudzīju (2000 beigas, sāku strādāt Anglijā tenisa centrā un tā arī bija pirmā reize, kad vispār par tenisu sāku interesēties), man automātiski viņš izraisīja antipātijas, nevaru konkrēti pateikt kas, tā simulēšana un nabadziņa tēlošana uz korta noteikti nepalīdz. nanoliedzu, ka tenisu spēlē fantastiski, bet līdzi viņam nekad nejutīšu.
Tādu argumentāciju vēl var saprast, kaut gan arī kopumā nepiekrītu Es jau nodomāju, ka iemesls tavai nepatikai pret Novaku ir cits, proti, ka viņš ir Serbs Man, savukārt, no lielā trijnieka visvairāk netīk Nadals, pēc tam Federers, kad viņi spēlē pret Novaku, esmu par Džokeri

     [+] [-]

, 2021-07-31 19:25, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Izrādās Neputne arī gasterbaitojusi savulaik ! :O
Kas tur ko brīnīties?
Domā, simpātijas pret visāda veida minoritātēm rodas Rūjienas apriņķa ķirbju laukos?

     [+] [-]

, 2021-07-31 19:35, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Kas tur ko brīnīties?
Domā, simpātijas pret visāda veida minoritātēm rodas Rūjienas apriņķa ķirbju laukos?
Nu pret hoholiem domāju reāli tur arī varētu rasties simpātijas ! Bet tā jau nav minoritāte laikam ...

     [+] [-]

, 2021-07-31 19:48, pirms 3 gadiem
anetho rakstīja: Tādu argumentāciju vēl var saprast, kaut gan arī kopumā nepiekrītu Es jau nodomāju, ka iemesls tavai nepatikai pret Novaku ir cits, proti, ka viņš ir Serbs Man, savukārt, no lielā trijnieka visvairāk netīk Nadals, pēc tam Federers, kad viņi spēlē pret Novaku, esmu par Džokeri
man tieši pretēji - es pat krievam esmu jutusi līdz, kad šis pret Džokoviču spēlēja klasiskajā Nadala-Federera duelī vienmēr biju par Nadalu.

     [+] [-]

, 2021-07-31 19:54, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: man tieši pretēji - es pat krievam esmu jutusi līdz, kad šis pret Džokoviču spēlēja klasiskajā Nadala-Federera duelī vienmēr biju par Nadalu.
Kādēļ ?! Tev simpatizē pusbaltās rases parstavis kas katru maču desmitām reižu taustās demonstratīvi ap savu kajstarpi iepretim tīram baltās rases pārstāvim - šveiču džentelmenim ?!

  -1 [+] [-]

, 2021-07-31 20:10, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Kādēļ ?! Tev simpatizē pusbaltās rases parstavis kas katru maču desmitām reižu taustās demonstratīvi ap savu kajstarpi iepretim tīram baltās rases pārstāvim - šveiču džentelmenim ?!
es tak cik reizes esmu teikusi - man poh uz rasi, tās ir jūsu vājības un kritēriji sportā, man tas galīgi paralēli. Nadāls ir dīvains, bet izstaro pozitīvu auru, Džokovičs negatīvu, tas konkrētajā kontekstā ir viss, kas man ir svarīgs. Franku Monfiss, Argentīnas Del Potro, tie tādi pirmie, kas uz sitiena iešaujas prātā ar foršu pozitīvo auru. Serēna ir apmēram tik pat riebīga man, cik Džokovičs, Osaka atkal ļoti gaišs cilvēks manām acīm. te es runāju par personālijām, nevis sportiskajām prasmēm. Tu vērtē cilvēka ādas krāsu/rasi, es atkal auru, ko viņš izstaro, katram savas vērtības, to tiešām ir tik grūti saprast? tu tiešām gribētu dzīvot pasaulē, kur visi domā pilnīgi vienādi, kur visiem ir pilnīgi vienādas vērtības un visi visu laiku viens otram piekrīt? tiešām esi TIK garlaicīgs?

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 20:16, pirms 3 gadiem
Ko tā neputniene tur muld. Džokovičs izstaro tenisa Dieva auru. Džoko ir audzis skarbajā Serbijas vidē un viņam ir saldāta īpašības- nav emociju, viņš ir aukstasinīgi, nepadodas un tāpēc ir tik tālu ticis, daudz tālāk par miljonāra dēliņiem žūpām. Pat Gulbēns atzina ka Džoko piliča akadēmija trenējās kā saldāts. Un vispār spriest par cilvēkiem pēc auras ir diezgan stulbi. Visiem tirāniem esot bijusi laba un gaiša aura. Ar to viņi uzpirka cilvēkus.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 20:19, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: es tak cik reizes esmu teikusi - man poh uz rasi, tās ir jūsu vājības un kritēriji sportā, man tas galīgi paralēli. Nadāls ir dīvains, bet izstaro pozitīvu auru, Džokovičs negatīvu, tas konkrētajā kontekstā ir viss, kas man ir svarīgs. Franku Monfiss, Argentīnas Del Potro, tie tādi pirmie, kas uz sitiena iešaujas prātā ar foršu pozitīvo auru. Serēna ir apmēram tik pat riebīga man, cik Džokovičs, Osaka atkal ļoti gaišs cilvēks manām acīm. te es runāju par personālijām, nevis sportiskajām prasmēm. Tu vērtē cilvēka ādas krāsu/rasi, es atkal auru, ko viņš izstaro, katram savas vērtības, to tiešām ir tik grūti saprast? tu tiešām gribētu dzīvot pasaulē, kur visi domā pilnīgi vienādi, kur visiem ir pilnīgi vienādas vērtības un visi visu laiku viens otram piekrīt? tiešām esi TIK garlaicīgs?
Nadāls izstaro pozitīvu auru ?! :O Tev atrast tagad youtube videokompilāciju kar saspringtos uz grūtos mačos Nadāls ar tik zvērīgu un necilvēcisku skatienu tīšām palūr uz savu pretinieku, ka liekas ja raketes vieta viņam būtu nazis vai zobens, viņs vienkarši tūlīt ņemtu un ietu un nodurtu savu pretinieku !

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 20:25, pirms 3 gadiem
Luka visu laiku labakais rakstīja: Ko tā neputniene tur muld. Džokovičs izstaro tenisa Dieva auru. Džoko ir audzis skarbajā Serbijas vidē un viņam ir saldāta īpašības- nav emociju, viņš ir aukstasinīgi, nepadodas un tāpēc ir tik tālu ticis, daudz tālāk par miljonāra dēliņiem žūpām. Pat Gulbēns atzina ka Džoko piliča akadēmija trenējās kā saldāts. Un vispār spriest par cilvēkiem pēc auras ir diezgan stulbi. Visiem tirāniem esot bijusi laba un gaiša aura. Ar to viņi uzpirka cilvēkus.
Mjā, dzležaina patiesība ! Tiem kas kartīgi iedziļinajies un studējis nacismu būs visiem parsteigums cik ļoti vienpersoniski viens pats Hitlers tikai burtiski ar savu 'labo' auru un harizmu pavilka visu valsti sev līdzi !
Esmu pārliecinats ka ja Neputne būtu dzimusi tajos laikos Vācijā, viņa pilnīgi noteikti arī būtu pavilkusies !

  -2 [+] [-]

, 2021-07-31 20:28, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Nadāls izstaro pozitīvu auru ?! :O Tev atrast tagad youtube videokompilāciju kar saspringtos uz grūtos mačos Nadāls ar tik zvērīgu un necilvēcisku skatienu tīšām palūr uz savu pretinieku, ka liekas ja raketes vieta viņam būtu nazis vai zobens, viņs vienkarši tūlīt ņemtu un ietu un nodurtu savu pretinieku !
normāls sportiskais nikums.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-31 20:32, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: normāls sportiskais nikums.
Nē, tas jau iet smagi pāri jēdzienam 'normāls' diemžēl ... Un man žēl ka tu pati to neapjēdz ...

  -1 [+] [-]

, 2021-07-31 20:33, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Mjā, dzležaina patiesība ! Tiem kas kartīgi iedziļinajies un studējis nacismu būs visiem parsteigums cik ļoti vienpersoniski viens pats Hitlers tikai burtiski ar savu 'labo' auru un harizmu pavilka visu valsti sev līdzi !
Esmu pārliecinats ka ja Neputne būtu dzimusi tajos laikos Vācijā, viņa pilnīgi noteikti arī būtu pavilkusies !
stipri šaubos, ka pats pazīsiti sevi tik labi, bet forši, ka ar pilnīgu pārliecību zini, kā kāds tev pilnīgi svešs civlēks uzvestos kādos konkrētos apstākļos. es parsonīgi nekad nemētājos ar apgalvojumiem, kā rīkotos kādā situācijā, ja nekad tādā neesmu bijusi.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-31 20:34, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Nē, tas jau iet smagi pāri jēdzienam 'normāls' diemžēl ... Un man žēl ka tu pati to neapjēdz ...
tu zini labāk, un pat ja nezini, tik un tā esi pārliecināts, ka zini, tā kā jebkāda diskusija ir vnk bezjēdzīga.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 21:06, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Mjā, dzležaina patiesība ! Tiem kas kartīgi iedziļinajies un studējis nacismu būs visiem parsteigums cik ļoti vienpersoniski viens pats Hitlers tikai burtiski ar savu 'labo' auru un harizmu pavilka visu valsti sev līdzi !
Esmu pārliecinats ka ja Neputne būtu dzimusi tajos laikos Vācijā, viņa pilnīgi noteikti arī būtu pavilkusies !
Cilvēki nevar mainīt savu auru un spriest tikai pēc auras patiesībā ir pat noziedzīgi. Klasisks piemērs ir ar bērniem, kad ģimenē viens ir mīlulis, bet otrs atstumtais. Mīlulim parasti ir laba aura, atliek pasmaidīt un dabūs konfekti, bet otrs var rauties ka zirgs, bet viņš tā pat ir un paliks otrais. Tādi vecāki ir ļoti truli. Vienam bernam viņi paceļ dzīvi, bet otram sabojā. Neputniene būtu ļoti slikta māte, viņa vadās pēc aurām- kurš vizuāli patīk, tas labs, kurš nepatīk, tas slikts cilvēks.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 22:15, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: tu zini labāk, un pat ja nezini, tik un tā esi pārliecināts, ka zini, tā kā jebkāda diskusija ir vnk bezjēdzīga.
50 dzīves gadi ar nopietnām studijām reliģija filozofijā (universitātes līemesnī - un ne jau pērkamās Latvijas izglītības , bet PSRS līmeņa izglītības) un to ka un kas vada regulē mūsu pasauli ... Tas liek man tajos pāris procentos TOP līmenī kuram ir tiesības spriest un izteikt savus lēmumus un diagnostioku ... Un nejau uz pāris postiem un komentiem... Jau pati zini kada pieredze man šeit un cik simtiem un pat tūkstošiem postu esmu te izlasījis tavus un analizējis
Bet nu - katram protam var būt savs viedoklis, es tik cenšos izvest tīros un loģiskos ūdeņos un pateikt ka ja sportiskā niknumā kāds gatavs tev rīkli pārgriezt , tad nu nevar viņš ārpus korta m aģiski pārversties parmīktu un pukainu un nevainīgi cilvēciņu ar labu auru ! Te loģika vienkarši nedraudzējas un kā man viens gudrs profesors RTU lekcijā visu kursu šokēja ar savu šovinistisko frāzi - te ir loģika un ir arī 'sieviešu' lģika kas bieži nonāk pretrunā ar ierasto loģiku !

     [+] [-]

, 2021-07-31 22:46, pirms 3 gadiem
neputns rakstīja: es tak cik reizes esmu teikusi - man poh uz rasi, tās ir jūsu vājības un kritēriji sportā, man tas galīgi paralēli.
Atklāšu tev vēl vienu briesmīgu noslēpumu ! Tikai nevienam nesaki par to ... Ja būtu vērīga un analītiska un ar intuīciju, tad sen būtu sapratusi ka visa manas rases lieta komentos ir vienkarši smalks trollings aiz garlaicības ... Nē, nav jau tā ka nav dūmi bez uguns ! Bet nu es apzināti maksimāli pārspīlēju un troļļoju lai tiem kam būtu sajēga un sapratne, to sen jau būtu atkoduši

     [+] [-]

, 2021-07-31 23:03, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: 50 dzīves gadi ar nopietnām studijām reliģija filozofijā (universitātes līemesnī - un ne jau pērkamās Latvijas izglītības , bet PSRS līmeņa izglītības) un to ka un kas vada regulē mūsu pasauli ... Tas liek man tajos pāris procentos TOP līmenī kuram ir tiesības spriest un izteikt savus lēmumus un diagnostioku ... Un nejau uz pāris postiem un komentiem... Jau pati zini kada pieredze man šeit un cik simtiem un pat tūkstošiem postu esmu te izlasījis tavus un analizējis
Bet nu - katram protam var būt savs viedoklis, es tik cenšos izvest tīros un loģiskos ūdeņos un pateikt ka ja sportiskā niknumā kāds gatavs tev rīkli pārgriezt , tad nu nevar viņš ārpus korta m aģiski pārversties parmīktu un pukainu un nevainīgi cilvēciņu ar labu auru ! Te loģika vienkarši nedraudzējas un kā man viens gudrs profesors RTU lekcijā visu kursu šokēja ar savu šovinistisko frāzi - te ir loģika un ir arī 'sieviešu' lģika kas bieži nonāk pretrunā ar ierasto loģiku !
spriest un izteikt savus lēmumus un diagnostiku tiesības šeit ir ikvienam, tur obligāti nav jābūt 50 gadiem un padomju izglītībai. ja jau esi tik zinošs un izglītots, tad ļoti labi arī zini tēzi, ka, jo vairāk mācies un izglītojies, jo vairāk saproti, cik maz patiesībā zini. visģeniālākie cilvēki, kurus esmu savā dzīvē satikusi ir reizē bijuši arī vispiezemētākie un vienkāršākie. tas tā, neliela atkāpe par tiem pāris top procentiem, kuros sevi tik piezemēti esi ielicis

kas attiecas uz loģiku un cilvēku novērtējumiem, pat ļoti iespējams, ka mēs abi ļoti smagi kļūdamies- es, jo iespējams Džokovičs ir vnk superīgs čalis, tu, jo iespējams Nadāla acu skatienu caur tv ekrānu tomēr esi nolasījis nedaudz kļūdaini un iespējams pārspīlēti. tagad tikai paliek jautājums, vai dzīvē satiekot konkrēto cilvēku un saprotot, ka esi viņu pilnīgi nepareizi iepriekš novērtējis, tu spētu to atzīt sev un visiem citiem? man ar to problēmas toč nebūtu, jo es zinu, ka mēdzu kļūdīties, jo nekļūdas tikai tie, kas neko nedara un kuriem vispār viedokļa nav.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-31 23:04, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Kādēļ ?! Tev simpatizē pusbaltās rases parstavis kas katru maču desmitām reižu taustās demonstratīvi ap savu kajstarpi iepretim tīram baltās rases pārstāvim - šveiču džentelmenim ?!
Šveices džentlmenis tāpat izvilktu nazi, tev bija jāredz, kad viņu sita. Un zem reportiera kameras viņš ir korekts. Kā redzējāt šodien, otrs izcilnieks paliek traks. Nadals tiešām vismiermīlīgākais no izcilniekiem.
Šeit viņi spēlē, kaujas laukā viņi durtu. Lai ko tu tur mācījies pusgadsimtu, tev jāzin, ka bez nogalināšanas nav uzvaru.
Serēna ir slepkavnieciska, viņa nebaidās to izpaust skaļi, diezgan neraksturīgs ķēriens melnajai.
Osaka, tagad pievienojās Bailza, nespēj pieņemt, ka jāzaudē, izdomā kautkādus iemeslus, lai viņas pažēlo. Tur augšā, vai nu paliec traks un nenormāli trenējies, vai samierinies, ka arī citi ir stipri un dzīvo normālu dzīvi.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-31 23:05, pirms 3 gadiem
Luka visu laiku labakais rakstīja: Cilvēki nevar mainīt savu auru un spriest tikai pēc auras patiesībā ir pat noziedzīgi. Klasisks piemērs ir ar bērniem, kad ģimenē viens ir mīlulis, bet otrs atstumtais. Mīlulim parasti ir laba aura, atliek pasmaidīt un dabūs konfekti, bet otrs var rauties ka zirgs, bet viņš tā pat ir un paliks otrais. Tādi vecāki ir ļoti truli. Vienam bernam viņi paceļ dzīvi, bet otram sabojā. Neputniene būtu ļoti slikta māte, viņa vadās pēc aurām- kurš vizuāli patīk, tas labs, kurš nepatīk, tas slikts cilvēks.
nesatraucies, man nav plāns tevi adoptēt, tā kā nekādas bērnības traumas, vismaz no manas puses, tev nedraud

  -1 [+] [-]

, 2021-07-31 23:11, pirms 3 gadiem
NeHumanZ rakstīja: Atklāšu tev vēl vienu briesmīgu noslēpumu ! Tikai nevienam nesaki par to ... Ja būtu vērīga un analītiska un ar intuīciju, tad sen būtu sapratusi ka visa manas rases lieta komentos ir vienkarši smalks trollings aiz garlaicības ... Nē, nav jau tā ka nav dūmi bez uguns ! Bet nu es apzināti maksimāli pārspīlēju un troļļoju lai tiem kam būtu sajēga un sapratne, to sen jau būtu atkoduši
nu nevar visi būt tajos pāris top procentos, būt vērīgi, analītiski, ar intuīciju apveltīti un vēl tam visam paralēli smalki trollingot, kā to dari tu. kādam jāsastāda arī tā pelēkā masa pa vidu un man absolūti nav nekas pretī tavās acīs būt daļai no tās

  -1 [+] [-]

, 2021-07-31 23:20, pirms 3 gadiem
nicks rakstīja: Šveices džentlmenis tāpat izvilktu nazi, tev bija jāredz, kad viņu sita. Un zem reportiera kameras viņš ir korekts. Kā redzējāt šodien, otrs izcilnieks paliek traks. Nadals tiešām vismiermīlīgākais no izcilniekiem.
Šeit viņi spēlē, kaujas laukā viņi durtu. Lai ko tu tur mācījies pusgadsimtu, tev jāzin, ka bez nogalināšanas nav uzvaru.
Serēna ir slepkavnieciska, viņa nebaidās to izpaust skaļi, diezgan neraksturīgs ķēriens melnajai.
Osaka, tagad pievienojās Bailza, nespēj pieņemt, ka jāzaudē, izdomā kautkādus iemeslus, lai viņas pažēlo. Tur augšā, vai nu paliec traks un nenormāli trenējies, vai samierinies, ka arī citi ir stipri un dzīvo normālu dzīvi.
eh, mentālās veselības problēmas nav izdomāti iemesli, nedzīvojam tak vairs viduslaikos, lai šis nāktu kā kāds īpašs atklājums. Osaku, kā intraverts civlēks ļoti labi saprotu, arī man nekas tā napaņem enerģiju, kā virspusējas sarunas ar svešiem cilvēkiem, un ja vēl tas jādara, kad ciet no depresijas vai trauksmes.. kas attiecas uz Bailzu, tad visi šitie vingrotāji man vispār liekas kkādi pārcilvēki, tur nespēja koncentrēties nenozīmē vnk zaudētu spēli vai neizdevušos startu, ir vingrotaji, kas ir iedzīvojušies paralīzē uz mūžu, startējot, kad neesi bijis spējīgs sakoncentrēties startam.
1 2 39 komentāri