Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Birkentāls pasaules čempionātā 28. vietā sprintā

Andrejs Siliņš

Birkentāls pasaules čempionātā 28. vietā sprintā
Renārs Birkentāls. Foto: No sportista Instagram profila

Pasaules čempionātā jauniešiem un junioriem, kas norisinās Šveices ciematā Lencerhaidē, piektdien 7,5 kilometru sprinta distancē jauniešiem labāko rezultātu no Latvijas sasniedza Renārs Birkentāls - 28. vieta.

Birkentāls pirmajā šaušanas reizē kļūdījās divas reizes, bet otro reizi ugunslīnijā bija perfekts, finišā uzrādot 28. ātrāko laiku. Kirils Matjuhins ar četrām kļūdām (2+2) šaušanā palika 51. pozīcijā, Ņikita Kondrašovs ar vienu kļūdu (1+0) ieņēma 78. vietu, bet 17 gadus vecais Imants Maļina finišu nesasniedza.

Uzvaras laurus plūca krievu sportists Aleksejs Kovaļevs (0+0), deviņas sekundes lēnāks bija čehs Ondrejs Maneks (0+0), bet bronzu izcīnīja ASV jaunais sportists Maksims Žermēns (1+0).

Šodien norisināsies sacensības sprintā arī jaunietēm un sešus kilometrus garajā distancē dosies Sanita Buliņa, Inese Golubeva, Sandra Buliņa un Līva Šahno.

     [+] [-]

, 2020-01-31 15:47, pirms 4 gadiem
Stabils sniegums, malacis!

Kondrašovs lēns, bet vismaz precīzi šauj. Kas ar Maļinu? Neformā pēc slimības? Bija pieteikts arī garajā distancē, taču nestartēja.