Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Kāpēc gan lai es tagad apstātos?"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola: "Kāpēc gan lai es tagad apstātos?"
Peps Gvardiola. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Scanpix

Ja "Manchester City" šodien viesos tiks galā ar "Fulham", tad Pepa Gvardiolas trenētā komanda pārņems Anglijas Premjerlīgas vadību. Ilgus gadus virsotnē esošais speciālists negrasās apstāties.

"Man ir paveicies, atrodos priviliģētā situācijā. Kāpēc gan lai es tagad apstātos?" vaicāja Peps Gvardiola. 52 gadus vecā trenera vadītā "Manchester City" atrodas pirmajā starta pozīcijā, lai izcīnītu vēl vienu Premjerlīgas titulu, tāpat sasniegts Čempionu līgas pusfināls un FA kausa fināls.

Gvardiola vada "City" septīto sezonu. Viņam izdevies izcīnīt četrus Premjerlīgas čempionu kausus, četrus Līgas kausus un reizi izdevies triumfēt FA kausā. Trofeju skapī trūkst tikai Čempionu līgas titula.

"Sezonas beigās cīnīties par tituliem – tā ir pati labākā sajūta. Ja neizcīnīsim visus trīs titulus vai izcīnīsim Premjerlīgas kausu, cilvēki to redzēs kā neveiksmīgu sezonu. Taču tam nav nozīmes. Svarīgākais, ka esam šeit. Viss ir mūsu pašu rokās," teica Gvardiola.

"Man patīk šeit atrasties – ne tāpēc, ka varu rakstīt vēsturi, bet gan tāpēc, ka mums ir iespēja padarīt cilvēkus laimīgus," pauda Gvardiola.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...