Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Dešāns noliedz spekulācijas, ka Benzemā varētu pagūt atveseļoties

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dešāns noliedz spekulācijas, ka Benzemā varētu pagūt atveseļoties
Karims Benzemā. Foto: AP/Scanpix

Spānijas medijos izskanējis, ka pirms Pasaules kausa savainojumu guvušais Madrides "Real" un Francijas izlases uzbrucējs Karims Benzemā varētu pagūt atveseļoties līdz turnīra beigām. Galvenais treneris Didjē Dešāns šādu iespējamību izslēdzis.

"Benzemā atgriešanās komandā nav tēma, par kuru domāju. Visi zina, kāda ir situācija. Protams, esmu runājis ar Karimu pēc tam, kad viņš atstāja Dohu. Taču atveseļošanās grafikā nekas nav mainījies," pauda Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešāns.

Benzemā, kurš neilgi pirms Pasaules kausa pirmo reizi karjerā kļuva par Ballon d'Or ieguvēju, iedzīvojās kvadricepsa savainojumā. Prognozes liecināja, ka viņam bez futbola nāksies iztikt mēnesi, tādējādi izlaižot visu turnīru.

"Nezinu, kāpēc man tas tiek jautāts, uz ko mani vedina. Es domāju par tiem 24 futbolistiem, kuri ir manā rīcībā," sacīja Dešāns. "Ja vēlaties spekulēt vai iedomāties scenārijus – jums ir tādas iespējas. Es nekomentēšu tēmas, par kurām šobrīd nepavisam nedomāju."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com.br/futebol/cop...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!