Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Konte uzskata, ka "Tottenham" nepieciešami vēl divi transfēru logi, lai cīnītos par titulu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Konte uzskata, ka "Tottenham" nepieciešami vēl divi transfēru logi, lai cīnītos par titulu
Antonio Konte. Foto: Scanpix/Reuters.

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Antonio Konte, kura vadītā komanda sezonu sākusi ar desmit punktiem četros mačos, uzskata, ka nepieciešami vēl divi transfēru logi, lai vienība varētu cīnīties par titulu.

"Ja salīdzinām ar pagājušo sezonu, tad esam ar pilnvērtīgāku sastāvu. Taču, lai sasniegtu citu komandu līmeni, nepieciešams laiks, pacietība un transfēru tirgus. Mums nepieciešami vismaz divi pāreju logi, lai sasniegtu nepieciešamo līmeni," skaidroja Antonio Konte.

Jauno sezonu "Tottenham" sākusi ar trim uzvarām un vienu neizšķirtu. Desmit punkti dod trešo vietu, atpaliekot no visas spēles uzvarējušā "Arsenal" un pērnās čempionvienības "Manchester City", kam arī ir desmit punkti, bet labāka vārtu starpība.

Šīs vasaras transfēru logs aizvērsies otrdien. Lai gan Konte runājis ar kluba vadību par jaunu futbolistu iegādi, viņš atzina, ka būs apmierināts arī tad, ja neviens netiks nopirkts. Vasaras galvenie pirkumi bijuši pussargs Īvs Bisumā un uzbrucējs Rišarlisons, kamēr horvāts Ivans Perišičs tika iegūts par brīvu.

"Tuvākajā laikā nācies aizvadīt maču ik trīs dienas. Futbolistiem jāsaprot, ka rotācija ir normāla. Viņiem jābūt inteliģentiem un jāsaprot, ka reizēm nepieciešams palikt rezervē, nākt uz maiņu. Un šis būs periods, kurā varēsim novērtēt savu sastāva dziļumu un varēsim saprast, vai varam labāk."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-08-29 22:15, pirms 2 gadiem
Transferu logs Anglijā un citas top 5 līgās aizvērsies ceturtdien, nevis rīt!

     [+] [-]

, 2022-08-31 13:08, pirms 2 gadiem
Spurs un tituli kaut ka neiet kopa
Bet vispar solida komanda novakusies un Conte tomer ir liels meistars un pacelis Spurs atpakal top limeni un jau saja sezona kadu kausu varetu mierigi izcinit.