Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Video: Skrūders: "Šmits ir mūsu līderis, bet uzvarēt varam kā komanda"

Jānis Celmiņš
Piedāvājam "Jēkabpils Lūši" volejbola komandas cēlāja Edvīna Skrūdera viedokli pēc pirmajām trim Latvijas čempionāta finālsērijas spēlēm, pēc kurām jēkabpilieši atrodas iedzinēju lomā pret "RTU/Robežsardze-Jūrmala" volejbolistiem - 1-2.

Vairāk par Latvijas čempionāta finālsēriju volejbolā tiks runāts jau otrdienas vakara raidījumā "Sports tuvplānā", kas savu ceļu pie skatītajiem uzsāks plkst. 17.30.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-03-30 11:06, pirms 3 gadiem
Timermanis vakar SWH slavēja šīs finālsērijas spēles līmeni. Vai šī portāla galvenais redaktors tam var pievienoties?

  +1 [+] [-]

, 2021-03-30 12:16, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Timermanis vakar SWH slavēja šīs finālsērijas spēles līmeni. Vai šī portāla galvenais redaktors tam var pievienoties?
Starp citu arī komentēja, ka par vairākiem jaunajiem talantiem esot interese no spēcīgiem Eiropas klubiem, vai ir kāda info par šo?

p.s. Paldies par interviju, beidzot saspringta finālsērija, kuru interesanti vērot un labs volejbols.

     [+] [-]

, 2021-03-30 14:11, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Timermanis vakar SWH slavēja šīs finālsērijas spēles līmeni. Vai šī portāla galvenais redaktors tam var pievienoties?
Viennozīmīgi. Desmitgades labākā Latvijas volejbola čempionāta finālsērija. Esam šo apsprieduši ar Kasparu arī zem četrām acīm