Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

LVF Covid-19 ierobežojumu dēļ atceļ Nacionālo līgu volejbolā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

LVF Covid-19 ierobežojumu dēļ atceļ Nacionālo līgu volejbolā
Foto: LVF

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informējusi, ka saistībā ar noteiktajiem Covid-19 ierobežojumiem šosezon netiks līdz galam izspēlēta Nacionālā līga volejbolā, kurā piedalījās 11 komandas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

Šogad Nacionālajā volejbola līgā bija apvienojušies 14 klubi - 11 no Latvijas un trīs Lietuvas, kuri tika sadalīti divās divīzijās - Austrumu un Rietumu. Līdz 2020. gada 17. oktobra Ministru kabineta lēmumam par ierobežojumiem Covid-19 pandēmijas mazināšanai, tika izspēlētas tikai četras spēles. Līgas sistēma paredzēja, ka tiks sākotnēji izspēlēti divi apļi pēc reģionālā principa, kas vēlāk turpinātos ar izslēgšanas spēlēm. Fināli tika paredzēts 13. un 14. martā.

Latvijas Volejbola federācija (LVF) paziņojusi, ka Nacionālā līga vīriešiem un sievietēm šogad izspēlēta netiks. Lēmums pieņemts, jo nav mīkstināti valdības noteiktie ierobežojumi. “Tā diemžēl ir sanācis, ka gan Nacionālās līgas, gan EVL sezona tika iesākta, taču nevarēja turpināties valstī noteikto ierobežojumu dēļ. Cerot uz situācijas uzlabošanos, vasarā jau laicīgi sāksim gatavoties rudens sezonai. Ja epidemioloģiskā situācija Latvijā ļaus, tad aizvadīsim EVL vasaras līgu,” stāsta Latvijas – Lietuvas Nacionālās volejbola līgas un Entuziastu volejbola līgas organizators, LVF valdes loceklis Jānis Stukuls.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija (LVF)