Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" atsakās no Kakā iegādes

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

"Milan" atsakās no Kakā iegādes
Kakā
Foto: AFP/Scanpix

"Milan" kluba vadība apstiprina, ka ir zaudējusi interesi savā īpašumā iegūt brazīliešu pussargu Kakā. Jāpiebilst, ka kluba pašreizējā prioritāte ir panākt vienošanos ar AS "Roma" par spāņu uzbrucēja Bojana Krikiča pāreju. Tai pat laikā "Milan" parakstījusi trīs gadu līgumu ar Francijas U-21 izlases uzbrucēju Mbaju Niangu.

"Milan" apstiprina, ka pārrunas ar Madrides "Real" par pussarga Kakā (30) pāreju ir beigušās. Abas puses nespēja vienoties par sev izdevīgiem līguma nosacījumiem. "Real" ir ar mieru, ka Kakā atstāj klubu un meklē regulāru spēles laiku citā vienībā, bet uzstādītās līguma prasības neapmierināja Rossoneri vadību. Klubs vēlējās parakstīt līgumu par spēlētāja īri 2012./13.g. sezonā, bet lielā alga un nodokļi lika pielikt punktu pārrunām. "Tas ir pārāk riskants darījums", intervijā saka "Milan" viceprezidents Adriāno Galjāni. Bijušais pasaules labākais spēlētājs Madridei pievienojās 2009. gadā par tolaik rekordlielu summu 60 miljoniem mārciņu. Taču spožumu, ko Kakā bija sasniedzis Itālijā, tā arī neizdevās atkārtot. Spēlētāju bieži mocījušas traumas, kā arī formas zudums neļāva iekarot vietu pamatsastāvā.

Pēc neveiksmes parakstīt Kakā, "Milan" sākusi izrādīt lielu interesi par AS "Roma" un bijušo Spānijas vienības "Barcelona" uzbrucēju Bojanu Krikiču (21). Bojans jau nesen ieradās Milānā, lai tiktos ar kluba vadību un apspriestu iespējamā līguma nosacījumus. Spānis pievienojās Itālijas galvaspilsētas klubam 2011.gada vasarā ar iespēju katalāņiem spēlētāju atpirkt 2013. gadā (pēc līguma beigām). "Roma" galvenajam trenerim Zdenekam Zemenam ir šaubas par uzbrucēja lietderību jaunajā taktiskajā izkārtojumā. Arī Barselona ir devusi zaļo gaismu darījumam.

Vakar Itālijas grandam pievienojās arī 17 gadus vecais Francijas U-21 uzbrucējs Niangs, kurš līdz šim pārstāvēja SM "Caen" vienību. "Milan" par spēlētāju samaksāja 2,5 miljonus eiro un parakstīja līgumu uz trīs gadiem. Niangs jau 16 gadu vecumā debitēja SM "Caen" pamatsatāvā un, atzīmējoties ar pirmajiem vārtiem, kļuva par Francijas augstākās līgas visu laiku otro jaunāko vārtu guvēju. Par jaunekli lielu interesi izrādīja tādi Anglijas Premjerlīgas klubi kā "Everton" un Londonas "Arsenal". Jāatzīmē, ka jau sezonas pirmajā spēlē "Milan" tika pie pirmā savainotā - spēli pabeigt nespēja brazīlietis Robinju, kuram būšot jāizlaiž aptuveni no trim līdz četrām nedēļām.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Sky Sports | Sport News
The Football Portal for the Premier League and...

  +1 [+] [-]

, 2012-08-28 19:08, pirms 12 gadiem
Reāli tikai Ronaldo spēja būt tikpat labs Realā kā iepriekšējā klubā. Pārējie labākajā gadījumā nedaudz atpalika no sava snieguma pirms pāriešanas uz Realu. Var pie tādiem minēt Ezilu,Benzemā. Tā ir,ka klubā vienkopus ir tik daudz zvaigznes. Bet galvenais,lai Real uzvar.

  +5 [+] [-]

, 2012-08-28 19:49, pirms 12 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Reāli tikai Ronaldo spēja būt tikpat labs Realā kā iepriekšējā klubā. Pārējie labākajā gadījumā nedaudz atpalika no sava snieguma pirms pāriešanas uz Realu. Var pie tādiem minēt Ezilu,Benzemā. Tā ir,ka klubā vienkopus ir tik daudz zvaigznes. Bet galvenais,lai Real uzvar.
Manuprāt, Ezils ir stipri progresejis kops spēlēšanas brēmenē!

  +1 [+] [-]

, 2012-08-28 20:00, pirms 12 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Reāli tikai Ronaldo spēja būt tikpat labs Realā kā iepriekšējā klubā. Pārējie labākajā gadījumā nedaudz atpalika no sava snieguma pirms pāriešanas uz Realu. Var pie tādiem minēt Ezilu,Benzemā. Tā ir,ka klubā vienkopus ir tik daudz zvaigznes. Bet galvenais,lai Real uzvar.
vienkaarshi ronaldo sniegums paaraak aizeeno paareejo sniegumu, tikai kaka nav attaisnojis savas ceriibas un taapat tas ir deelj traumaam un taa, ka nav vinjam iisti pareizaas vietas mourinjo plaanaa. Ezils labaakais piespeeleetaajs la liga pagaashsezon un tikai progresee, Benzema pagaashsezon jau labi ieskreejaas un di maria vispaar katru gadu paliek arvien labaaks un fenomenaalaaks. Koentrao viens no komandas balstiem un par alonso tas pats.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-28 20:06, pirms 12 gadiem
KRKIC NAV SPĀNIS

  +1 [+] [-]

, 2012-08-28 20:11, pirms 12 gadiem
MN2S rakstīja: KRKIC NAV SPĀNIS
Kas tad. Mongolis vai?

Dzimis, audzis Spanija. Spelejis Spanijas izlase.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-28 20:13, pirms 12 gadiem
MN2S rakstīja: KRKIC NAV SPĀNIS
Ir. Neskaties pēc uzvārda,bet gan,kas rakstīts viņam pasē.

     [+] [-]

, 2012-08-28 20:17, pirms 12 gadiem
Žēl, ka tādiem supertalantiem karjeru sašvīkā traumas. Likās jau, ka potenciāli ir spējīgs spēlēt tādā pat līmenī kā šobrīd Messi, bet nekā

     [+] [-]

, 2012-08-29 00:42, pirms 12 gadiem
Kakā uz Chelsia! Un Kakā vietā Neymāru!

  +1 [+] [-]

, 2012-08-29 10:07, pirms 12 gadiem
par to kāpēc Millan atsakās no Kaka ir ļoti labs raksts iekš jaunā Sporta Avīzes numura,iesaku izlasīt,lai ar kā,bet nu Kaka karjērai lāča pakalpojumu ir izdarījis Maurinjo,kas nez kāpēc tādam talantam neredz vietu laukumā,traumas jau kā gadu kā izārstējis,bet kā var sasniegt labāko formu,ja tev vienkārši nedod laiku laukumā un neteikšu,ka Kaka, kad bija laukumā,izskatījās sūdīgi,tieši otrādi,tik ja ļautu iespēlēties,tagad vēl Modričs klāt

     [+] [-]

, 2012-08-29 15:57, pirms 12 gadiem
kaka jau šobrīd izskatās pēc tāda kuru var nopirkt jebkurs kas vēlās, aizdot un nevienam nekāda labuma no viņa nav.