Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Graudiņa: "Uzdevums bija servēt agresīvi, jo citādi brazīlietes apsit pretinieces"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Graudiņa: "Uzdevums bija servēt agresīvi, jo citādi brazīlietes apsit pretinieces"
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Foto: olimpiadef64.lv

Eiropas eksčempiones pludmales volejbolā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka šorīt pārspēja spēcīgās brazīlietes Anu Patrīsiju un Rebeku (21:15, 12:21, 15:12), sperot ļoti platu soli pretī Tokijas olimpisko spēļu astotdaļfinālam. Pēc uzvaras Graudiņa paskaidroja, kāpēc bija tik daudz kļūdu servēs, tika vēstīts LTV7 raidījuma "Sporta studija" youtube.com kanālā.

Olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā nav saspringts spēļu grafiks. Vai šorīt negribējāt spēli pabeigt divos setos un uzspēlēt vēl? "Mums ir tik maz spēļu, ka gribējām pabūt uz laukuma ilgāk," pēc uzvaras joko Tīna Graudiņa. "Vispār vajag saņemties, nedrīkst tik ļoti tā pa viļņiem. Bet tad jau labāk šādi, nevis zaudēt. Mums ir ļoti liels prieks, ka varējām saņemties un izturēt spriedzi."

Latvijas spēlētājām šodien bija daudz kļūdu servēs. "Šajā spēlē mūsu galvenais uzdevums bija agresīvi servēt, jo viņas ir ļoti spēcīga komanda tieši sitienu ziņā - ja ir viegla uzņemšana, tad viņas "apsit" pretinieces viegli," skaidro Graudiņa. "Tāpēc mums vajadzēja rēķināties ar to, ka servēsim uz kļūdas robežas. Bija mazliet par daudz to kļūdu, bet beigās atmaksājās. Nastjai beigās eiss." Kravčenoka piebilst, ka viņas eiss bija vajadzīgajā brīdī (tad trešajā setā rezultāts kļuva 14:12).

.

Izmantotie resursi:
LTV7 raidījuma "Sporta studija" youtube.com kanāls

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!

     [+] [-]

, 2021-07-28 09:47, pirms 3 gadiem
Ā, šitās bija tās resnās Brazīlietes kurām iepriekšējā turnīrā Gštādē zaudēja cīņā par medaļām?

  +4 [+] [-]

, 2021-07-28 10:16, pirms 3 gadiem
Nu tad skaidrs. Spēles laikā nevarēju saprast: kāpēc servēšanā tik daudz kļūdu?

     [+] [-]

, 2021-07-29 09:54, pirms 3 gadiem
Kopā Graudiņai 8 OS eisi - viens ik pa sešām servēm ir labākais rādītājs Olimpiādē. Arī citas abu meiteņu serves pretinieces neuzņēma ideāli. Laba trenera stratēģija. OS statistika: https://olympics.com/tokyo-2020/oly...