Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Turiņī: ''Latvija kopā ar faniem izdzīvo lielisku stāstu. Vēlu veiksmi cīņā par bronzu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Turiņī: ''Latvija kopā ar faniem izdzīvo lielisku stāstu. Vēlu veiksmi cīņā par bronzu''
Andrē Turiņī. Foto: AP/Scanpix

Pēc iekļūšanas 2023. gada pasaules čempionāta hokejā finālā, pusfinālā ar 4:2 apspēlējot Latviju, Kanādas izlases galvenais treneris Andrē Turiņī atklāja, ka spēle nav bijusi viegla, taču notikumus laukumā mainījuši otrie gūtie vārti. Tāpat speciālists vēlēja veiksmi Latvijai cīņā par bronzu.

Vakar 2023. gada pasaules čempionātā finālā iekļuva Kanāda, kas, trešajā periodā gūstot trīs vārtus, ar 4:2 pārspēja Latvijas izlasi. Šodien plkst. 20:20 tā par kārtējo triumfu turnīrā spēkosies pret Vāciju.

''Viņi pirmie guva vārtus. Komandai pēc tādiem brīžiem ir jābūt ar raksturu. Mēs izlīdzinājām, taču tad uzreiz viņi iemeta vēl vienus vārtus. Fantili iemestie vārti bija ļoti svarīgi. Manuprāt, komanda nospēlēja ekselenti,'' pēc tikšanas finālā pauda Kanādas treneris Andrē Turiņī. ''Viņi pirms pusfināla bija uzvarējuši vairākas spēles pēc kārtas, pārspējot spēcīgus pretiniekus. Sagaidījām grūtu spēli. Mums tas nebija pārsteigums. Starptautiskajā līmenī katra spēle ir kā izaicinājums,'' turpināja Arizonas ''Coyotes'' strādājošais speciālists.

''Tā nebija veiksme,'' par Kanādas gūtajiem otrajiem vārtiem trešā perioda ievadā teica izlases treneris. ''Tu nemet uz vārtiem no tāda leņķa, ja vien kaut kur nemērķē. Ja trāpīsi tieši ķiverē, tad nekāda veiksme nepalīdzēs,'' savu hokejistu slavēja Turiņī. ''Komandā ir vairāki līderi. Pēc otrā perioda viņi uzmundrināja pārējos komandas biedrus, visus nomierinot.''

Kanādas speciālists uzteica arī Latvijas izlasi. ''Latvija kopā ar saviem faniem šajā čempionātā izdzīvo lielisku stāstu. Novēlu viņiem veiksmi cīņā par bronzu.''

Latvija šodien plkst. 15:20 cīnīsies par bronzas medaļām, pretiniekos esot ASV izlasei, kas pusfinālā papildlaikā ar 3:4 piekāpās Vācijai.

Izmantotie resursi:
https://www.sportti.com/uutinen.asp...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

  +1 [+] [-]

, 2023-05-28 09:37, pirms gada
1998. gadā "būt nebūt" spēlē ar ASV Latvijai izdevās uzvarēt 3:2 un aizsūtīt ASV uz pārspēlēm par palikšanu elitē. (Spēles gaitā ASV bija vadībā, bet Znaroks pielika treknu punktu spēlei.) Šoreiz tikšanās augstākā līmenī, bet sajūtas līdzīgas...

  +1 [+] [-]

, 2023-05-28 09:39, pirms gada
Tas bija gads, kad pēc 0:5 zaudējuma Latvijai Vācija pēc tam pārspēlēs izlidoja no elites. Pārspēlēs Igaunija cīnījās par iekļūšanu elitē, tagad skan neticami.

     [+] [-]

, 2023-05-28 10:41, pirms gada
Nekāds iznākums nebūs pārsteigums.Biju uzlicis uz vāciešu uzvaru ar vienu vārtu starpību,bet vakar kāds velns man lika izmainīt rezultātu ASV labā.Pie 3:2 jau berzēju rokas,jo man bija 4:2,domāju tūliņ ieliks tukšos vārtos ceturtos un čiks friči izlīdzina un beigās izrauj vēl uzvaru.Nebūtu grābstījies būtu divi punkti vairāk prognožu spēlē un vēl varētu uz kaut ko cerēt.Tagad viss beidziesKārtējo reizi mācība,ka nevajag mainīt rezultātu,ko esi pirms tam uzlicis.